sevgili arkadaşlar yaklaşık iki senedir bu ailenin içinde'yim kah üzüldük kah sevindik güldük'ağladık gezdik ziyaretlere gittik paylaştık bazen burada ne işimiz var dedik ama sevdik vazgeçemedik.
bazen tesadüfler insanları enteresan bir yerde buluşturuyor!kim derdiki savaş abi bana' kayınbiraderimin çalıştığı yerde çalışırmısın görüşmeye gidermisin diyeceğini.
ve ben oraya gidip programa çıkıp beğenilip iş teklifi alacağımı.
ve ben mt yi oraya çağırmayı düşünürken yine bir motosiklet sitesi orayı toplanma yeri yapacağını.
hayatın içinde herşey var onlarıda tanıdım onlarda motosiklet'ci kardeşlerim zaten ortak birçok arkadaşımız var yeni arkadaşlarlada tanışma fırsatı buldum onlarıda çok sevdim' ama emek verdiğim gönül verdiğim öncelikle sizlersiniz dedim'ya erhan'ı kardeş gibi bildim ve hep öyle kalacak ve birçok güzel duyguları paylaştığım onlarca arkadaşım var ve tek üyesi olduğum motosiklet sitesi mt ailesini davet ediyorum sizleri bekliyorum öteki sitedeki arkadaşlarda kardeşlerimiz onlarla sizlerle hoşca vakit geçirebileceğiniz bu nezih otantik ferah mekana bekliyorum emin olun sizlere müzik adına çok güzel şeyler sunacağım müessede seckin personeli ve hizmetiyle mutlu olacağınıza inanıyorum.
işte yayla cafe çarşamba ve cuma günleri 20/30 24/00 arası canlı müzikte gitarım ve pyanoda hakan arkadaşımla beraber
resimleri serdar'dan kardeş site mod çaldım özür serdar'cım
samimi gönül dostları motosiklet'ci tüm arkadaş kardeşlerimizi bekliyorum sevgilerimle.....