PANGALTI'DA Kırmızı-Beyaz Plakasız R6 Kazası...Motor Sahibi Hakan SEZGİN...
Reklamlar
-
Arkadaşlar gözümün önünde cereyan eden bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum...Bugün akşam saat 19:30 itibariyle Kırmızı ışıkta duran tahminen 2005 veya 2006 model kırmızı beyaz bir R6 ya arkadan beyaz kartal araç vurdu...Motor sürücüsünü yaklaışk abartısız 20 metre öteye attı...Ben sesi duyduğumda motorcu arkadaş havada parendeler atıyordu...Tam metro girişinin önünde...R6 30 metre öteye Ramada Otelin oraya fırladı...yol ortasında...Arkadaş bilincini kaybetti bir sütre...Kırık çıkık çoktu galiba...Ayıldığında inlemeye başladı...Tam korumalıydı inşallah birşeysi yoktu...Motorunu kaldırdık... RAMADA otelin uygun bir yerine çektik...Med Lıne ambulans geldi ve arkadaşı uğurladık...Ayılınca polis konuştu bir numara arayıp yakınlarına haber verildi...Motor kontağını ve arka kısımdaki çantasının olduğu poşeti çıkarıp bizzat polise teslim ettim...Ambulanstada ayılır gibi oldu ve çantasını sordu...Ambulansa koyduk...Elden bişey gelmiyor tabi...ayılır gibi olup inliyordu...canı çok yanıyordu belli...Benim anlamadığım detay motorda plaka olmamasıydı...Çarpma etkisiyle bir yeremi savruldu...ya da hani arka tekerin üzerinde granaja sabitlenir ya kimse görmez hani öyle bişeymi diye baktım ama etrafda plakayı bulamadım...kimdir necidir anlayamadık...Bir ara kendine geldi polise bir numara verdi o kadar...Ambulanstada kendine gelir gibi oldu...
Üzerinde İSTANBUL yazan bir tişört vardı siyah...Tam korumalı üniversite öğrencisi olduğunu tahmin ettiğim genç bir arkadaş...Sakallı...Tanıyan eden varsa Florance Nıhtıngale kaldırdılar...
224 49 50...Çağlayan Metropalitan Florance Nıhtıngalede yatıyor...
Şimdi aradım isminide öğrendim...
1972 İstanbul doğumlu Hakan SEZGİN...
Çok geçmiş olsun ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
geçmiş olsun
(mete_han abi çiziğini kaldırmışlar )
-
Çok çok geçmiş olsun
(Sana da geçmiş olsun mete_han abi, delikanlı adama çizikli çizikli gezmek yakışmıyordu harbi)
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
Kırmızı ışıkta dururken, kaldırımda dururken veya otoparkta bile dururken arkanı kollamak gerekiyor, zira ne yaparsak yapalım bu adamlar motoru görmüyorlar. Yani hiç bir zaman rahat yok arkadaşlar. Bu herhangi birimizin başına da gelebilirdi. Full koruma olmasa belki forumların birinde bir ölüm ilanı daha görecektik. Acil şifalar diliyorum...
-
Arkadaşımıza büyük geçmiş olsun. Bu akşamda yine nişanlımı almaya motorla gittim. Bayada yağmur yağıyordu. Dikkat ettim bu gece herker aslan kaplan acaip hız yapıyordu dört tekerlekli salaklar. Anşamadığım şey hava iyi olunca herkes daha dikkatli kullanıyor ama hava şartları böyle bir felç günde anlamağım şekilde millet dağıtmıştı.
-
allah hepimizi kartaldan, minibüsten, taksiden korusun
En tehlikeli an, [COLOR="Red"][B]ZAFER[/B][/COLOR] anıdır!!!
34 EF 2238
[COLOR="Red"]B[/COLOR] Rh+
-
hepinize merhaba aradan bir yıl geçti biraz heyecan yaratmışım istemeden hepinize teşekkürler adım hakan sezgin R6 kazasından kalıcı bir hasar almadan kurtuldum. ışıklarda durup beklerken olay aynen anlatıldığı gibi gelişti. duran motora vurulması en tehlikeli kazaymış omuilik kırbaç etkisi ile ters esniyormuş.neyse bi problem olmadı. şu an dragstarkullanıyorum görüşmek dileğimle bu arada mahkemem de devam ediyor trafik sigortası sağlık giderlerini karşılamadı neyse kazasız belasız yolculuklar....
-
otis_abi adlı üyeden alıntı
hepinize merhaba aradan bir yıl geçti biraz heyecan yaratmışım istemeden hepinize teşekkürler adım hakan sezgin R6 kazasından kalıcı bir hasar almadan kurtuldum. ışıklarda durup beklerken olay aynen anlatıldığı gibi gelişti. duran motora vurulması en tehlikeli kazaymış omuilik kırbaç etkisi ile ters esniyormuş.neyse bi problem olmadı. şu an dragstarkullanıyorum görüşmek dileğimle bu arada mahkemem de devam ediyor trafik sigortası sağlık giderlerini karşılamadı neyse kazasız belasız yolculuklar....
sana çok çok geçmiş olsun arkadaşım allah kimsenin başına kaza bela vermesin
sağlık giderlerini neden sigorta karşılamadı bunun olmaması gerekirdi ?
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
-
aa, hadi bakalım, sevindim eskide olda üzücü bi topicin canlandırılmasına ilk defa
hoş geldin diyelim tekrardan
-
otis_abi adlı üyeden alıntı
şaka gibi ya...inanamadım...demek o arkadaş sendin...makinanı Ramada Otelin oraya çektim güvenliğine dedimki ben sivil polis memuruyum...makina sana emanet...tamam abi dedi .halbuki peder polis..yoksa aşağısı Dolapdere makine gider diye yalan söyledim ne yapayım.....bende panik yaptım inan...bilincin açıktı...başında onlarca kişi...ambulans geldi...an an hatırımda...bir kartal model arac vurdu sana galiba...oda şoktaydı zaten...ben naptım gibilerinden salakca boş boş bakıyordu...çantanı (ambulans görevlisine teslim ettim..)inşallah çok çok iyisindir...makinan cillop gibiydi...depo üstü örümcek ağı falan vardı galiba net hatırlıyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Allah'ın işine bak.. Ne güzel şey şu internet?
Geçmiş olsun!!!
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
otis_abi o zaman diyemedik sana ama bari şimdi diyelim...çok çok geçmiş olsun allah korumuş...bu arada trafik sigortası neden masrafları karşılamadı...yoksa kaza tutanağında sahtecilik falanmı yaptılar...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
çok geçmiş olsun
allah beterinden korusun..
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
Çok geçmiş olsun hepinize.
İnşallah o mal heriften yüklü bi para alırsın.
İntenetin faydaları.Hayatta olmana sevindim.
-
Çok geçmiş olsun valla haber vermen cok guzel Şey gibi oldu "Bir zamanlar arkasından arac carpan fakır ama gururlu genc vardı ya o benım " Allah bır daha gostermesın..
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
-
bende okudum cevap yazdım yahu şimdi sildim neyse geçmiş olsun yinede
-
breeehh... şaşırdım...
gelir o Mete Abim. az şans ver cocuga
madem zaman gecmiş ustunden, sormamda sakınca var mıdır?
-kaçla çarptığı söyleniyor?
-kaç kırık? / kaç çıkık?
-adamın aldığı ceza nedir?
-bu tür durumlarda, tazminat davası açılabiliniyor mu?
şimdi soruları sorarken düşününce.. sinirllendim bile. daha fazla sormicam.
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
-
Metehan kardeşim, sen insanlık yapmışsın. Helal olsun sana ve senin gibi delikanlılara. Ben de aynı davranışı gösterirdim. Ama arkadaşın bir teşekkürü sana çok görmemesi gerekirdi. Birkaç tuş basışı uzak kalmış, ironik ambiansı görememiş.
Arada çizseler de sen bu mahallenin çocuğusun..
Üç boyoz bir kola
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler