Otis R6-Dragstar geçişi baya bi cut olmuş o zaman..Bununla geçmiş olsun arkadaşım.Ayrıca Mete senin superman olduğundan şüpheleniyom birader.Nerede kaza,müşkül durum,sen orada.
Otis R6-Dragstar geçişi baya bi cut olmuş o zaman..Bununla geçmiş olsun arkadaşım.Ayrıca Mete senin superman olduğundan şüpheleniyom birader.Nerede kaza,müşkül durum,sen orada.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
aslında ben yazdıklarımdan utandım bu gece iyimi...teşekkür beklemek normalde bunu dile getirmek hoş olmamış...valla utandım...keşke yazmasaydım diyorum şimdi...ama Pınarr alıntı yapmış silsemde orada kalacaktı ...
ben kaza yapsam herkes yardım etmezmi...eder...eee...iyilik yap denize at balık bilmezse deniz anası bilir işte...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
benim aklıma şey geldi...insan kendi ismiyle gogılda arama yapar ya...canı sıkıldığında o hesap...belki odur...garip...yav Mete Han Allah senden razı olsun...bak makinama sahap çıkmışın bak bende para pok gibi al şu kadar sana bi jest der diye düşünmedim değil...
noluyo lan bana...yine öteki garagtersiz kişilik geldi...mete kendine gell...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Abi utanılacak birşey yok bence
İnsan fıtratı itibariyle karşılık bekliyor genede bazı şeylerde.
Ben bu "teşekkür ederim,sağolsun vb." şeyleri önemserim hakkaten.
Bunları bilmeyenler ile de oturup kalkmam bir daha (yardımcı olmak bir yana...!)
Misal birisi yeni bir araba almış (bugüne kadar araba forumlarında dolaştığım için diyorum)
Adama "hayırlı olsun,güle güle kullanın..." demişim ve vatandaş cevap vermeye bile tenezzül etmemiş. (sadece sevdiği,tanıdığı 1-2 kişinin mesajına karşılık vermiş!)
Yumuşakça,iz bırakmayacak şekilde silerim o mesajı direkt
(Sözüm meclisten dışarı bu arada)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Ben bu arkadaşın yerinde olsam,bana böyle bir güzellik yapan insana, son model en havalısından bir kask hediye ederdim
Ducatista:)
yok abi yok ben bir heyvanım...insan heyvanı...beklenti kelimeside hoş değil aslında...bahşiş gibi...herşeyin bir karşılığı varmı acaba...kafa karıştı kanka...
oluyo böyle paranoylar...
aplacım benim yeni kaskım var...kutusunda duruyor..MARUSHİN...başka bişi olsa..
balataları sıyırıyom galiba...her mesajda düşünceler değişiyor...
Dışardan bakınca gayet normal gözüküyor abi sen kafanı takma
tamam o zaman ben yatıyorum...sabahta gün içinde herşeyin her iyiliğin bir karşılığı olmalı derim...akşam eve geldiğimde abi ne gerek var mecburmu adam teşekkür etmeye derim...yani düşünceler duygular hep değişiyo kanka...insanoğlu beşerde şaşarda...
ALlah bizi doğru yoldan ayırmasın...çekemeyeceğimiz acılar vermesin...kazanında hayırlsını versin...sakat kalmayalım bu arkadaşta olduğu gibi...unutalım gitsin bu kötü günler...
hatta topikde tez kiltlensin...olmuş kazanın teşekkürü olmaz artık...ilk anda eildid edildi artık edilsede önemli değil...
(bak şimdide trip yapıyom...te Allam yaa..)
Arkadaş sağ salim kurtulmuş ya gayrısı hallolur bir türlü...
Abi biraz geyik olacak ama söylemeden edemeyeceğim.
Tarık Akan ve Necla Nazır "Ateş Böceği" filminde yankesici rolünde oynuyorlar ya.
Kız numaradan cüzdanları alıyor da sonra Tarık enseliyor ya...Cüzdan sahipleri de ödül olarak para veriyorlar.
Aksi bir adamında cüzdanını götüyorlar ve Tarık kızdan cüzdanı aldıktan sonra geri veriyor adama. Tabi ödül bekliyor ama aksi daym "sen ne becereksiz adamsın, bi yakalayamadın hırsızı" diyor
Tarık'ta söyleniyor : "Vay hamşo vay insan bi ellilik toka eder be. Böylelerinin hakkaten cüzdanını yürütmeli"
Hırsızlık yaptığında bile bir teşekkür bekliyor
(sözüm meclisten dışarı)
vay be olaya bak ne ilginç
neyse geçte olsa geçmiş olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
masal gibi:pmete_han abiye kaza magduru arkadas yerine ben tessekur ediyorum....baba adamsın valla
Sn Hakan Sezgin Bey,
İlginç bir olay. Öncelikle geçmiş olsun. Bundan sonrası için kazasız günler dilerim. Mahkemede sizin avantajınıza sonuçlanır diye diliyorum.
Selamlar
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
geçmiş olsun kardesm pamuk ipliğine bağlıyız vallaaa
GAZA GELMEYELİM.AMAN...
len ne adamsın ilk fırsatta o kaskı jöleli kafama geçircem sonra da kutusuna geri koycam uyuz oldum
dostum metecim ben iyilik yapınca çok rahatlıyom valla teşekküre gerenk kalmıyo mesela bi kere seni doyurmayı başarmıştım o olaydan sonra borsadan bi para kazandım ulen yine doyurcam seni geleyon mu
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)