PANGALTI'DA Kırmızı-Beyaz Plakasız R6 Kazası...Motor Sahibi Hakan SEZGİN...
Reklamlar
-
İyi olması sevindirici. Geçmiş olsun diyek bari
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Reklamlar
-
cezerye adlı üyeden alıntı
breeehh... şaşırdım...
gelir o Mete Abim. az şans ver cocuga
madem zaman gecmiş ustunden, sormamda sakınca var mıdır?
-kaçla çarptığı söyleniyor?
-kaç kırık? / kaç çıkık?
-adamın aldığı ceza nedir?
-bu tür durumlarda, tazminat davası açılabiliniyor mu?
şimdi soruları sorarken düşününce.. sinirllendim bile. daha fazla sormicam.
Rigel adlı üyeden alıntı
Metehan kardeşim, sen insanlık yapmışsın. Helal olsun sana ve senin gibi delikanlılara. Ben de aynı davranışı gösterirdim. Ama arkadaşın bir teşekkürü sana çok görmemesi gerekirdi. Birkaç tuş basışı uzak kalmış, ironik ambiansı görememiş.
Arada çizseler de sen bu mahallenin çocuğusun..
sayın abim ve ablam hastaneyide aradım o akşam 3 kez...iyimi diye...sankim babayın oğlu...evet ben bir insanım...
ama görmeliydiniz...üzücü bi durumduAllah kimsenin başına böyle bişey vermesin...aslında arkadan darbelerde insanlar (muhtemelen) küçük dilini yutarlar dimi...yani aniden ansızın birdenbire şerefsizce bu tip darbelerde küçük dil yutulur ve boşulma olur diye bir paranoya yaşarım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
sayın abim ve ablam hastaneyide aradım o akşam 3 kez...iyimi diye...sankim babayın oğlu...
evet ben bir insanım...
ama görmeliydiniz...üzücü bi durumdu
Allah kimsenin başına böyle bişey vermesin...aslında arkadan darbelerde insanlar (muhtemelen) küçük dilini yutarlar dimi...yani aniden ansızın birdenbire şerefsizce bu tip darbelerde küçük dil yutulur ve boşulma olur diye bir paranoya yaşarım...
olabülü mantıklı... bu tür şeyler malum olabülüde olmayabülüde
RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
-
By_DosT adlı üyeden alıntı
yoq be abey tarabya-beşiktaş hattında münibüscülük yaptum ne yatması
zaten kuryeliği bırakcam tırsıyom artık
zevk yapim diyom bu saatten sona
bizim Boğaziçi Gümrüklemedeki şoför ve kurye arkadaşların bi kısmı Sarıyer hattındaydı...enteresan...gümrükcü ve minibüscüler arasında bir telepati var...
Sarıyer Beşiktaş hattında ÖZGÜR ü tanırmısın...
-
bizim Boğaziçi Gümrüklemedeki şoför ve kurye arkadaşların bi kısmı Sarıyer hattındaydı...enteresan...gümrükcü ve minibüscüler arasında bir telepati var...
Sarıyer Beşiktaş hattında ÖZGÜR ü tanırmısın...
belki görürsem tanırım bende yeni başladım (çok eskilerden ahbaplarım vardır ) yani merak sardım minibüscülüğe zevkli bir iş
-
belki görürsem tanırım
bende yeni başladım (çok eskilerden ahbaplarım vardır ) yani merak sardım minibüscülüğe zevkli bir iş
çömezmişin kanka sen.............
-
-
çömez değil abey yeni hobim sadece.. ben eskidende takılıyodum ama minibüscülük yapmıyodum ama şimdi harbi harbi takılıyom
ben şimdiki şöförlerin babalarını tanıyodum kısmet çocuklarıyla çalışıyorum işte
bu iş artık genc işi kanka...ehtiyarlar hem para toplayıp hem araca kullanmakta zorlanıyorlar...bıkmışlar artık...siz genclerde ilk harekette odunla inip hır çıkarıyonuz...zopayı yiyip oturuyonuz...
-
-
Geçmiş olsun hakan, allah tekrarını yaşatmasın.
Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
-
hep iner gibi yapıyonuz ama asla inmiyosunuz...
-
-
-
otis_abi adlı üyeden alıntı
hepinize merhaba aradan bir yıl geçti biraz heyecan yaratmışım istemeden hepinize teşekkürler adım hakan sezgin R6 kazasından kalıcı bir hasar almadan kurtuldum. ışıklarda durup beklerken olay aynen anlatıldığı gibi gelişti. duran motora vurulması en tehlikeli kazaymış omuilik kırbaç etkisi ile ters esniyormuş.neyse bi problem olmadı. şu an dragstarkullanıyorum görüşmek dileğimle bu arada mahkemem de devam ediyor trafik sigortası sağlık giderlerini karşılamadı neyse kazasız belasız yolculuklar....
Çok çok geçmiş olsun.. Yani zaten geçmişte,, bi daha allah kaza bela göstermesin..
abi 1.5 yıllık mevzu
Erhanla dalaşırız arada bir...arkadaş kendi topiğini nerden bulda oda garip...ve hemen çevrim dışı oldu...ya insan bi bana bizzat teşekkür eder dimi...
bak o kadar emeğimiz geçmiş..
(sölenmez ama söledim işte)
insanlık görevimizi yaptık arkidiş hemen siteden çıktı iyimi...hepinize teşekkürler demiş benden sonraki tebrik sayısı bir elin parmağınıda geçmiyor...ulan bidaha yardım etmicem kimseye be...bende kaza yaparsam kaldırmayın beni...
şaka..
ironik ambians...
bi zamanlar çok ambians derdim dimi ehtiyarım...
Metehandrosss adam offline olunca niye celallendinki sen
İlk mesajda teşekkür etmeyince sorun yok ama offline olunca bozuldu bizimki
Bence siteye bi daha girer ve unuttuğu teşekkürü eder.. Yaa bu arada sen kaç aylık doğmuştun laf açılmışken
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
Geç olacak ama geçmiş olsun aynı olay kırmızı ışık, kırmızı beyaz R6, benim oğlanında başına gelmişti. Kolay değil motorun tanzimi, hastanesi, kaskı, montu vs vs allah kimsenin başına vermesin.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
Çok geçmiş olsun OTİS Abi.........Mete han arkadaşada ayrıca teşekkür etmek gerekir örnek davranışından dolayı..Dünya ne kadar küçük değil mi?Arkadaşın özel olarak Mete han için geri geleceğini umuyorum.....
-
Geçmiş olsun. Şükürki birşey olmamış bundan 1.5 yıl evvel.
Mete ağabey ettiğin iyilik her baba yiğidin harcı değil. Allah senden razı olsun. Düşünceli adamsın vesselam.
Arkadaş mesaj yazarken muhtemelen unuttu sana şükranlarını iletmeyi.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
Mete sen gönüllerimizin biricik pandasısın,pandalarında en ince ruhlusu olduğunu bilmeyen yok,arkadaşın namına sana çok teşekkürler
Herkes birgün MT'li olacaktır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler