Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

PANGALTI'DA Kırmızı-Beyaz Plakasız R6 Kazası...Motor Sahibi Hakan SEZGİN...

REKLAM ALANI
    bboy_iced - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki zx6r
    Geçte olsa geçmiş olsun nediyelim
    Albert EİNSTEİN derki;
    Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha dragstar 650 2005

herkese bi daha teşekkür

dostum sana ekstra teşekkür hem motorla ilgilenmişsin hemde buraya yazmışsın babadan bulaşmış olsa gerek üzerimdekilere kadar herşeyi ayrıntılı olarak yazmışsın. buraya yazıp kayboldum çünki eşim bir ameliyat geçirdi epey uğraştık nese şimdi evdeyim. mahkeme ne oldu diye soranlara bir küçük nasihatim olacak böyle zamanlarda hastaneye ödeme yapıp asla ÇIKMAYIN. sonra sigortadan alırım demek hata oluyor çünkü hastanenin 4buçuk milyarlık faturasının sigorta bir kanun maddesine sığınıp devletin açıkladığı rakamları ödedi yani 600milyonunu. kalanı benden cıkmış oldu. bana çarpan çocuğa gelince iyi niyetli bir garip çocuk desem yeridir. mahkeme geçen hafta yapıldı ve kalan parayı senet yapıp ödeme taahütü aldık işte durumlar böyle dostlar. ben aslında dragstar kullanıyorum. bir zaman ayarlayalım buluşalım bira ısmarlamak isterim..ne zaman buluşuyoruz arkadaşlar....

Motosikleti
    Honda - Rebel 250cc
    Alıntı otis_abi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum sana ekstra teşekkür hem motorla ilgilenmişsin hemde buraya yazmışsın babadan bulaşmış olsa gerek üzerimdekilere kadar herşeyi ayrıntılı olarak yazmışsın. buraya yazıp kayboldum çünki eşim bir ameliyat geçirdi epey uğraştık nese şimdi evdeyim. mahkeme ne oldu diye soranlara bir küçük nasihatim olacak böyle zamanlarda hastaneye ödeme yapıp asla ÇIKMAYIN. sonra sigortadan alırım demek hata oluyor çünkü hastanenin 4buçuk milyarlık faturasının sigorta bir kanun maddesine sığınıp devletin açıkladığı rakamları ödedi yani 600milyonunu. kalanı benden cıkmış oldu. bana çarpan çocuğa gelince iyi niyetli bir garip çocuk desem yeridir. mahkeme geçen hafta yapıldı ve kalan parayı senet yapıp ödeme taahütü aldık işte durumlar böyle dostlar. ben aslında dragstar kullanıyorum. bir zaman ayarlayalım buluşalım bira ısmarlamak isterim..ne zaman buluşuyoruz arkadaşlar....
    Arkadaşım çok geçmiş olsun hem sana hemde sayın eşine,sitede buluşma topiği var 3 Nisan için eğer gelirsen tanışma fırsatı buluruz,hemde yaşadığın tecrübelerini aktarır bilgilendirirsin bizleride
    Herkes birgün MT'li olacaktır.

Motosikleti
    yamaha dragstar 650 2005

teşekkür

Ya bu arada ben yazıyı yeniden okudumda bi teşekkür daha etmek istedim üniversite öğrencisi genc tanımlaman çok hoş doğrusu. yaş 36
    3 nisanda nerede toplanıyoruz gelmek isterim tabiki...

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar gözümün önünde cereyan eden bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum...Bugün akşam saat 19:30 itibariyle Kırmızı ışıkta duran tahminen 2005 veya 2006 model kırmızı beyaz bir R6 ya arkadan beyaz kartal araç vurdu...Motor sürücüsünü yaklaışk abartısız 20 metre öteye attı...Ben sesi duyduğumda motorcu arkadaş havada parendeler atıyordu...Tam metro girişinin önünde...R6 30 metre öteye Ramada Otelin oraya fırladı...yol ortasında...Arkadaş bilincini kaybetti bir sütre...Kırık çıkık çoktu galiba...Ayıldığında inlemeye başladı...Tam korumalıydı inşallah birşeysi yoktu...Motorunu kaldırdık... RAMADA otelin uygun bir yerine çektik...Med Lıne ambulans geldi ve arkadaşı uğurladık...Ayılınca polis konuştu bir numara arayıp yakınlarına haber verildi...Motor kontağını ve arka kısımdaki çantasının olduğu poşeti çıkarıp bizzat polise teslim ettim...Ambulanstada ayılır gibi oldu ve çantasını sordu...Ambulansa koyduk...Elden bişey gelmiyor tabi...ayılır gibi olup inliyordu...canı çok yanıyordu belli...Benim anlamadığım detay motorda plaka olmamasıydı...Çarpma etkisiyle bir yeremi savruldu...ya da hani arka tekerin üzerinde granaja sabitlenir ya kimse görmez hani öyle bişeymi diye baktım ama etrafda plakayı bulamadım...kimdir necidir anlayamadık...Bir ara kendine geldi polise bir numara verdi o kadar...Ambulanstada kendine gelir gibi oldu...

Üzerinde İSTANBUL yazan bir tişört vardı siyah...Tam korumalı üniversite öğrencisi olduğunu tahmin ettiğim genç bir arkadaş...Sakallı...Tanıyan eden varsa Florance Nıhtıngale kaldırdılar...

224 49 50...Çağlayan Metropalitan Florance Nıhtıngalede yatıyor...

Şimdi aradım isminide öğrendim...

1972 İstanbul doğumlu Hakan SEZGİN...

Çok geçmiş olsun ...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Ya bu arada ben yazıyı yeniden okudumda bi teşekkür daha etmek istedim üniversite öğrencisi genc tanımlaman çok hoş doğrusu. yaş 36
    3 nisanda nerede toplanıyoruz gelmek isterim tabiki...
    valla dostum sende acıların çocuğu Küçük Emrah gibisin hee...

yenge hanımada Allah şifa versin...yazılarında ne bir isyan ne bir kuruntu görmedi...pozitif birisin...tebrik ederim...güçlü birisin...

ben işin espirisindeyim...zamanla tanırsın beni...

3 Nisan buluşmasından haberim yok...Duruyurlarda yazar organizasyon...kısmet olurda görüşürse bir çay ısmarlarsın artık...

yahu Ambulansa binerken genc bir tipdin...heç 36 gibi durmuyodun...

bu arada aynen dediğin gibi babam Trafik Polisiytdi ve ben yüzlerce kaza sonrası kroki çizmişimdir...kaza sonrası önlem alma konusunda trafik hususunda peder beyin bildiği şeyleri az çok bilirim...oseninde bilincin açıktı zaten...ona sevindim...ama iç kanamadan korktum...bu tür kazalarda iç kanama veya beyin kanaması adamı götüren şey olur...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    Alıntı emrreeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allah hepimizi kartaldan, minibüsten, taksiden korusun
    şahinden ve eski reno 12 lerden de korusun

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler