Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

PANGALTI'DA Kırmızı-Beyaz Plakasız R6 Kazası...Motor Sahibi Hakan SEZGİN...

REKLAM ALANI
    DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Otis R6-Dragstar geçişi baya bi cut olmuş o zaman..Bununla geçmiş olsun arkadaşım.Ayrıca Mete senin superman olduğundan şüpheleniyom birader.Nerede kaza,müşkül durum,sen orada.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok çok geçmiş olsun.. Yani zaten geçmişte,, bi daha allah kaza bela göstermesin..

Metehandrosss adam offline olunca niye celallendinki sen
    İlk mesajda teşekkür etmeyince sorun yok ama offline olunca bozuldu bizimki
    Bence siteye bi daha girer ve unuttuğu teşekkürü eder.. Yaa bu arada sen kaç aylık doğmuştun laf açılmışken
    Alıntı ennginn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geç olacak ama geçmiş olsun aynı olay kırmızı ışık, kırmızı beyaz R6, benim oğlanında başına gelmişti. Kolay değil motorun tanzimi, hastanesi, kaskı, montu vs vs allah kimsenin başına vermesin.
    Alıntı tasarslan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun OTİS Abi.........Mete han arkadaşada ayrıca teşekkür etmek gerekir örnek davranışından dolayı..Dünya ne kadar küçük değil mi?Arkadaşın özel olarak Mete han için geri geleceğini umuyorum.....
    Alıntı asm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Şükürki birşey olmamış bundan 1.5 yıl evvel.

Mete ağabey ettiğin iyilik her baba yiğidin harcı değil. Allah senden razı olsun. Düşünceli adamsın vesselam.

Arkadaş mesaj yazarken muhtemelen unuttu sana şükranlarını iletmeyi.
    Alıntı ihsanhakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete sen gönüllerimizin biricik pandasısın,pandalarında en ince ruhlusu olduğunu bilmeyen yok,arkadaşın namına sana çok teşekkürler
    Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Otis R6-Dragstar geçişi baya bi cut olmuş o zaman..Bununla geçmiş olsun arkadaşım.Ayrıca Mete senin superman olduğundan şüpheleniyom birader.Nerede kaza,müşkül durum,sen orada.
    aslında ben yazdıklarımdan utandım bu gece iyimi...teşekkür beklemek normalde bunu dile getirmek hoş olmamış...valla utandım...keşke yazmasaydım diyorum şimdi...ama Pınarr alıntı yapmış silsemde orada kalacaktı ...

ben kaza yapsam herkes yardım etmezmi...eder...eee...iyilik yap denize at balık bilmezse deniz anası bilir işte...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Honda - Rebel 250cc
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında ben yazdıklarımdan utandım bu gece iyimi...teşekkür beklemek normalde bunu dile getirmek hoş olmamış...valla utandım...keşke yazmasaydım diyorum şimdi...ama Pınarr alıntı yapmış silsemde orada kalacaktı ...

ben kaza yapsam herkes yardım etmezmi...eder...eee...iyilik yap denize at balık bilmezse deniz anası bilir işte...
    Herkes birgün MT'li olacaktır.

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    abi 1.5 yıllık mevzu Erhanla dalaşırız arada bir...arkadaş kendi topiğini nerden bulda oda garip...ve hemen çevrim dışı oldu...ya insan bi bana bizzat teşekkür eder dimi...bak o kadar emeğimiz geçmiş..

(sölenmez ama söledim işte)

insanlık görevimizi yaptık arkidiş hemen siteden çıktı iyimi...hepinize teşekkürler demiş benden sonraki tebrik sayısı bir elin parmağınıda geçmiyor...ulan bidaha yardım etmicem kimseye be...bende kaza yaparsam kaldırmayın beni...

şaka..ironik ambians...

bi zamanlar çok ambians derdim dimi ehtiyarım...

Hakikaten komik bir konu. Arkadaş 1.5 yıl sonra kendi hakkında açılmış topiği bulmuş. Üye olmuş eyvallah demiş çıkmış. Valla Mete abi sitem etmekte haklısın
    Okan ACAR

Motosikleti
    Alıntı Carcharoth adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hakikaten komik bir konu. Arkadaş 1.5 yıl sonra kendi hakkında açılmış topiği bulmuş. Üye olmuş eyvallah demiş çıkmış. Valla Mete abi sitem etmekte haklısın
    benim aklıma şey geldi...insan kendi ismiyle gogılda arama yapar ya...canı sıkıldığında o hesap...belki odur...garip...yav Mete Han Allah senden razı olsun...bak makinama sahap çıkmışın bak bende para pok gibi al şu kadar sana bi jest der diye düşünmedim değil...

noluyo lan bana...yine öteki garagtersiz kişilik geldi...mete kendine gell...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    benim aklıma şey geldi...insan kendi ismiyle gogılda arama yapar ya...canı sıkıldığında o hesap...belki odur...garip...yav Mete Han Allah senden razı olsun...bak makinama sahap çıkmışın bak bende para pok gibi al şu kadar sana bi jest der diye düşünmedim değil...

noluyo lan bana...yine öteki garagtersiz kişilik geldi...mete kendine gell...
    Abi senin kanda galiba pislik var. Silkeliyor gene
    Okan ACAR

Motosikleti
    Alıntı Carcharoth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi senin kanda galiba pislik var. Silkeliyor gene
    olmamııı...var bir üretim hatası...

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Abi utanılacak birşey yok bence

İnsan fıtratı itibariyle karşılık bekliyor genede bazı şeylerde.

Ben bu "teşekkür ederim,sağolsun vb." şeyleri önemserim hakkaten.

Bunları bilmeyenler ile de oturup kalkmam bir daha (yardımcı olmak bir yana...!)

Misal birisi yeni bir araba almış (bugüne kadar araba forumlarında dolaştığım için diyorum)

Adama "hayırlı olsun,güle güle kullanın..." demişim ve vatandaş cevap vermeye bile tenezzül etmemiş. (sadece sevdiği,tanıdığı 1-2 kişinin mesajına karşılık vermiş!)

Yumuşakça,iz bırakmayacak şekilde silerim o mesajı direkt
    (Sözüm meclisten dışarı bu arada)
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Starsailor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 620 Dark
    Ben bu arkadaşın yerinde olsam,bana böyle bir güzellik yapan insana, son model en havalısından bir kask hediye ederdim
    Ducatista:)

Motosikleti
    Abi utanılacak birşey yok bence

İnsan fıtratı itibariyle karşılık bekliyor genede bazı şeylerde.

Ben bu "teşekkür ederim,sağolsun vb." şeyleri önemserim hakkaten.

Bunları bilmeyenler ile de oturup kalkmam bir daha (yardımcı olmak bir yana...!)

Misal birisi yeni bir araba almış (bugüne kadar araba forumlarında dolaştığım için diyorum)

Adama "hayırlı olsun,güle güle kullanın..." demişim ve vatandaş cevap vermeye bile tenezzül etmemiş. (sadece sevdiği,tanıdığı 1-2 kişinin mesajına karşılık vermiş!)

Yumuşakça,iz bırakmayacak şekilde silerim o mesajı direkt
    (Sözüm meclisten dışarı bu arada)

yok abi yok ben bir heyvanım...insan heyvanı...beklenti kelimeside hoş değil aslında...bahşiş gibi...herşeyin bir karşılığı varmı acaba...kafa karıştı kanka...

oluyo böyle paranoylar...

Alıntı Starsailor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bu arkadaşın yerinde olsam,bana böyle bir güzellik yapan insana, son model en havalısından bir kask hediye ederdim

aplacım benim yeni kaskım var...kutusunda duruyor..MARUSHİN...başka bişi olsa..

balataları sıyırıyom galiba...her mesajda düşünceler değişiyor...

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Dışardan bakınca gayet normal gözüküyor abi sen kafanı takma

Motosikleti
    Dışardan bakınca gayet normal gözüküyor abi sen kafanı takma
    tamam o zaman ben yatıyorum...sabahta gün içinde herşeyin her iyiliğin bir karşılığı olmalı derim...akşam eve geldiğimde abi ne gerek var mecburmu adam teşekkür etmeye derim...yani düşünceler duygular hep değişiyo kanka...insanoğlu beşerde şaşarda...

ALlah bizi doğru yoldan ayırmasın...çekemeyeceğimiz acılar vermesin...kazanında hayırlsını versin...sakat kalmayalım bu arkadaşta olduğu gibi...unutalım gitsin bu kötü günler...

hatta topikde tez kiltlensin...olmuş kazanın teşekkürü olmaz artık...ilk anda eildid edildi artık edilsede önemli değil...

(bak şimdide trip yapıyom...te Allam yaa..)

Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Arkadaş sağ salim kurtulmuş ya gayrısı hallolur bir türlü...

Abi biraz geyik olacak ama söylemeden edemeyeceğim.

Tarık Akan ve Necla Nazır "Ateş Böceği" filminde yankesici rolünde oynuyorlar ya.

Kız numaradan cüzdanları alıyor da sonra Tarık enseliyor ya...Cüzdan sahipleri de ödül olarak para veriyorlar.

Aksi bir adamında cüzdanını götüyorlar ve Tarık kızdan cüzdanı aldıktan sonra geri veriyor adama. Tabi ödül bekliyor ama aksi daym "sen ne becereksiz adamsın, bi yakalayamadın hırsızı" diyor

Tarık'ta söyleniyor : "Vay hamşo vay insan bi ellilik toka eder be. Böylelerinin hakkaten cüzdanını yürütmeli"

Hırsızlık yaptığında bile bir teşekkür bekliyor

(sözüm meclisten dışarı)

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    vay be olaya bak ne ilginç

neyse geçte olsa geçmiş olsun
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Motosikleti
    mondi 150MC
    masal gibi:pmete_han abiye kaza magduru arkadas yerine ben tessekur ediyorum....baba adamsın valla

tt Adnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250R
    Sn Hakan Sezgin Bey,
    İlginç bir olay. Öncelikle geçmiş olsun. Bundan sonrası için kazasız günler dilerim. Mahkemede sizin avantajınıza sonuçlanır diye diliyorum.
    Selamlar
    Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar

Motosikleti
    kawasaki er5 -special cros 250cc
    geçmiş olsun kardesm pamuk ipliğine bağlıyız vallaaa
    GAZA GELMEYELİM.AMAN...

Motosikleti
    Arkadaş sağ salim kurtulmuş ya gayrısı hallolur bir türlü...

Abi biraz geyik olacak ama söylemeden edemeyeceğim.

Tarık Akan ve Necla Nazır "Ateş Böceği" filminde yankesici rolünde oynuyorlar ya.

Kız numaradan cüzdanları alıyor da sonra Tarık enseliyor ya...Cüzdan sahipleri de ödül olarak para veriyorlar.

Aksi bir adamında cüzdanını götüyorlar ve Tarık kızdan cüzdanı aldıktan sonra geri veriyor adama. Tabi ödül bekliyor ama aksi daym "sen ne becereksiz adamsın, bi yakalayamadın hırsızı" diyor

Tarık'ta söyleniyor : "Vay hamşo vay insan bi ellilik toka eder be. Böylelerinin hakkaten cüzdanını yürütmeli"

Hırsızlık yaptığında bile bir teşekkür bekliyor

(sözüm meclisten dışarı)
    o filmi kare kare ezberlemişimdir...dediğin sahnede dikkatimi çeker...iyilikde yapılmaz bazılarıan tezi en güzel orada ele alınır...

ozan sende olsan aynı şeyleri mutlak yapardın...

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    yok abi yok ben bir heyvanım...insan heyvanı...beklenti kelimeside hoş değil aslında...bahşiş gibi...herşeyin bir karşılığı varmı acaba...kafa karıştı kanka...

oluyo böyle paranoylar...

aplacım benim yeni kaskım var...kutusunda duruyor..MARUSHİN...başka bişi olsa..

balataları sıyırıyom galiba...her mesajda düşünceler değişiyor...
    len ne adamsın ilk fırsatta o kaskı jöleli kafama geçircem sonra da kutusuna geri koycam uyuz oldum

o filmi kare kare ezberlemişimdir...dediğin sahnede dikkatimi çeker...iyilikde yapılmaz bazılarıan tezi en güzel orada ele alınır...

ozan sende olsan aynı şeyleri mutlak yapardın...
    dostum metecim ben iyilik yapınca çok rahatlıyom valla teşekküre gerenk kalmıyo mesela bi kere seni doyurmayı başarmıştım o olaydan sonra borsadan bi para kazandım ulen yine doyurcam seni geleyon mu
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Motosikleti
    Alıntı kıllıtarkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    len ne adamsın ilk fırsatta o kaskı jöleli kafama geçircem sonra da kutusuna geri koycam uyuz oldum

dostum metecim ben iyilik yapınca çok rahatlıyom valla teşekküre gerenk kalmıyo mesela bi kere seni doyurmayı başarmıştım o olaydan sonra borsadan bi para kazandım ulen yine doyurcam seni geleyon mu
    vayy kardeşim...açkarnım sadece senle doyuyor...sadece karnımmı ruhum bedenimde...semaya uçur beni şikerim...papermoona gidelim yiğidim...Aziz Başkanla yan masalarda yimek isterim ben...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler