Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

PANGALTI'DA Kırmızı-Beyaz Plakasız R6 Kazası...Motor Sahibi Hakan SEZGİN...

REKLAM ALANI
    THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    İyi olması sevindirici. Geçmiş olsun diyek bari
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı cezerye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    breeehh... şaşırdım...
    gelir o Mete Abim. az şans ver cocuga

madem zaman gecmiş ustunden, sormamda sakınca var mıdır?
    -kaçla çarptığı söyleniyor?
    -kaç kırık? / kaç çıkık?
    -adamın aldığı ceza nedir?
    -bu tür durumlarda, tazminat davası açılabiliniyor mu?

şimdi soruları sorarken düşününce.. sinirllendim bile. daha fazla sormicam.
    Alıntı Rigel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan kardeşim, sen insanlık yapmışsın. Helal olsun sana ve senin gibi delikanlılara. Ben de aynı davranışı gösterirdim. Ama arkadaşın bir teşekkürü sana çok görmemesi gerekirdi. Birkaç tuş basışı uzak kalmış, ironik ambiansı görememiş.

Arada çizseler de sen bu mahallenin çocuğusun..

sayın abim ve ablam hastaneyide aradım o akşam 3 kez...iyimi diye...sankim babayın oğlu...evet ben bir insanım...

ama görmeliydiniz...üzücü bi durumduAllah kimsenin başına böyle bişey vermesin...aslında arkadan darbelerde insanlar (muhtemelen) küçük dilini yutarlar dimi...yani aniden ansızın birdenbire şerefsizce bu tip darbelerde küçük dil yutulur ve boşulma olur diye bir paranoya yaşarım...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

By_DosT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mekan belli olmaz ama genelde istanbul içi...
    Motosikleti
    Motürü Sattım. Şimdilik Ticari TAXİ
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sayın abim ve ablam hastaneyide aradım o akşam 3 kez...iyimi diye...sankim babayın oğlu...evet ben bir insanım...

ama görmeliydiniz...üzücü bi durumduAllah kimsenin başına böyle bişey vermesin...aslında arkadan darbelerde insanlar (muhtemelen) küçük dilini yutarlar dimi...yani aniden ansızın birdenbire şerefsizce bu tip darbelerde küçük dil yutulur ve boşulma olur diye bir paranoya yaşarım...
    olabülü mantıklı... bu tür şeyler malum olabülüde olmayabülüde
    RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......

Motosikleti
    Alıntı By_DosT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olabülü mantıklı... bu tür şeyler malum olabülüde olmayabülüde
    bugün evdeydin dimi kanka...pazarteside yatarsın artık...şirkette makara kukara...40 yılda birde sen kebap yap...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    bugün evdeydin dimi kanka...pazarteside yatarsın artık...şirkette makara kukara...40 yılda birde sen kebap yap...
    yoq be abey tarabya-beşiktaş hattında münibüscülük yaptum ne yatması zaten kuryeliği bırakcam tırsıyom artık zevk yapim diyom bu saatten sona

Motosikleti
    yoq be abey tarabya-beşiktaş hattında münibüscülük yaptum ne yatması zaten kuryeliği bırakcam tırsıyom artık zevk yapim diyom bu saatten sona
    bizim Boğaziçi Gümrüklemedeki şoför ve kurye arkadaşların bi kısmı Sarıyer hattındaydı...enteresan...gümrükcü ve minibüscüler arasında bir telepati var...

Sarıyer Beşiktaş hattında ÖZGÜR ü tanırmısın...

Motosikleti
    bizim Boğaziçi Gümrüklemedeki şoför ve kurye arkadaşların bi kısmı Sarıyer hattındaydı...enteresan...gümrükcü ve minibüscüler arasında bir telepati var...

Sarıyer Beşiktaş hattında ÖZGÜR ü tanırmısın...
    belki görürsem tanırım bende yeni başladım (çok eskilerden ahbaplarım vardır ) yani merak sardım minibüscülüğe zevkli bir iş

Motosikleti
    belki görürsem tanırım bende yeni başladım (çok eskilerden ahbaplarım vardır ) yani merak sardım minibüscülüğe zevkli bir iş
    çömezmişin kanka sen.............

Motosikleti
    çömezmişin kanka sen.............
    çömez değil abey yeni hobim sadece.. ben eskidende takılıyodum ama minibüscülük yapmıyodum ama şimdi harbi harbi takılıyom ben şimdiki şöförlerin babalarını tanıyodum kısmet çocuklarıyla çalışıyorum işte

Motosikleti
    çömez değil abey yeni hobim sadece.. ben eskidende takılıyodum ama minibüscülük yapmıyodum ama şimdi harbi harbi takılıyom ben şimdiki şöförlerin babalarını tanıyodum kısmet çocuklarıyla çalışıyorum işte
    bu iş artık genc işi kanka...ehtiyarlar hem para toplayıp hem araca kullanmakta zorlanıyorlar...bıkmışlar artık...siz genclerde ilk harekette odunla inip hır çıkarıyonuz...zopayı yiyip oturuyonuz...

Motosikleti
    bu iş artık genc işi kanka...ehtiyarlar hem para toplayıp hem araca kullanmakta zorlanıyorlar...bıkmışlar artık...siz genclerde ilk harekette odunla inip hır çıkarıyonuz...zopayı yiyip oturuyonuz...
    ihtiyarlar konusunda haklısın bende bi nevi ihtiyarladım ama genç olanlardanım .. odun konusuna gelince ben odunla felan inmiyom gerek yoq öyle şeylere ben direk takıştığımın kapısını açıp depmükle selamlaşıyom yani odun modun bana göre ters anlıcan

Motosikleti
    Honda Paneuropean ST 1300
    Geçmiş olsun hakan, allah tekrarını yaşatmasın.
    Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.

Motosikleti
    ihtiyarlar konusunda haklısın bende bi nevi ihtiyarladım ama genç olanlardanım .. odun konusuna gelince ben odunla felan inmiyom gerek yoq öyle şeylere ben direk takıştığımın kapısını açıp depmükle selamlaşıyom yani odun modun bana göre ters anlıcan
    hep iner gibi yapıyonuz ama asla inmiyosunuz...

Motosikleti
    hep iner gibi yapıyonuz ama asla inmiyosunuz...
    ben O hep inenlerdenim iner gibi yapanlardan değilim ama inilcek yerde inerim. müsait bi yerde derler ya ben o müsait yeri bilirim

Bu arada konuya bi deyinelim Hakan arkadaşımıza geçmiş olsun zati olay baya geçmiş üzerinden adam R6 bıraqmış dragstara merak zarmış ne o raacing sarmadı heral cooper merako başlamış kazadan sona sanırsam evrim geçirmiş şaka bi yana dururken motora nasi vuruyolar ya

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı otis_abi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hepinize merhaba aradan bir yıl geçti biraz heyecan yaratmışım istemeden hepinize teşekkürler adım hakan sezgin R6 kazasından kalıcı bir hasar almadan kurtuldum. ışıklarda durup beklerken olay aynen anlatıldığı gibi gelişti. duran motora vurulması en tehlikeli kazaymış omuilik kırbaç etkisi ile ters esniyormuş.neyse bi problem olmadı. şu an dragstarkullanıyorum görüşmek dileğimle bu arada mahkemem de devam ediyor trafik sigortası sağlık giderlerini karşılamadı neyse kazasız belasız yolculuklar....
    Geçmiş olsun tekrardan paşam..

Aramıza hoşgeldin bu arada...
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı otis_abi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hepinize merhaba aradan bir yıl geçti biraz heyecan yaratmışım istemeden hepinize teşekkürler adım hakan sezgin R6 kazasından kalıcı bir hasar almadan kurtuldum. ışıklarda durup beklerken olay aynen anlatıldığı gibi gelişti. duran motora vurulması en tehlikeli kazaymış omuilik kırbaç etkisi ile ters esniyormuş.neyse bi problem olmadı. şu an dragstarkullanıyorum görüşmek dileğimle bu arada mahkemem de devam ediyor trafik sigortası sağlık giderlerini karşılamadı neyse kazasız belasız yolculuklar....
    Çok çok geçmiş olsun.. Yani zaten geçmişte,, bi daha allah kaza bela göstermesin..
    abi 1.5 yıllık mevzu Erhanla dalaşırız arada bir...arkadaş kendi topiğini nerden bulda oda garip...ve hemen çevrim dışı oldu...ya insan bi bana bizzat teşekkür eder dimi...bak o kadar emeğimiz geçmiş..

(sölenmez ama söledim işte)

insanlık görevimizi yaptık arkidiş hemen siteden çıktı iyimi...hepinize teşekkürler demiş benden sonraki tebrik sayısı bir elin parmağınıda geçmiyor...ulan bidaha yardım etmicem kimseye be...bende kaza yaparsam kaldırmayın beni...

şaka..ironik ambians...

bi zamanlar çok ambians derdim dimi ehtiyarım...
    Metehandrosss adam offline olunca niye celallendinki sen
    İlk mesajda teşekkür etmeyince sorun yok ama offline olunca bozuldu bizimki
    Bence siteye bi daha girer ve unuttuğu teşekkürü eder.. Yaa bu arada sen kaç aylık doğmuştun laf açılmışken
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

ennginn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Süper Yamaha K12
    Geç olacak ama geçmiş olsun aynı olay kırmızı ışık, kırmızı beyaz R6, benim oğlanında başına gelmişti. Kolay değil motorun tanzimi, hastanesi, kaskı, montu vs vs allah kimsenin başına vermesin.
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR

tasarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LX 150
    Çok geçmiş olsun OTİS Abi.........Mete han arkadaşada ayrıca teşekkür etmek gerekir örnek davranışından dolayı..Dünya ne kadar küçük değil mi?Arkadaşın özel olarak Mete han için geri geleceğini umuyorum.....

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Geçmiş olsun. Şükürki birşey olmamış bundan 1.5 yıl evvel.

Mete ağabey ettiğin iyilik her baba yiğidin harcı değil. Allah senden razı olsun. Düşünceli adamsın vesselam.

Arkadaş mesaj yazarken muhtemelen unuttu sana şükranlarını iletmeyi.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Motosikleti
    Honda - Rebel 250cc
    Mete sen gönüllerimizin biricik pandasısın,pandalarında en ince ruhlusu olduğunu bilmeyen yok,arkadaşın namına sana çok teşekkürler
    Herkes birgün MT'li olacaktır.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler