geçmiş olsun hocam çok şükür sana bir şey olmamış, hemde son kazan olur işallah em kısa zamanda iyileşirsin umarım
geçmiş olsun hocam çok şükür sana bir şey olmamış, hemde son kazan olur işallah em kısa zamanda iyileşirsin umarım
Ride your way
çok geçmiş olsun...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Gecmis olsun, Allah beterinden saklasin. Umarim en kisa surede iyilesip motorunun uzerine donersin.
Celsius
Hyosung GT250 Comet
[I]"The ability to quote is a serviceable substitute for wit!"[/I]
Çok geçmiş olsun..Acil şifalar dilerim...bizde koruma yokturdu Allah korudu...
Uğur'cum geçmiş olsun.. Umarım en kısa sürede iyileşirsin..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
geçmiş olsun abi ya acil şifalar diyelim =(
geçmiş olsun...
[CENTER]İzimiz Yol Olur[/CENTER]
geçmiş olsun gerçekdende üzüldüm valla asfaltda yatıp ambulans beklemeyi bilirim arkadanan geçen arabalardan insanlar sarkıp bakarlar fln kötü bi his yarım metre kalmışdır yapıcak hiç bişeyiniz yokdur çok kötü bişey geçmiş olsun deamon
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Gecmiş Olsun Arkadaş,allah şifalar Versin.
Uğur kaptan üzüldüm be...Allah şifa versin abi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Çok geçmiş olsun abicim. Buna şükür diyelim. Geçen günlerde benide köpek korkuttu. Allaha şükür biraz mesafemiz vardı da durabildim zar zor devrilmeden.
koca bir sivas kangal allah muhafaza çarpsam köpeğe tepesi atıp yerde beni ısırırdı Neyse tekrar geçmiş olsun umarım çok ağrın sızın yoktur
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
İyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 15 senedir motorlu taşıt kullanıyorum bugüne kadar en ufak bir vukuatım olmamıştı. Umarım bu ilk ve son olmuştur.
Allah kimseye kaza bela vermesin.
Bayramdan sonra ikitekere geri dönebilmeyi umut ediyorum.
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
Geçmiş olsun birader, ilk olduğu gibi son olsun inşallah
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
geçmiş olsun.Allah birdaha göstermesin. inşallah bayramdan sonra yine motosikletine kavuşursun
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Allah acil şifalar versin.Son kazan olsun inşallah.Tekrar geçmiş olsun....
[FONT="Times New Roman"][I]Samim Çakır[/I][/FONT]
gecmis olsun..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
çok gecmiş olsun tez zamanda iki teker üzerinde olma imkanına kavuşmanı temenni ederim
Ugurcum..
Çok özür ben daha yeni gördüm başlığı..Buyuk gecmiş olsun..Artık fazrz oldu senin motoru degişmek..
S&S
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)