@ mete-han
Başımız sağolsun..
--------------------------------------------------------------------------------
Sevgili arkadaşlarım bir kaç gündür tanık olduğum kötü olaylar piskolojimi gerçekten bozdu. Cuma gününden beri 3 farklı ve ölümlü kazaların bire bir içinde yer aldım.Motor ve motorcu felsefesini bu kültürün içinde olup olmamayı soruyorum kendime.
Bu yazıyı yazmadan bir saat önce Eraser,ben ve arkadaşım enis rivaya gittik. Tam gittiğimizde 7-8 suzuki ağırlıklı racing grubu ordan dönüş için haraket ediyorlardı hiç motordan inmeden bir u dönüşü yaparak takıldık peşlerine kısa süre sonra yaklaşık 10 motordan oluşan grup ikiye ayrıldı esaser ve enis öndeki grupta bende arkadaki grubun en arkasında önümdeki z1000'le beraber gidiyordum. Sağa kıvrılan virajı beraber döndüğümüzde motorlarından inmiş olan diğer 2 motorcu bizi durdurdu. Manzara korkunçtu 10 dakika önce selam verdiğimiz 35 yaşında 2 çocuk babası gsxr1000 kullanan abimiz feci şekilde can vermişt sağa dönen virajın en sonunda çarpıştığı aracın hemen arkasında kanlar içinde yatıyordu. Yaklaşık 200km ile sağa kıvrılan vraja girmiş önündekini geçemeyince iyice dışarı açılmış bu sırada karşıdan gelen aracı görünce motoru yere bırakmış motor 200km hızla yere düşünce şasesi 3 parçaya ayrılmış ve yaklaşık 300mt bir uzaka derenin içine parça parça savrulmuş. Motordan o hızla düşen sürücünün üzerinden malesef araba geçti kan içinde kalan sürücünün boynu kırıldı ve yaşamına veda etti. Göz yaşları içinde karısına haber veren yakın arkadaşının sözleri hala kulaklarımda. Ambulans ve jandarma olay yerine geldiğinde üzerine gazete kağıtları örtülmüştü. Riva da korna çalıp selam verdik aradan sadece 10 dakika geçti.
Bu olaydan 2 akşam önce cuma akşamı sahil yolunda arabayla takla atan yaşlarının sonra gazeteden 20 yaş olduğunu öğrendiğim 4 kişiden 2 si gözümün önünde titreye titreye öldü. Hepsi yola saçılmışlardı arabadan sağ çıkan kızcağız bana sarılıp ağladı.
Aynı günün gündüzü kaza yapan motoru görüp durduğumda acı haberi öğrendim 3 gün önce nişanlanan çift motorlarına çarpan mercedesten kurtulmak için tretuara vurup çok ağır şekilde kızcağız yaralandı ve erkek arkadaşı malesef hayatını kaybetti. Oraya gelen motorlu başka bir arkadaşını teselli eden yine ben oldum.
Bu 3 farklı olay duyduklarım gördüklerim beni gerçekten çok kötü yıprattı. Kader mi desem yoksa dikkatsizlikmi bilemiyorum...