Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
allah rahmet eğlesin sevenlerine, tanıyanlarına sabır versin!
???
allah rahmet etsin..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Allah taksiratını affetsin, mekanı cennet. kalanların başı sağolsun .
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
allah sevdiklerine sabır versin..
[B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]
yeri mekanı cennet olsun nur içinde yatsın...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Üzücü ve can sıkıcı bi haber...
Allah rahmet eylesin.. yakınlarının ve motor camiasının başı sağolsun...
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
Allah Rahmet eylesin....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
kaza esnasında grupta bulunan bir arkadaşın mesajıdır...VMAX nickli üye...insan harbiden üzülüyo ya...
Başımız sağolsun..
--------------------------------------------------------------------------------
Sevgili arkadaşlarım bir kaç gündür tanık olduğum kötü olaylar piskolojimi gerçekten bozdu. Cuma gününden beri 3 farklı ve ölümlü kazaların bire bir içinde yer aldım.Motor ve motorcu felsefesini bu kültürün içinde olup olmamayı soruyorum kendime.
Bu yazıyı yazmadan bir saat önce Eraser,ben ve arkadaşım enis rivaya gittik. Tam gittiğimizde 7-8 suzuki ağırlıklı racing grubu ordan dönüş için haraket ediyorlardı hiç motordan inmeden bir u dönüşü yaparak takıldık peşlerine kısa süre sonra yaklaşık 10 motordan oluşan grup ikiye ayrıldı esaser ve enis öndeki grupta bende arkadaki grubun en arkasında önümdeki z1000'le beraber gidiyordum. Sağa kıvrılan virajı beraber döndüğümüzde motorlarından inmiş olan diğer 2 motorcu bizi durdurdu. Manzara korkunçtu 10 dakika önce selam verdiğimiz 35 yaşında 2 çocuk babası gsxr1000 kullanan abimiz feci şekilde can vermişt sağa dönen virajın en sonunda çarpıştığı aracın hemen arkasında kanlar içinde yatıyordu. Yaklaşık 200km ile sağa kıvrılan vraja girmiş önündekini geçemeyince iyice dışarı açılmış bu sırada karşıdan gelen aracı görünce motoru yere bırakmış motor 200km hızla yere düşünce şasesi 3 parçaya ayrılmış ve yaklaşık 300mt bir uzaka derenin içine parça parça savrulmuş. Motordan o hızla düşen sürücünün üzerinden malesef araba geçti kan içinde kalan sürücünün boynu kırıldı ve yaşamına veda etti. Göz yaşları içinde karısına haber veren yakın arkadaşının sözleri hala kulaklarımda. Ambulans ve jandarma olay yerine geldiğinde üzerine gazete kağıtları örtülmüştü. Riva da korna çalıp selam verdik aradan sadece 10 dakika geçti.
Bu olaydan 2 akşam önce cuma akşamı sahil yolunda arabayla takla atan yaşlarının sonra gazeteden 20 yaş olduğunu öğrendiğim 4 kişiden 2 si gözümün önünde titreye titreye öldü. Hepsi yola saçılmışlardı arabadan sağ çıkan kızcağız bana sarılıp ağladı.
Aynı günün gündüzü kaza yapan motoru görüp durduğumda acı haberi öğrendim 3 gün önce nişanlanan çift motorlarına çarpan mercedesten kurtulmak için tretuara vurup çok ağır şekilde kızcağız yaralandı ve erkek arkadaşı malesef hayatını kaybetti. Oraya gelen motorlu başka bir arkadaşını teselli eden yine ben oldum.
Bu 3 farklı olay duyduklarım gördüklerim beni gerçekten çok kötü yıprattı. Kader mi desem yoksa dikkatsizlikmi bilemiyorum...
YUKARIDAKİ KAZA DETAYLARI VMAX ADLI ÜYEDEN ALINTIDIR...
http://www.motovirus.com/forum/showthread.php?t=3881
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
allah rahmet eylesin allah sevenlerine sabır versin arkadaslar daha dikkatli olalım lütfen
ANKARA MT
Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin ...
zipir
Ne oldu diye sormayın ne demek..Her üye etik değerler içinde her tür soruyu sorar burası herhangi bir gazetenin vefat ilan sayfası değil ...İçinde olduğun ruh hali ile bu mesajı yazdığının farkındayım ..Konuyu açıklayan metehanın yazısını ilk mesaja taşıyorum ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Allah rahmet etsin.Yakınlarına sabır versin.Saatte 200 km ile niye gidiyordun, bir yerlere acele bir şey mi yetiştiriyordun a benim canım kardeşim.Motosikleti ille de böyle hızlı kullanmak zorunda mıyız ? Malesef çok arkadaşımız bunu yapıyor.Bir yerlere bir şeyleri ispat etmek istiyoruz sanki. 200 Km yakın bir hız otomobille bile yapılmamalı, kaldı ki motosikletle...
allah rahmet eylesin allah sevenlerine sabır versin arkadaslar daha dikkatli olalım lütfen. bu işin şakası ve dönüşü yok...
allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin
[SIZE="3"][/SIZE][SIZE="3"][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][I]with [COLOR="Blue"]Suzuki[/COLOR],own the racetrack![/I][/FONT]:cat:
arkadaşlar üzücü bir haberle güne başladım ve sizede duyurmak istedim.
6 arkadaşıyla pazar sabahı şilede gezintiye çıkan motordelisi.com kurucularından MURAT KADAYIFÇIOĞLU riva taşlıçayır mevkiinde 34 DP 2608 plakalı suzuki marka motosikleti ile yaklaşık 180km hızla girdiği virajdan çıkamamış. karşıdan gelen otomobilin altında kalmış motorsiklet ise uçurumdan aşşağı yuvarlanmış
dün ise ataköy 5, kısımcamiinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmiş
ailesinin isteğiyle hiç bir arkadaşı motorsikletiyle gitmemiş cenazesine
allah rahmet eylesin toprağı bol olsun
not: bu yazı motorize07.com'dan alıntıdır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)