çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle geçmiş olsun
çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle geçmiş olsun
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsin
ERASER WİLL COME BACK
Geçmiş olsun...
May the Force be with McLaren Mercedes
Geçmiş olsun.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
@dishy
Benim öyle bir iddiam yok. Sen hatunsun sana daha çok mesaj atarlarHadi Mehmet cim senin kaza topiğin mi benim ki mi daha çok ilgi görecek.Benim ki 3 ay kaldı.3 ayın sonun da kendim kilitle dedim modlara
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Çok geçmiş olsun abicim. Bu son olur umarım.
Büyük geçmiş olsun abi .
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Mehmet geçmiş olsun abi ya..
Allah beterinden korusun, ne diyim. Acil şifalar diliyorum.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Kardeş parmak ne alemde??
Umarım iyileşmektedir...Bu arada senin botu ben almışım ya...Alışveriş bilem yapmışız haberim yok....Valla güzelmiş haa.....mevsimide geldi.....
Tekrar tekrar geçmiş olsun.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Geçmiş olsun Cbr kardeşim yaa... Duyunca çok üzüldüm , benim 2 tanıdığımın başına da aynı tür kaza geldi , kapı açılması... Biri omzunu kırdı , diğar arkadaş da kapıyı kırdı Her zaman sol şeridi tercih etmek gerek , sağdan gidiliyorsa da çok dikkatli olmak gerek çünkü sağ şerit= taksi,dolmuş,otobüs vb ticari araçların yolcu kapısı...
Bu arada şu aralar Cbr 125'ler kaza yapmaya başladı üzülüyorum ama
Tabiki diğer kaza geçirden arkadaşlara da büyük geçmiş olsunlar... Ama Boy'un yeri ayrı bnm için
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Çok çok geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşmesini temenni ediyorum... (Çok mu resmi oldu?)
Açtıkları kapı kapanalı bir ay oldu
Valla son gelişmeler şu şekilde... 3 Kasım 2006 Cuma iş çıkışı hastaneye uğradım. Doktor telleri çıkartacaz demişti ama röntgen çekip duruma baktığında kemiğin istediği ölçüde kaynamamış olduğunu söyledi. 2 hafta daha kalacak teller. Ancak parmağı desteklemek için koyduğu alüminyum parçayı artık kullanmaya gerek kalmadığını söyledi. Evde sargıyı açabilirsin dedi, görüntüsü açısından ve teller oraya buraya takılmasın diye dışarıda parmağımı sarmamı önerdi. Parmağı iyice temizleyip resmini çektim, cep telefonu ile çok net çıkmamıştı fotoğraflar. Buraya linkleri koyuyorum, küçük resim şeklinde koymadım. Tam ogrish.com luk fotoğraflar. Bazılarının midesi kaldırmayabilir, bu durumdakiler resimlere bakmasın...
Resim 1
Resim 2
@alp_tunay
Evet botu alana kadar canımı çıkartmıştın, en son ayağına kadar yolladık Bende yalan olmaz, o fiyata iyi bir bot dedim, dediğim de çıktı. Ben bir numara büyüğünü getirttim. Ondan sonra da seneye yarışlarda kullanmak için Sidi marka bot da aldım. Sidi dünyada bir numara, MotoGP'de kullanılıyor, çok korumalı ve rahat bir bot.Bu arada senin botu ben almışım ya...Alışveriş bilem yapmışız haberim yok....Valla güzelmiş haa.....mevsimide geldi.....
@GorkeM
Valla ne zaman eğitime gittim ve CBR125R kullanmaya başladım, o zaman başıma bunlar geldi. Eşimin motorunu da hep ben kullandım, o binemedi doğru düzgün. Yok yok ben 1000cc yi daha iyi kullanıyorum. Ama birkaç ay önce işten dönerken danger0 ve LesPaul'a rastladım. Mert Fazer ile yetişemedi bana, 125cc makinayı da 1000cc gibi kullanıyorumBu arada şu aralar Cbr 125'ler kaza yapmaya başladı üzülüyorum ama
boy
elinde okadar tel varken nasıl motor kullanıyorsun? üstelik işaret parmagı125cc makinayı da 1000cc gibi kullanıyorum
@ELINT
Valla konu motor oldu mu her durumda kullanırım. Motor tutkusu böyle bir manyaklık işte. Az önce arkadaşların Koşuyolu'nda karting yarışını izlemeye gittim motorla. Hava cidden buz gibi. Tellerden dolayı eldiven takamadığım için parmak uçlarım dondu. Debriyajı esas sıkan işaret parmağı olmadığından pek zorluk çekmiyorum, çoğu zaman devrini buldum mu vites geçirirken debriyaj kullanmam zatenelinde okadar tel varken nasıl motor kullanıyorsun? üstelik işaret parmagı
Resimler güzelmiş O teller oraya buraya takılır rahatsız eder ya Neyse tekrar geçmiş olsun
Okan ACAR
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)