Geçmiş Olsun Arkadaş.allah Acil şifalar Versin.
geçmiş olsun dikkatsiz insanlara sinir oluyorum insan kapıyı açarken bi bakar arkasına
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
amanın boy kardeşim keçmiş olsun..
şimdi gördüm gecikme için kusura bakma..
acil şifalar dilerim....
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
benimde başımdan aynı olay geçti ama posil olay yerine geldiğinde beni korudu. ( kadın biraz cadaloz olunca )
polis: ışıklara 10 metre var niye adam indiriyorsun? indiremezsin, olay mahalinden aracını niye çektin? sana 600 ytl ceza kesecem dedi. kadın dahada cozuttu
kadının yanındakiler aldı gitti kadını.polis geçmiş olsun dedi bende çıktım gittim.
ama ben şanslıydım bişey olmadı bana...
çok geçmiş olsun...
not: çaktırma bende sağdan sağdan gidiyordum. ama bidahamı....!!!!
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
gecmıs olsun
Geçmiş olsun, motoruna bir şey oldu diye çok üzüldüm , (tabii sana da üzüldüm ) Şaka gerçekten sana üzülmüştüm.
Bu olaydan çıkardığım ders: Demek ki duran bir arabanın sağından yakın geçilmeyecek. (Aynı zamanda otobüs ve minibüslerin de. Onlar da yolcu indirebiliyor. 4-5 kişiye çarpılırsa bir de linçle uğraşılır )
yok öyle arkasına neden baksın, daha neler
bakacak tabii ki, yoğun bir trafikte yaşıyorsun, köy değil burası
B ehliyetin varsa senin de bilmen gerekir metehan bey
direksiyon sınavında arabadan inerken kapının ters yönündeki el ile kapıyı açman gerektiğini, sebebi ise bu hareketle vücudun otomatik olarak geriye döner ve arkadan geleni hem gözle hemde aynadan daha rahat görebilirsin
ayrıca ihtimal % kaç olsun ki demişsin
istanbul trafiğinde emin ol % 90'ın üzerindedir
yani laf olsun torba dolsun diye konuşmayalım lütfen
olmaz, kim bakar, amaaan, bişey olmaz diyerek bugünlere geldik zaten
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Tekrar herkesin geçmiş olsun dileklerine teşekkür ediyorum!
muratt, inan otobanda basmak trafikte arabaların arasından geçmekten çok daha güvenli. Ben zaten duran trafiğe gıcığım. Normalde arabaların sağından az da olsa giderim, bu sefer yapabileceğim hiçbir şey yoktu, frene bile basmadım. Hatırlarsan seninle bir keresinde köprüdeki gişelerden geçerken yine aynı şekilde sağdan gidiyoruk, otobüsün kapılarının açılması ve birinin inmek için ilk hareketi yapması saliseler içinde gerçekleşti. O zaman hızlıydım ve salise ile kurtardım paçayı ama bir saniye kadar geriden geliyor olsam adamı da alıp gidecektim. Sadece sağdan değil arabaların arasından geçmek de bir o kadar riskli, adamlar otobanda bile kapı açabiliyorlar. Bunca zamandır başıma hiçbir şey gelmemesi esas inanılmaz birşeydi. Forumda hergün birilerinin başına birşeyler geldiğini okudukça kendimden şüphe ediyordum, sonunda bana da oldu, içim rahatladı. Bunca zamandır sen şehiriçinde racinge bin, otobanda deli gibi bas ve başına hiçbir şey gelmesin. Ben yoksa insan üstü bir varlık mıyım düşüncesinden kurtuldum. Oh beee, sonunda bana da birşey oldu
Bu arada motoruma birşey olduğu için üzülen arkadaşlar... Madem bu kadar üzüldünüz, o zaman sizi iyileşir iyileşmez dolaştırayım ama bu sefer otobana çıkarız, trafikte hele de sağdan iki kişi üstüne kapı açarlarsa durumumuz hiç iyi olmaz. Sadece resmine bakmakla kalmayın, o gücü hissedin...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
çok geçmiş olsun.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
@muRRat
Emin ol hissedersin çünkü altındaki makinayla İsmail'i (600RR) bile geçemiyorsun, İsmail'i eve bıraktığımız gün aynada yok oldun gittin. Yani makinanın hakkını veremiyorsun. Geç arkaya da sana 1000RR nasıl kullanılırmış göstereyim. Gerçi beraberken bana yetişemediğinden anlaman lazımDostum beni bindir bende hissetmek istiyorum o gücü . hissetmezsem yemek ısmarla mısın ehehehheh
Sevgili Luxorum..kardeşim neden anlamak istemezsin... Bakacak diye bir şey yok...Bakmak zorunda değil...İsterse yanından tam motor geçerken kasten şerefsizlik olsun diye açabilir...Bunu yapar ve 8/8 hata motordadır...Ama sol kapıyı açarsa o zaman gümler bu sefer 8/8 araç sahibi kusurludur...
Yani bu mantıken ve yasal açıdan böyledir...Yönetmeliğe bakmama bile gerek yok..Kurallar sabittir ve Türkiye sınırları içindeki tüm yolları bu kural dahilindedir...Köyde olsa Kent de olsa kasabada olsa Trafik yönetmeliği budur...
Ehliyetim E sınıfı dostum...Arada bunuda belirteyim...
olmaz...
amaaannn...
bişey olmaz....demiyorum...
burda kusurlu kişi belli...ben arkama refleks olarak bile bakmam...Çarpma anında sadece geri çekilirim oda bir tepki zaten...
Bugünlere geldiğimiz trafik durumu dünde böyleydi yarında böyle olacak...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bugün hep kaza duydum ve gordum cook gecmıs olsun demekten baska yapacak bırseyımız olsa keske
@mete_han
Metehan, sağdan gidiyor olmak benim hatam, buna itirazım yok zaten. Ancak taksinin normal şeridinde giderken sinyal vermeden, sağa yanaşmadan adam indirmesi, yolcunun da kapıyı açarken arkasını kollamaması hata bence. Haa ben arkama bakmam dersen bu benim değil, kendi hayatına önem vermemen demektir çünkü taksiden bir iki saniye daha arkada olsaydım yolcuya çarpıp öldürebilirdim. Senin yine araçtan inerken kontrollü inmeni tavsiye ederim.burda kusurlu kişi belli...ben arkama refleks olarak bile bakmam...Çarpma anında sadece geri çekilirim oda bir tepki zaten...
@muRRat
Murat'cım sende arkama binecek yürek olduktan sonra ben sana yemek ısmarlarım. Arkamda oturan 10 senelik racing kullanan adamı nasıl altına ettirdiğimi unuttun galiba. Bu benim için normal bir kullanış olmasına rağmen siz yarım saat kadar yorum yaptınız...LAfı karıştırmayı bırak hissetmezsem yemek ısmarlayacak mısın onu söyle
geçmiş olsun kardeşim...
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)