Heyecanla yazıları okumadan heyecanla yazdım başlığı allahtan pek birşey yokmuş. Leyla hnm'da ehliyeti yeni almıştı gezeriz diyordu haftasonu Gerçi olan motora olsun sende birşey yok ya güzel haber bu
Heyecanla yazıları okumadan heyecanla yazdım başlığı allahtan pek birşey yokmuş. Leyla hnm'da ehliyeti yeni almıştı gezeriz diyordu haftasonu Gerçi olan motora olsun sende birşey yok ya güzel haber bu
Okan ACAR
geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Çok geçmiş olsun arkadaşım
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
Gecmis olsun. Neyse ki daha buyuk birsey olmamis.
Celsius
Hyosung GT250 Comet
[I]"The ability to quote is a serviceable substitute for wit!"[/I]
Çok geçmiş olsun dileklerimle...
Cüneyt Eralp
Mehmet kardeşim Allah korumuş çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun
İlla devr-ül alemin, bi kerametun red - line
Aynı gün doğduğum sevgili arkadaşım . Hep bana bişi olmaz dediğinde arkanda konuşurken, yahu ben düştüm umarım bu adam hep ukala ukala konuşur ama düşmez, başına birşey gelmez diyordum. Ha küçük bir olayı kıl payı atlatıp, ya bu murat doğru söylüyor. Ben süper de kullansam öküz çok diye anlamanı da dilemiyor değildim. Kaza olayını duyunca gerçekten çok üzüldüm.
Çok çok geçmiş olsun.
Her zaman hızlı git artislik yap ama eskisi kadar risk alma. Belki sadece bana öyle geliyordur ama sokakta (TEM - E5 gibi otoyol dışı yerlerde) cart diye gazlamak riskli. tak 2ye git 30-40 ile. Elindeki gazı çevirmen 60-70e çıkman demek. Ben emniyet şeridine bile girsem (arabaların sığamayacağı) iyice sağa yanaşıp yavaş yavaş gidiyorum ki kazmanın biri atlayabilir diye.
Uzun lafın kısası daha dikkatli ol büyük geçmiş olsun.
Yarışmaktan da tabiki vazgeçme ama pistlerde
Her zaman seni destekliyoruz.
Bu arada en son bana haber verdiğin için de YUH diyorum sana
DBTYSG
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
geçmiş olsunn abiii:(
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
@muRRat:Murat abi zaten ufaklıkla(CBR 125) giderken oldu kaza...Ve yürüme hızında...tak 2ye git 30-40 ile. Elindeki gazı çevirmen 60-70
Tamam haklı durumda değil...
Ama yinede insan denilen varlığın kendi güvenliği için bile olsa kapıyı açmadan önce"arkamdan ne geliyor" diye bakması gerekli diye düşünüyorum...Çünkü ; Türkiye'de yaşıyoruz...Kapıyı açtığımızda yanımından uzay mekiği bile geçebilir burada
[CENTER][SIZE="2"][B][FONT="Book Antiqua"]Ne kadar çok şey bilirsen bil; anlattığın, karşındakinin anladığı kadardır...[/FONT][/B][/SIZE][/CENTER]
büyük geçmiş olsun..
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Geçmiş olsun allah daha beterinden korusun
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
geçmiş olsun. Allah bütün sürücülere dikkat sabır versin
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ben zaten boy haksız falan demedim. Ben kendim de motorum olmadan ve bilmeden önce de inerken bakardım dikiz aynasından arkadan gelen var mı diye. Bu insanlıkla alakalı. PArk yerlerinde adam yanına park edip küt diye kapıyı vuruyor. Böyle bir hayvanın arkasına bakmasını nasıl beklersin. Böyle koşullarda her zaman kendini kollayacaksın. İşi karşı tarafa bıraktığın an gidersin.
Artı yavaş dediğiniz hızlarla ilgili biraz bilgi vereyim sana istersen. 36Km/h hızla giderken saniyede 10metre yol alırsın. Yani 36Km/h ile giderken senin kütlen saniyede 10metre gitme arzusu içindedir
Herhangi bir cisime çarptığında o arzu sona erene kadar ilerlemeye çalışır ve kırılan delinen olur. Çarptığın cisimin tamamen durağan olmaması etkiyi azaltır.
Bilmem anlatabildim mi kardeş.
Yani "Amaan 60la gidiyorum hız mı bu!" derken hemen saniyede aldığınız mesafeyi düşünün. Çok kolay hızınızı 3,6 ya bölün. Daha kolayı 4e bölün!
Ben bu şekilde hızımı ayarlıyorum.
Saygılar sevgiler.
Ne demiş bir çin atasözü;
"hou yong o bei sai"
yani;
" akıllı ol hayatta kal"
DBTYSG
geçmiş olsun. yaw abı oto suruculerı akıllanmaz akıllanmayada biz barı dıkkatlı olalım!
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)