@xxxxx
Bir keresinde İbo'nun motosiklet sınavında bayan çantasıyla resimlerini çekmiş siteye koymuştum. Bu fısatı kaçırmayan İbo da kardeşimden aldığı resimle bu başlığı açmış Tabi önce arayıp onay aldıbaşlık da çok süper bu arada
@Jazzbass
Valla haklısın, canım çoktatlı değildir aslında. Bir parmak kırığının bu kadar büyük operasyon grektirdiğini düşünmezdim hiç ama röntgeni görünce doktorun operasyn gerektirdiğini söylemesine gerek kalmadı, kim olsa anlardı. Kemik hem yatay hem de dikey kırılmış ve kırık yarım cm kadar eksenden kaymıştı. Operasyon yarım saat sürdü, lokal anestezi olduğundan tüm evreleri izledim. Matkap gibi bir aletle telleri kemiğe soktular. Anestezi güzel birşey gerçekten İşten bir arkadaşım gidip motoru kaza yerinden alıp bizim işin otoparkına götürdü. Yarışa girmekten vazgeçmediğimi duyunca da kafan da çk kalın, bir kere de kafanın kırılması lazım dedi. Bir parmak kırığı ile motor sevdasından vazgeçeceksek ölelim daha iyi Hemşire parmağın orjinalinden daha düzgün olduğunu söyledi. Ötekileri de mikırsak acaba? Teller çıkınca sonucu göreceğiz. Telli parmak resimlerini de 1 ay sonra kadar koyarı siteye Bu arada yarın Körfez yarışışna gidiyorum. Gelecek olursa orada görüşmek üzere...Kedi şeyini görmüş yara sanmış
@cgl125
Kapıyı açan kişiyi çok az görebildim. Parmağımın koptuğunu sandığımdan bir an önce hastaneye gitmek için kişiyle uğraşamadım. Olay trafik kazası olmadığından polis ne yapardı bilmiyorum. Taksinin sinyal vermeden, şeridini koruyarak, sağa yanaşmadan adam indirmesi, yolcunun bu durumda hiç kontrol etmeden kapıyı açıp inmesi belki suç ama benim de aracın sağından geçmem pek doğru değildi. Daha önce çoğu kez biraz da şans ile durumu kurtardım ama bu sefer yapabileceğim birşey yoktu. Duran araçların yanlarından geçerken çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Bunca senedir hiçbir şey olmadı ama dün oldu işte. Bana birşey olmaz demeyin, şehiriçi çok tehlikeli.dostum polis çağırmadınız mı olay yerine
polis kısmını anlatmadın olayın