Halo,geçmiş Olsun.allah Acil şifalar Versin.
Abi çok geçmiş olsun da anlayamadığım senin gibi senelerdir motor kullanan birinin kasksız, montsuz nasıl motora bindiği... Bende eldiven olmasına rağmen sol elimin işaret parmağı bir taksinin kapısını açması sonucu darmadağan oldu. Eldiven olmasaydı büyük ihtimalle parmağım kopmuştu. Ameliyat ile toparladılar parmağı. Önlemini almadan geçirilen kazaya kaza denmez, göz göre göre risk almak denir. Umarım bir daha bu hatayı yapmazsın... Tekrar geçmiş olsun!
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
abi sende kask yokmuş herhalde büyük geçmiş olsun bu uyarıya benziyor allah daha büyüyünden saklasın
gecmıs olsun abıcım ALLAH beterınden saklasın
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
geçmiş olsun abi allah bidaha vermsin üzüldüm valla ybr böle yapıyomu ya
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Sana bu yazıyı okumanı tavsiye ederim herkezden özür dilerim bunun yeri burası olmamalı...
http://www.motosiklet.net/forum/show...+fren+mesafesi
Hız: 50 km/s
Fren mesafesi 22,61 m
Durma mesafesi 33,90 m
çok geçmiş olsun ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
abim nası takmassın kask yaaa...senki sitenin en bilinçi üyelerinden :(( geçmişş olsun abicim
Motorize Birlikler K.lığı......
abi çok üzüldüm ya, büyük geçmiş olsun
senin gibi uzun yıllardır motor kullanan, tecrübeli bir abimizin böyle basit hatalar yapmaması lazım ama neyse olacağı varmış demekki.
Allah herşeyin hayırlısını versin...
Geçmiş olsun...Allah korumuş...İnşallah tekrar etmez....sen de biraz daha dikkatli ol...Yaşanacak çok güzel şeyler var hayatta...Tekrar geçmiş olsun.
abicim çok geçmişler olsun,,şu yayalardan ve kadın sürücülerden çok korkarım.
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Konu başlığı motosikletlerde fren mesafesi ve ayrıntılı olarak motosiklet defalarca kez geçiyor...Bir kere daha veriyorum topic altta...Oradada yazıyor işte mesafeler...
http://www.motosiklet.net/forum/show...+fren+mesafesi
İnan bunu yarın deneyeceğim kaçmetrede duracağını ama ben emin ol hiç sanmıyorum 60 km hızla 10 yada 15 metrede durulabileceğini istersen daha fazla uzatmayıp insanlara rahatsızlık vermeyelim...
özaktaşı abi çok üzüldüm senin halini cok iyi anlaya biliyorum benimde yakın zamanda böyle bir kazam oldu ama ben paylaşmak istememiştim insanları sogutmamak adına. benim kaskın içine arı girdi onunla ugraşırken ana yola dingo bir dolmuş şöförü girdi. ve ben arka frene can havliyle abandım baktım duramayacak bu sefer ön fren ama ön freni skınca kendimi yerde buldum motor sürüklenerek dolmusun tekerine carptı ama ben motordan atladım. benim sirtım kolum ayagım heryerimn sıyrılmıştı. ama ucuz kurtarmıstım cunki arı girince kaskı cıkarıp kucagıma koymuştum yani kasksız düstüm. bu da bana ders oldu acik kask kullanmam birdaha. sonradan motoru ayaga kaldırdım birde ne göreyim ayak frenini g..t korkusuyla bir sıkmışım fren patlamis ve bizde ön frene kalınca böyle oldu. xinguan diye bir 250 lik cin chooper dı lanet motor. neyse cok dikkatli olalım özaktaşı abi gibi yılların tecrübesi insanlar bu kazaları yapıyorsa bizim her an başımıza gelebilir.
Birader büyük geçmiş olsun.Allah daha beterinden saklasın
Hayat bisiklet gibidir,durursan düşersin::wish::
korunmasızlıktan doğan hsarların çoğu yakın mesafe gidişlerde oluyor.
evin 500 m. çaapında çevresinde yani...
büyük geçmiş olsun hocam.
allah korumuş. ama keşke allaha bırakmasaydın.
...Sergerdan...
sağlık sabır geçmiş olsun dileklerimle...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)