gecmıs olsun abicim.Keske kaskını taksaydın.Kısa uzun demiycen hep kaskını takacaksın(motorum yok ama bunu kendime ilke edindim)
gecmıs olsun abicim.Keske kaskını taksaydın.Kısa uzun demiycen hep kaskını takacaksın(motorum yok ama bunu kendime ilke edindim)
abicim büyük geçmiş olsun allah korumuş genede korumasız lütfen cıkmayalım ben yaptım gecen bi eşşeklik bidaha kısa mısa demicem
Ride your way
geçmiş olsun abi en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle....
geçmiş olsun
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
çok geçmiş olsun arkadaşım allah daha kötü kazalardan korusun resimlerdeki üzgün halin banada yansıdı neyse daha beteride olabilirdi tekrar
geçmiş olsun
Çok sağolun arkadaşlar ..Rabbim sizlere yaşatmasın inşallah..Bir arkadaş süraatimi sormuştu 60 Km civarlarıydı..Bir arkadaşta 10-15 metre mesafe kala durulabilir demiş..Kesinlikle imkansızdır..Tek çare çarpmamak için kaçacaksın..Zaten seni gördükleri için öne atlayacaklarını tahmin dahi edemiyorsun tabi sürü pisikolojisiyle diğer iki kadında arkadan gelince olacaklar oluyor..Tabiki o anı yaşayan bilir..Kask işine gelince şunu biliyoruzki zaten çoğu motorcu kısa mesafelerde kask takmıyoruz..Yanlış
,, yanlış olduğunu çok iyi biliyorum ama oluyor işte..Kask eldiven bellik vede dizlik kesinlikle olmalı....
Geçmiş olsun Allah birdaha hiç kimseye kaza bela vermesin
Çok geçmiş olsun abi. Nerede ne zaman olacağını
kestiremiyoz işte
--MOTOSİKLETSİZ OLMUYOR YAV--
geçmiş olsun bundan sonra kazasız belasız sürüşler dileği ile birlikte
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Çook geçmiş olsun, malesef insan başına bişey gelmeden önlem almıyor gene allah korumuş...
gecmiş olsun Allah bütün motorcu ark korusun
ANKARA MT
Gecmis olsun, acil sifalar.
Celsius
Hyosung GT250 Comet
[I]"The ability to quote is a serviceable substitute for wit!"[/I]
abı coook gecmız olsun allahım beterlerınden aklasın insallah en kısa zamanda ıyılesırsım
geçmiş olsun
inş. en kısa zamanda eski saglıgınıza kavuşurdunuz..
korumanız tam olsaydı belkide hiçbir ezik kanama olmadan bu kazayı atlatacaktınız. tekrar geçmiş olsun acil şifalar...
Acil şifalar diliyorum sana abi inşallah bir an önce iyileşirsin...10-15 metre mesafede 60 km hızla durabilen bir motosiklet kullanmadım ben daha...Kazanın nasıl olduğundan çok olmuş olması şu an önemli ve dersler çıkarmak Allah beterinden saklasın...
geçmiş olsun
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
abi çok büyük geçmiş olsun...
bakkala bile motorla giderken lütfen korumalarımızı giyelim...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Geçmiş olsun abi,yoluna niye kadınlar atlıyo anlamadım?
Kolpa Adamları
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)