ozaktasi büyük geçmiş olsun, elin ayağın tuttuğuna göre bayağı hafif atlatmışsın Allah beterinden korusun.
ozaktasi büyük geçmiş olsun, elin ayağın tuttuğuna göre bayağı hafif atlatmışsın Allah beterinden korusun.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
ybrcilere bu aralar bişe oluyo ya hadi hayırlısı
ayıptır sorması nasıl oldu abi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi çok geçmiş olsun Allah korumuş valla
İlla devr-ül alemin, bi kerametun red - line
abi naptın sen yahu???
çok geçmiş olsun. ALLAH (CC) beterinden saklasın. amin.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
gecmis olsunda daha gecengun arkadasin biri kasksiz kaza yapmisti ve sizin gibi durumunu fotoraflamisti.. aman arkadaslar kesinlikle kask takin demisti..siz herhalde o yaziyi dikkate almadiniz..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın bir dahada göstermesin
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
geçmiş olsun allah beterinden korusun
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Ustam geçmiş olsun. Senin kaza haberindemi ulaşacaktı bize..
Ledo, eet son round
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
geçmiş olsun arkadaşım bunada şükür
Ustam çok geçmiş olsun,burada yeni gördüm konu dışın da.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
yeni yamaha ybr topic inde geçmiş olsun demiştim ama sende hasar olduğunu bilmiyordum.üzüldüm acil şifalar dilerim.ybr ciler bi kurşunmu döktürsek ne dersiniz...
geçmiş olsun, tekrarı olmasın inşallah herkes için.
bu arada acaba düşme kaç km/h süratte oldu?
hangi süratteki düşmelerde ne oranda yaralanılabileceğini öğrenmeye çalışıyorum yoksa eleştiri gibi bi amacı yoktur bu sorumun.
tekrar acil şifalar dilerim.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Kask yoktu galiba, olsa bu kadar olmazdı sanırım, büyük geçmiş olsun.
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
Less is more...
Geçmiş Olsun
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Bana guluyorlar antalyada sicaginda denize giderken mayonun altina dizlik giyordum hemde kisa mesafe. Simdi o gulenler gelsinde su arkadasimiza bir sorsunlar. Benim canim tatli , baskasi beni ilgilendirmez acikcasi. Kontagi cevirmeden evel iki kez dusunun . Nereye ne kadar zamanda varacaksiniz ve evde sizi kim bekliyor.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
cok cok gecmış olsun bıraz daha dıkkat dıyelım arkadaslar ozellıkle yenı baslayan arkadaslar ınanın daha az once yanımdan gecen bır scoter motor bana yetıseyım derken arabaya carptı hemen tabıkı ılk mudehaleyıde ben yaptım arkadasa lutfen arkadaslar daha dıkkatlı once kullanalım ve bırde race makınalara heveslenmeyın bunu defalarca soledı abılerımız bende ole basladım cekırdekten yetıserek geldım herzaman solerler buyuk ve tecrubelı abılerın sozunu dınleyın tekrar gecmış olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)