Aydın kardeşimin bu gün doğum günüymüş...kendi askerde yoksa dün gece yarısı açardı bu gün doğum günüm kutalayın beni diye ...
nice yıllara Aydın
Aydın kardeşimin bu gün doğum günüymüş...kendi askerde yoksa dün gece yarısı açardı bu gün doğum günüm kutalayın beni diye ...
nice yıllara Aydın
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Az kaldı gelio Aydınımız.Canımız.. Mutlu yaşlara, hep beraber...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hapy bırt day to you
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
mutlu yıllar aydınn.inşallah herşey gönlünce olur
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Aydın kardeşim mutlu yıllara daha nice sağlıklı yıllarda yaşaman dileğiyle...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Doğum günün kutlu olsun Aydın, ne bitmez askerlikmiş seninki fıtık ettin yöneticileri işleri bölüşmekten çok yoruldular hadi bitirde gel bakalım.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Aydın kardeşim doğum günün kutlu olsun nice yıllara sağlık ve mutlulukla..
İyi ki doğdun Aydın...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
abicim çok sağol hatırladığınız için az kaldı gelmem gelince gene nice senelere yaparız beraber
ERASER WİLL COME BACK
Doğum günün kutlu olsun Aydın.Bununla yetin artık
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
heyo heyooo ben pasta yemeye geldim
doğum günün kutlu olsun abicim mutlu umutlu nice güzel yıllara dolucasına umursamadan..
Doğum günün (geçmiş ama) kutlu olsun...Nice yıllara aydın abim
Benimde 6 ekimdi doğum günüm...
gecmiş doğum günün kutlu olsun kardeşim
Dostum nice yıllara...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)