İlk Uçuş Roma...!(destinyofrock)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
roma mı? benimde en çok gitmek istediğim yer.. iyi şaaanslar
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
Tebrikler kardeşim
Hayırlı olsun
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
bence çok şanslısın valla
-
Kader canım çooooook sevindim
umarım hayatın hep böyle güzel ve mutluluk içinde geçer
-
Seni artık pek göremeyiz kardeşimin baldızı yeni girdi Thy oradan biliyorum, tabi sabredip sıkı çalışırsan yakında cbr yi 1000 lik yaparsın. İlk zamanların zor geçecek Allah kolaylık versin.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
niye gidiyonki ben anlamadım eğlenmeye gidiyosan saçma bişey
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
sakal uçuş görevlisi olmuş galiba. hayırlı olsun. ama kabin görevlileri çalışma hayatları boyunca nükleer santralda çalışanlardan daha fazla radyasyona maruz kalıyormuş haberin olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
-
hayırlı yolculuklar kader
artık bize bişeler getirirsin orlardan arkadaşlar romanın neyi meşhurdu yawww
-
bana romadan vespa yollarsın artık:D
-
tugcetugce adlı üyeden alıntı
bana romadan vespa yollarsın artık:D
biraz pahalı olmadımı yahu
biz dondurmaya razıydık
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Moderatör (forrap)
Tam olarak anlayamayan arkadaşlar evet Destinyofrock arkadaşımız hostes olmuş.
-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
hayırlı yolculuklar kader
artık bize bişeler getirirsin orlardan
arkadaşlar romanın neyi meşhurdu yawww
Roma'nın romanı meşhurmuş Çizgi roman vs.
Pardon
-
Güle güle sevgi kelebeği...Allah iniş takımlarınıza zeval vermesin...
Basınçla alakalı işitme problemleri yaşayacaksın bir süre...geçici baş ağrıları ve baş dönmeleride cabası tabi...zamanla alışırsın...
Site moderatörü BBRR nin en yakın arkadaşı THY nin en kıdemli pilotlarındandır...Bir Tophane buluşmasında tanışmıştık...Ne bilim aklında olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Kardeş slm tanımasamda güzel şeylere imza attıuna eminim arkadaşlarını bukadar sevindirmissınya allah senide sevindirsin yolun acık olsun
-
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Allah utandırmasın. Mesleğinde başarılar dilerim.
-
Hayırlı olsun.Başarılar dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Arkadaşlar hepinize teşekkürler çok iyi dilekleriniz için ben bugün izinliyim şöle bi cicili bicili racing'imle turluyim özledim dün bodrumdaydık ilerki günlerdede adana-kayseri-ankara ve gaziantep'te yatıya kalıcam yani orada 2'şer yada 1'er gün otelde kalıcaz eğer oralardan isteği olan memleket hasreti çeken bişey almak isteyen varsa bana ulaşabilir ve resimler çekicem size ileticem benimde kitabım yazılırmış
Radyasyon içinde tek yaptığımız gelir gelmez eve duş almak bol meyve yoğurt yemek
Gökten Üç Hostes düştü adlı kitap aramızda konuşulduğu kadarıyla büyük sansasyon yarattı çünkü çok lakaplar takılanlar varmış neyse alıp okuycam
Keyifli ve iyi bir gün diliyorum
-
Her zaman iyi uçuşlar dilerim Kader
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler