İlk Uçuş Roma...!(destinyofrock)
Reklamlar
-
destinyofrock adlı üyeden alıntı
Herkesin alıştığı gibi bende alıştım sana mete_han allah kimseye yaşatmasın
ekibimden
ve arkadaşlarımdan herkesten uzak tutsun bu dediklerini
Sağol be kadercan...Kırılıcaksın diye bir an hayıflandım inan...Çünküz dozajı bazen ayarlyamıyoruz...Anlayışın için sağol...Kalbimde bişey yok bilirsin...
"ekibim" tanımlaman dikkatimi çekti...Yükseleceğine baş hostes olacağına hiç şüphem yok..."Biz" kavramın hoş bir ambians...
Ama bu tarz meslekler başta hep heyecanla başlar...Sonra yavaş yavaş heyecanını kaybeder içindeki aşk ölür...İnşallah işini hep seversin...İşine duygusal olarak bakma...Hep profesyonel tam profesyonel olursan ne yolcular ne sistem seni demoralize edebilir...
Hayırlı yolculuklar dilerim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Sağol be kadercan...Kırılıcaksın diye bir an hayıflandım inan...Çünküz dozajı bazen ayarlyamıyoruz...Anlayışın için sağol...Kalbimde bişey yok bilirsin...
"ekibim" tanımlaman dikkatimi çekti...Yükseleceğine baş hostes olacağına hiç şüphem yok..."Biz" kavramın hoş bir ambians...
Ama bu tarz meslekler başta hep heyecanla başlar...Sonra yavaş yavaş heyecanını kaybeder içindeki aşk ölür...İnşallah işini hep seversin...İşine duygusal olarak bakma...Hep profesyonel tam profesyonel olursan ne yolcular ne sistem seni demoralize edebilir...
Hayırlı yolculuklar dilerim...
Evet ne varsa ağzında olan biri herzaman yüzüme gülen kişiden daha iyidir dimi bak kafiyeli oldu
Ben kaç sendeir çalışan ve hala yerinde sayanlarla tanıştım onlar gibi olmamak için onların anlattıklarınıda dinledim ama kale almadım benden üst ve bi yerlere gelebilmiş kişilerden nasihatlar alıyorum hep merak etmeyin sizde bende görücez zamanla nerelere çıktığımı çünkü burdan kopmak imkansız
-
bizde hayırlı olsun demiştik ama hemide örenkli olarak
şaka şaka dikkat et aman kendine...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
yeni isin hayirli olsun..bakarsin bizim moskova hattina dusersen karsilasiriz..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
-
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
bizde hayırlı olsun demiştik ama hemide örenkli olarak
şaka şaka dikkat et aman kendine...
TEŞEKKÜR EDERİM SAVAŞ ABİ BAK UÇAK KAÇIRILDI ALLAH KORUSUN ALLAH KİMSEYİ O DURUMA DÜŞÜRMESİN EKİPTEN ARKADAŞLAR NELER YAŞAMIŞ ÖĞRENİCEZ
özel durum diye büyük yazdım kusura bakmayın lütfen
-
-
Super Moderator
-
olcan138 adlı üyeden alıntı
Eee, sıradaki uçuşlar nerelere, aprona kadar kendim çıkarım, uçağa almak senden
, canım gezmek istiyor...
Can yeleği, maske...vs nasıl takılır, çıkışlar nerelerdedir, bir göstersene
İyi uçuşlar
Benim valizde yer olcaktı ama siz resimde hagisisiniz bilemem gelebilirsiniz benle
-
Moderatör (forrap)
-
milleett mükemmelsiniz yaww. sizleri cem yılmazla yarıştırmak lazım... bakalım hanginiz daha hızlı espiri yapıyosunuz...
kader tekrar iyi uçuşlar dilerim...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
Kader kardeşim hayırlı olsun... Senede bir defa kulaklarını muayene ettirmeyi unutma... Mesleki açıdan önemli... İyi uçuşlar dilerim...
-
Evet heralde kazndığımız sağlığa mı gidicek ne
-
Önümüzdeki 14 ünde ve 15 inde antepteyim 16 ankaradayım sevgili MT üyeleri
-
ohhh gez bakalım kader hanım sen bi kan vermeye gelme bak
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
desperadost adlı üyeden alıntı
ohhh gez bakalım kader hanım sen bi kan vermeye gelme bak
Bi ara feshanede gezerken kızılayın çadırı gördüm ilk kezde olsa kan vermek istedim mesleğim hostes yazdım forma fakat olduğum aşılar nedeniyle menenjit aşısı ve sarı umma aşısı ben bu tarz bulaşan hastalıklardan korunuyomuşum ama kanım başkasına verilirse o kapabiliyomuş hastalığı böle dediler veremedim kan
-
Biraz geç oldu ama hayırlı uğurlu olsun
daha iyi yerlere gelmen her hayalini gerçek yapman dileğiyle.
kazasız belasız uçuşlar diliyorum
[I][B]ya heppp ya hiçç...[/B][/I]:cat:
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
dishy adlı üyeden alıntı
Hadi ya
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kader iftarımızı da ektin hadi bakalım nasıl afettirecen kendini
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler