Allah seni gençliğine bağışlamış. Bu son kazan olur inşallah.
Allah hepimizi korusun , ama önce biz kendimizi koruyalım.
Büyük geçmiş olsun kardeşim...
Allah seni gençliğine bağışlamış. Bu son kazan olur inşallah.
Allah hepimizi korusun , ama önce biz kendimizi koruyalım.
Büyük geçmiş olsun kardeşim...
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Büyük geçmiş olun.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
bu topik hortlayınca bir göz atayım dedim ,ancak konu kadar önemli daha başka bir şey gördüm bu konuda 3 tane rahmetli var ,belkide rahmet istedi ruhları bu mubarek günde bu konuda vesile oldu ,Allah rahmet eylesin merhumlara ..
Çok geçmiş olsun, biraz geç oldu ama gerçekten zor durum Allah kimseye vermesin.
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Kardesim cok cok gecmiş olsun düzelmiş ama bence LS2 nin beyaz kaskları var ve bircok türü gercekten cok saglam ve cok güzel görünüyor Hem kendini korursun hem sag soldan bakarlar hemde kendini iyi hissedersin kazada en önemli yer beynimiz basımız tekrar gecmiş olsun
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Benim dikkatimi çeken ilk şey, ogün ilk sayfaya yazan necdet ve ertuğrul_öz aramızda değiller...
Bilmiyorum motosiklet kazasındamı hayatlarını kaybettiler,eğer öyleyse en büyük ders bizler için budur.
6 sene önce kaza geçiren kardeşimizede geçmiş olsun...
Resimleri görünce şoke oldum.
Artık 2012 deyiz eminim daha çok insan kask takiyordur şehirlerde. Peki daha küçük yerlerde kim bilir durum nasıldır....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)