Arkadaşım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin.
Lütfen kaskımızı takalım
Arkadaşım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin.
Lütfen kaskımızı takalım
[COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
Bu sayfayı en azından bir süreliğine mesajlarımızla ana sayfada tutmakta fayda var diye düşünüyorum. Hala kasksız dolaşan yığınla motorcu var. İnsanın başına gelmesi şart değil bazı şeyleri anlaması için.
Sana büyük geçmiş olsun diyor ve samimi, ders niteliğindeki ilk mesajın için teşekkür ediyor, hoş geldin diyorum.
Allah cümlemizi kazalardan uzak tutsun!
İki teker daima tek tekerden daha iyidir :cherry:
Gecmiş olsun. Allah başka kaza acı göstermesin
büyük geçmiş olsun
UNUTMA OYUN BİTİNCE VEZİR VE PİYON AYNI KUTUYA KONUR:bounce:
dostum gecmis olsun.... Lutfen Kaskınız kafanızda takılı olsun...
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
çok geçmiş olsun. umarım yaşadığın son kaza olur. Arkadaşlar artık biçok insan CEZA YEMEMEK için kaskı kafasına geçirip çıkıyor lütfen KENDİNİZ için kaskınızı doğru dürüst takıp çıkın.
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
Geçmiş olsun....
iyi ki aramızdasın dostum yaaa...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
arkadaslar çin malı yada ucuz kaskların boyuna doru uzanan parca bulunmamaktatır onun için bı çarpma sırasında boyun kırılma rıskı vardır ayrıyetten mazemenın adılkıgınden suratında parçalanma rısklerı bulunmaktadır. ya adam gibisini takin ya hiç takmayın
Büyük geçmiş olsun
Çin malı kask konusunda da haklısın. Başka birşey alın imkanınız el verdikçe ama çin malı asla
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Çok büyük geçmiş olsun, allah korumuş.
geçmiş olsun kardeş.aramıza hoşgeldin.bu resimleri herkesin görmesi lazım.bu işin şakası yok.tedbir bizden,takdir Allah'tan...
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun
son mesajın bana ders almadığını gösteriyor. tamam kaliteli kask her zaman iyidir ama senin mantığın ile hiç takmamak çin malı kask takmaktan iyidir.YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSUN. olayı çin malı cart malı curt malına dönüştürüp tartışmayalım. ucuz atlatmışın şimdi sana bir sorum var
1-estetik ameliyat olmuşun. bu ameliyatlar için harcadığın parayı korumalara harcasan bundan emin ol bugun bu halde olmazdın. haklımıyım haksızmıyım cevaplamanı istiyorum
arkadaşlar yasin arakdaşımız bir örnek sakın hiç takmayalım nasılsa çin malı deyip geçmeyin çin malı da olsa takın korumalara özen gösterin unutmayın ki hiçbirşey canımızdan değerli değildir..
tekrar geçmiş olsun yasin. ameliyatın başarılı geçer eski haline dönersin umarım
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
3. amelyatıda uzun sureden sonra dun oldum ;) son bı tane kaldı büyük coğunlugu gectı bee Allah razı olsun cerrahlarımızdan :D
geçmiş olsun kardeşim benim yaaa,ulan içim parçalandı beeee,Allah kimseye göstermesin kaza bela,çok üzüldüm şimdi
çok geçmiş olsun arkadaşım, bu gün resimlerini gördüm çok üzücü bir olay ama Allah şükür şimdi çok iyi gözüküyorsun. tekrar geçmiş olsun
çok şanslısın
senin kaza geçirdiğin zaman burada geçmiş olsun dileklerini dileyen arkadaşlara baktım az değil artık aramızda olmayanlar
olayın üstünden 4 sene gecmiş saglıklı bir sekilde aramızda olman sevindirici. Allah daha beterinden saklasın.
Ama önce ki yorumlara söyle bir baktımda ne yazık ki yorum yapan arkadasların icinde suanda aramızda olmayan vefat eden arkadaslarda var icim bir kötü oldu biran onların yorumlarını okuyunca
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
ALLAH beterinden korusun çok geçmiş olsun, iyi olmuş bu resimleri paylaşman. Sayafalarca yazsak aynı etkiyi oluşturmazdı eline sağlık.
ALLAH korusun hepimizi kazadan beladan. Aman dikkat arkadaşlar şu ekipmanları kullanalım, biz tedbirimizi alalımda HAK taktirine ona göre yapar.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)