arkadaşım,çok geçmiş olsun ama böyle bilinçsizce motora binme benim içim cız ediyor böyle görüntüleri görünce.Eminim diğer motosikletçi arkadaşlarda benimle aynı duyguları paylaşıyorlardır.yaşam harika aramıza HOŞGELDİN...
arkadaşım,çok geçmiş olsun ama böyle bilinçsizce motora binme benim içim cız ediyor böyle görüntüleri görünce.Eminim diğer motosikletçi arkadaşlarda benimle aynı duyguları paylaşıyorlardır.yaşam harika aramıza HOŞGELDİN...
Arkadaşım sana büyük geçmiş olsun...
Ama maalesef tutamıyacağım kendimi söylemem lazım. Ya arkadaşlar sormak istiyorum. Nasıl oluyorda kasksız biniyorsunuz motora ? Yani güvenliği falan bi kenara bıraktım. Gürültüsü, soğuğu, konforsuzluğu, yüzüne çarpan börtü böceği falan. Ben mi farklı bir yerde sürüyorum bu motoru yoksa sizin oralarda yüzünüze bişey çarpmıyor mu sürerken ?. Veya üşümüyormusunuz ? Veya düşersem kafamı bölecene asfalta çarparım diye cozlamıyormusunuz ?. Benim mi canım çok tatlı acaba ?....Lütfen verin 150-200 lira alın bi kask....Borç harç mutlaka alınır. Mazaret yaratmayın kendinize. Dizlik dediğin şeyde 30 lira bişey. Onuda takın. Aralardan geçerken bir arabanın kapısını açtığını düşünün. Sizde çarpmamak için kaçırdınız motoru sağa sola ama yetmedi. Sizce hangi uzvunuz çarpar arabanın kapısına ?. Bildiniz....DİZİNİZ...Gerisini düşünme bile istemiyorum.
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
Peki bu resimlerin yayınlanması motor kullanmaya yeni başlayanları nasıl etkileyecek sayın moderatör arkadaşlar?İbret alıp motordan vazmı geçmeli?Yapmayın allah aşkına...Hatırlarmısınız İstanbulda kaza yapmış arabaları astılar.Parça parça olmuş arabalar ve dedilerki bu arabada 3 kişi öldü.2 aile yok oldu.Sonuç ne oldu?Koskoca bir sıfır.Bu insanı korkutmaktır.Soğutmaktır.İbret değil korku veriyor.Hepimiz biliyoruz bu tehlikeli.Amacınız motor sevgisi aşılamak mı;yoksa biz amatörleri soğutmakmı?
Arkadaşım sana çok geçmiş olsun.Epey acı yaşamışsın.İster inan ister inanma ama çok üzüldüm.Daha motorumu almadan kaskımı,balaklavamı,montumu ve dizliğimi aldım.Ben amatör halimle gebermemek için bunlara sahibim,çok hızlı araba kullanırım.Ama emniyet kemerim hep takılı olur.Bu ibret görüntüsü değil.Ben yaptım siz yapmayın görüntüsü hiç değil.Boks bir spormu hala tartışılıyor.Siz kaska boks yaparak sporda yapabilirsiniz kasksız burnunuzuda parçalayabilirsiniz bir maçta.
Bu görüntülerin kaldırılmasını talep ediyorum.Bir amatörü korkutup soğutmaktan başka birşey değil.Çok üzgünüm dostum ama sana sadece keşke korumaların tam olsaydı diyorum,çünkü bunu ben motor kullanmadan evvel biliyordum.İsterseniz size full korumalı Senna nın F1 de hepimizi nasıl üzdüğünü gösteren videoyu göstereyim.Niyazinin nasıl öldüğünü gösteren binlerce fıkra var.B.. yoluna gitmemek ve ailenizi üzmemek için korumalarınızı takın.35 yaşındayım motor alacağımı karım hariç kimseye söyleyemedim.Tabuları yıkmak varken ben derimki bizi korkutmayın.Çünkü motorcu adam bilgili olur.
Özür dilerim ve tekrar tekrar geçmiş olsun dilerim arkadaşım.Yanlış anlaşılacağını bile bile yazdığım bu mesajım için tepkisi alacağım arkadaşlardan tüm motorcu kardeşlerimden ve kaza geçiren arkadaşımdan özür dilerim.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
arkadasım cokk büyükk geçmıss olsunnn
marlboro man
aslında bi yerde haklısın eger annem babam bu resimleri görse bisikleti bile yasaklarlar
ama dürüst olmak gerekirse bn bu resimleri görene kadar karasal iklimde yaz sıcagında cekilir mi kask vs. die düsünüodum
bnm merak ettiim çin malı kask taksaydı sonuc nasıl olurdu
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yasin602 dostum geçmiş olsun bence sana otobüs çarpmı bu ne ya Allah muhafaza arkadaşlar bu işin şakası yok ya
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
eger 50 liraya takılan cin malı kasklardan taksa bile, emin ol sonuc bundan cok daha iyi olurdu. dostuma da cok buyuk geçmiş olsun.
geçmiş olsun kardeş takaydın ya kaskı üf yazık olmussana
o çin malı kaskı takınca yüzün asfalta sürtünmekten kurtuluyo mu yoksa bi süre sonra kask parcalanıp seni mahvedio mu
eskişehirde olmuş virajı alamayan motosiklet sürücüsü yolun sağında bulunan ağaç a kafasını karpmış kask parçalanıp alnını ve yüzünün bazı kısımlarını kesmişdi ertesi gün olay yerine gitdiğimizde ağaç da sıyrıklar var idi asfaltda ise kurumuş kan izleri tüylerim diken diken olmuşdu yani sürtülmekden ziyade sert darbelere dayanmıyo ama yasini belki kurtara bilirdiki oda vizörü kapalı olmak şartıyla
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
geçmiş olsun ayrıca paylaşımın için teşekkürler eminimki kask takmanın önemi bir kez daha anlaşılmıştır.
Hemde Ybr 125 ilee ... aman tanrımmm çok kötü oldum birden yaa
sanada geçmiş olsun arkadaşım son haline bakılırsa gene bile kolay atlatmışsın bence..
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Çok geçmiş olsun, arkadaşım. Allah hepimizi görünür, görünmez kazalardan korusun, korumasız, alkollü, antibiyotik kullandığınız durumlarda araç kullanmayalım.
"Motosiklet Özgürlüktür."
Arkadaşım büyük geçmiş olsun. Şükür hayattasın ve sağ sağlim yürüyp, konuşabiliyorsun.
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]34 NVT 21[/B] - DADYW DD250E-9 - Görürseniz selam verin :)[/COLOR]
acil şifalar çok geçmiş olsunnnnnnnnn
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)