çok büyük geçmiş olsun..... öyle çukurları açanıda kapamayanıda napmak lazım bilmiyorum. en iyisi çoğaltmak.
tekrar geçmiş olsun. umarım bidaha olmaz kimsenin başına gelmezzz
çok büyük geçmiş olsun..... öyle çukurları açanıda kapamayanıda napmak lazım bilmiyorum. en iyisi çoğaltmak.
tekrar geçmiş olsun. umarım bidaha olmaz kimsenin başına gelmezzz
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Büyük geçmiş olsun
geçmiş olsun dostum gerçekten kötü , korumasız giyindiğin zaman bile bilinçli olmalısın daha da kötüsü olabilirdi , bende kaza yaptım bi çok kez korunmasız , fakat sana tavsiyem kaza düşme tekniklerini öğren dostum en ufak ince ayrıntısına kadar öğrenmen gerek dostum sende benım gıbı sevmıyorsun herhalde korunmalı gıyınmeyı
çok kötü olmuş. geçmiş olsun dostum
Geçmiş oLsun Yasin,umarım sende kaLıcı bir iz bırakmaz bu kaza.Bu kazadan sonra aiLenin motosikLete binmen konusunda ki tepkisi ne oldu ?
Born To Be wild,Live to Ride...
Çok çok çok geçmiş olsun allah beterinden korusun allah kimseye göstermesin...
çok geçmiş olsun
ben de bu gün yeni motor aldım tdm alışmaya çalışıyorum bundan önceki motorumla kamyonla kafa kafa girdim verilmiş sadakam varmış allah hepimizi korusun
bu arada siteye yeni kayıt oldum nasıl resim ekleyebilirim ismimin altına yardımcı olursanız sevinirim
kardesım ıcım parcalandı yaa:(:( gercekten verılmıs sadakan varmıs buyuk gecmıs olsun dıyorum sana..ama bı sozune kızdım buyuk motor alıcam dıyorsun etme eyleme aman bosver daa ılerleyen senelerde alırsın gıt araba al, uzuldum bak gercekten guzel cocuksunda aman aklını basına topla..
Hocam nolmus sana yaa.Çok büyük geçmiş olsun.Neyse son foton iyi cıkmış baya karizma duruyon hade hayırlısı.
kısa zaman ıçınde estetıge gırıyorum :D
ilk başta vah vah vah dedim de şimdiki haline baktıktan sonra rahatladım, geçmiş...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
Geçmiş de adam feci ızdırap çekmiştir bi düşünsene
Geçmiş olsun arkadaşım ne diyeyim yani
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Nazi kask alıcam dıyordumda vazgeçtim ya
çok geçmış olsun
gecmis olsun ya
iz kalmamıs gibi tesellin bu olsun bari
ya abiler çin malı kask taksaydı yine aynı sonuc mu olurdu
ailenin tepkisi ne oldu
adaş geçmiş olsun
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
cenabı allah seni korumuş anana ve babana bağışlamış çok büyük geçmiş olsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Büyük geçmiş olsun kardeşim.Parolamız:Her zaman koruma,full koruma.Korumaların verdiği birazcık sıkıntı,emin olun düşeceğimiz zor durumların yanında çok küçük kalır.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)