benım dızlerım ondan daha beterdı bırınde 5 dığerınde 3 dıkıs vardı ve ikiside iki parmak gircek kadar açıktı kemik gözüküodu :D:D
benım dızlerım ondan daha beterdı bırınde 5 dığerınde 3 dıkıs vardı ve ikiside iki parmak gircek kadar açıktı kemik gözüküodu :D:D
http://i109.photobucket.com/albums/n.../orkunkaza.jpg
bu da motora artçı olarak sıfır koruma ile binen bir arkadaş. 50 km ile virajda düştüler. motoru kullanan arkadaşta hiçbirşey yok. Ama bu 110 kiloluk arkadaşın kafasında 3 ayrı yerde yarık var. dudağı patladı ve burnunun yanında da bir iki dikiş var. ayrıca omuzu yüzüldü. Ben de biraz önce aynı hızda çukura girdim ve düştüm. Ama ondan farklı olarak full kormaydım ve sadece sol kolum biraz şişti. Lütfen arkadaşlar. Her zaman full koruma.
Serdar
Ankara
CRF 250L
Ah be kardeşim! Bununla geçmiş olsuda içim bi tuhaf oldu.Ben birini böyle görünce bayılcak gibi oluyorum.Kask takmak şart arkadaşlar,gültekin'in gönderdiği foto'danda çıkan sonuç;dizlikte şart!
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
geçmiş olsun . ucuz kurtarmışsın... 50 km ile yapılan bir kazada insan bu hale gelebiliyorsa artık daha hızlı bir durumda ne olcak inş. kalıcı iz bırakmaz. tekrar geçmiz olsun arkadaşım
offf yaaa gecmis olsun kardes..niye hep bole basimiza bi nusubet gelmesini beklerizki ..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
kardeş çok geçmiş olsun. umarım iz kalmaz ve kendini iyi hissedersin. gerçi sanırım mesajdan anladığım kadarıyla toparlamış gibiisin.
aman arkadaşlar lütfen çok dikkat edelim ne olursa olsun tam korumasız motora binmekmi ASLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
çok çok geçmiş olsun
En tehlikeli an, [COLOR="Red"][B]ZAFER[/B][/COLOR] anıdır!!!
34 EF 2238
[COLOR="Red"]B[/COLOR] Rh+
Dostum resimleri görünce içim parçalandı valla Çok geçmiş olsun. Arkadaşlar yarım kask ta takmayın.İki hafta önce bi tanıdığım kaza yaptı.Bilkentin orda 80 km ile giderken çukura girmiş motor altından fırlamış. Motoruda bmw idi. Yarım kask varmış kafasında. Bütün yüzü sıyrılmış yola vurmuş defalarca suratını, zaten biraz vurduktan sonra kask kafasından fırlamış, yarım olduğu için.Onun için kasklarımızı en kaliteli ve full face olanlardan seçelim.Unutmayalım ki Türkiye'de motor kullanarak kendimizi yeterince riske atıyoruz zaten.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
hoşgeldiniz
çok geçmiş olsun
bu resimler ders niteliğinde olmuş..
resimdekiler acil şifalar....
Çok Geçmiş olsun Arkadaşım. umarım en kısa sürede iyileşirsin.
Büyük geçmiş olsun.
Aşağıda motosiklet kazalarında kafanın yaralanma yüzdeleri var. (Sağ ve sol taraf değişiyor):
Not: Elimde kasksız kaza sonucu olduğunu zannettiğim bir fotoğraf var. Ancak çok iğrenç, baştan söyleyeyim. Bunun kadar kötüsünü hiç görmemiştim. İsteyen olursa 1111aaaa@e-kolay.net'e yazsın.
Büyük Geçmiş olsun... Bundan sonra dikkat...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
geçmiş olsun diyeceğim ama pekde öyle olmuyor değilmi ama genede devam cesaretin için helal olsun be.......
yaşasın rüzgar kardeşliği
çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, nolur bida korumasız binme ve daha dikkatli ol...
???
Çok geçmiş olsun dostum.Kaskın önemini böyle bir kazadan sonra anlamış olman gerçekten kötü.Umarım bundan sonra kasksız motosiklet kullanmazsın...Hatta sadece kask değil,bütün korumaları kullanman çok önemli...Yaralarının biran önce iyileşip eski haline dönmen dileğiyle
ibretlik güncel!!!
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Arkadşaım geçmiş olsun. Yüzünün güzelliği geri gelir ama şunu öğrenin artık arkadaşlar yok yani olmuyor ya başaramıyoruz kask takın takın diye yalvarıyoruz takmayanlara taktıramıyoruz. Yahu bakın benim bir tezim var. Bu kask olayını şey diye düşünsün takmayan/takamayan arkadaşlar, misal bu bir karizma meselesi misal böyle afilli kırmızı siyah desenli bi kask alın ve hep onu takın düşünsenize kaskın içinden soldaki arabaya sert bir bakış attığınızı.. Evet böyle taktırabiliriz belki lafımızı dinlemeyenlere.
Kask
Eldiven
Mont
Dizlik
Koruma Demiri
Bunlar olucak arkadaşlar yoksa çok üzülürüz bol bol yazarız sizede ahh geçmiş olsun diye..
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
kardeş hoşgeldin ............ büyük keçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)