görülen lüzum üzerine silinmiştir...akalteke
görülen lüzum üzerine silinmiştir...akalteke
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
ALLAH rahmet eylesin. Kalanlara da sabır ihsan eylesin. Okurken tüylerim diken diken oldu ..... Çok üzüyor böyle haberler beni ...
çok üzüldüm...Allah rahmet eylesin.Anasına babasına sevenlerine sabırlar versin...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
Allah Rahmet Eylesin.Geride kalanlara Allah sabır versin.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Çok genç be
Sen neden daha kursunu bitirmeden, daha eğitimini tamamlamadan niye binersin be güzelim
Arkadaşlar lütfen 'ben yaparım' 'bana bişey olmaz' demeyin, ölüm Allah'tan zaten ama arkanızda kalacakları da düşünün..
Ah be içim yandı valla sabah sabah..
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin... Çok zor.
Allah rahmet eylesin gencecik taptaze hayat dolu bir gencin ölümü çok zor...
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır ihsan eylesin.
...
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Birini kaybetmek çok zor ya
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
Böle durumlar da söz boğaz da kalır bir yumruk gibi olur ya ben de aynen öLe oldum. aLLahtan rahmet geride kaLanLara başsağlığı dilerim.
Allah rahmet ve magfireti ile cennetini nasip etsin insallah..
Geride kalanlarına da sabır ihsan eylesin.
Amin..
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Allah rahmet yelesin sevenlerine sabır.Bugun gazetede okudum bende cok kotu oldum.Umarım bu son olur
Çok genç burada okuduğum en üzen vefat haberiydi Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır diliyorum....
Çok genç be kardeşim.Allah rahmet eylesin.Giden geri dönmezde kalanlarada gidişiyle nasihat eder.Ne olur dikkatli olalım kardeşlerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
hayır yaa.
Allah rahmet eylesin. geride kalanlara sabır versin.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Allah rahmet eylesin.Çok genç daha,ölüme yakışmayacak kadar genç...Ailesine sabır diliyorum.
Bu başlığa takıldım yalnız.Buram buram motosiklet düşmanlığı kokuyor.Motosiklet durduk yerde kimseyi öldürmez,bu yüzden "motosiklet kurbanı olmak" biraz garip bir cümle kurgusu.O kadar trafik kazasında arabanın içinde can veren varken "Genç kız araba kurbanı oldu" diye bir başlık yazmazlar ama olay motosiklete gelinceNeyse konu bu olmadığı için çok uzatmak istemiyorum...
Mekanı cennet olsun...
Kaderdir...Ölüm enteresan bir kurgudur. 1 saniye önce yada sonra olay yerinde olsa yaşıyor olurdu. 1 dakikalığına oturup düşünelim nerdeyiz? Neden yaşıyoruz? Neden ölüyoruz? Nasıl yaşıyoruz? Nasıl ölüyoruz? Hepimiz çok dikkatli olalım ölüme sebep olmak istemiyorsak. Kendi ölümümüz dahil. Bu beden bize emanet edildi ona iyi bakalım. Kızımıza Alaah rahmetini esirgemesin yattığı yer cennet olsun yüreğim parçalandı. Evladı olan anlar. Unutmayın arkadaşlar biz de birilerinin evladıyız. Ne olur biraz daha dikkat... Biraz daha...
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin en çokta babasına versin.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)