Ölen Kardeşimize Allahtan Bu Mübarek Ramazan Ayında Rahmet Diliyor Ve Geride Kalan Kederli Aile Ve Dostlarına Başsağlığı Diliyorum.
Ölen Kardeşimize Allahtan Bu Mübarek Ramazan Ayında Rahmet Diliyor Ve Geride Kalan Kederli Aile Ve Dostlarına Başsağlığı Diliyorum.
Allah yakınlarına ve bütün motorculara baş saglıgı versin
çok yazık olmuş, ALLAH rahmet eylesin
ayrıca bi konudaki fikrimi sizlerle paylaşmak istiyorum.bence motosiklet ehliyeti almak için yaş sınırının 20 olması lazım."bu arkadaşımız sana göre 19 yaşında olduğu için öldü demekki" gibi bi düşünce oluşmasın sakın....
ben etraftaki 18 lik gençlere bakıyorum da ezici bi çoğunluk hayatın anlamını hala anlayamamış.nerde ne yapması gerektiğini bilmiyorlar, çok bilinçsizce davranışlarda bulunuyorlar (cahillikten olsa gerek).motosiklet otomobil gibi değil, üstüne bindiğinde insanda sürat yapma isteği uyandırıyo, ayrıca kullanması otomobile göre çok daha fazla dikkat gerektiriyor ve bu koşulların üstüne bi de cehalet eklenince kaza kaçınılmaz oluyor.18 yaşında bi insan ne kadar bilinçli motosiklet kullanabilir bi düşünün, bence yaş sınırının 20 olması her bakımdan çok daha ii olurdu.2 sene az bi zaman değil, hele o dönemlerde 2 sene de çok şeyler öğreniliyor.
not:bu yazdıklarımın ölen arkadaşla kesinlikle ilgisi yoktur.ben sadece ehliyet yaşıyla ilgili olarak fikrimi belirtmek istedim.zaten yazdıklarım anlaşılmıştır sanıyorum.
saygılar
Merhuma tanrıdan rahmet geride bıraktığı sevenlerine sabır ve başsağlığı
diliyorum. Tüm motosiklet camiasının başı sağolsun.
ALLAH gani gani rahmet ettsin.. cok uzuldum..:(
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
ALLAH rahmet eylesin,Anasına babasına sabır versin.
ALLAH kimseye evlat acısı vermesin.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Allah rahmet eylesin ailesine ve yakımlrına sabırlar diliyorum...
Dilek Kardeşime Bu Mübarek Ramazan Ay'ında Allahtan Rahmet, Geride Kalan Ailesine ve Dostlarına'da Başsağlığı Diliyorum. Mekanın Cennet Olsun Dilek Kardeşim.....
bir taze fidan daha gitti bakın arkasından kaç dal soldu sarardı arkadaşlar aman dikkat arkanızdan bakın kaç can sıkıldı ÜZMEYİN ARTIK BİZİ
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
allah rahmet eylesin.bunu demekten bıktım artık.cok yazık cok yazık
Allah rahmet eylesin. Kimseye benzer acılar yaşatmasın. Her nekadar dikkatli, tedbirlide olsak akacak kan damarda durmuyor ama lütfen daha bilinçli olalım.
Bir tarafda böyle içimizi sızlatan haberleri alırken, diğer tarafta motorun önü nasıl kaldırılır gibi topicler okuyoruz.
Bunun için MT. net yanlış adres....!!!
o yaşta birinin ölümü yakınlarını ne hale getirmiştir düşünmesi bile dayanılmaz oluyor
Allah rahmet eylesin.. geride kalanlara bol bol sabır versin. buna ihtiyaçları olcak..
allah rahmet eylesin geride kalanlara allah sabr versin...
ne diyicemi bilmiyorum çok kötü oldum ya
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsnn
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Allah Rahmet Eylesİn Aİlesİne Ve Sevenlerİne Sabir Versİn.elİmİzden BaŞka BİŞey Gelmİyor.ne Yazikkİ
Allah Rahmet Eylesin...
Saygılarımla...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)