Geçmiş olsun. Umarım bu son kazan olur... Kazasız keyifli sürüşler dilerim..
Geçmiş olsun. Umarım bu son kazan olur... Kazasız keyifli sürüşler dilerim..
hayır kadıköy suadiye'de oturuyorum
[B][COLOR="Red"][SIZE="2"][FONT="Verdana"]Bildiğimizi Zannetmemiz,Öğrenmemizin En Büyük Düşmanıdır.[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]
Geçmiş olsun,
Araba ayağının üzerinden mi geçti dedin? 1200 kg'lık bir arabanın 300 kg'ı geçti ve kırılmadı mı? Bacak mı ayak mı? Ayak belki dayanır ama bacağının dayanacağını sanmıyorum. Eğer öyleyse kalsiyum deposu gibisin demektir.
tam sağ bacağımın baldırı abicim senin gibi inanmayan çok war ama naapim yani bidahamı geçiriim arabayı bacağımın üstünden anatomy den anlıyosan şöle söliim bacak biceps'imin üstünden geçti.eklem yeri deyil yani.
[B][COLOR="Red"][SIZE="2"][FONT="Verdana"]Bildiğimizi Zannetmemiz,Öğrenmemizin En Büyük Düşmanıdır.[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]
geçmiş olsun
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
geçmiş olsun dostum, sadece kask değil, dizlik korumaları da cok onemli anlamışsındır zaten kazadan sonra
Öncelikle geçmiş olsun ve kaza tecrübesi olan biri olarakFULL KORUMA ŞART
tekrarı olmaması temennisi ile büyük geçmiş olsun,bu olay seni motordan soğutmaz inşallah biraz dikkat lütfen aramıza çabuk dön
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
çok geçmiş olsun dostum aynı kazayı bende yapdım destinyofrock anlatmışdı kazasını kazadan sonra neyapılmalı topicinde anlatdıklarının aynıları banada oldu sırasıyla bu arada onada geçmiş olsun diliyorumaradan çıkartalım ama benim motoru yatırma şansım olmadı 151rs yle yapmışdım bende ana caddede U dönüşü yapan bi arabaya çarpmışdım kaskım dizliğim eldivnim fln vardı allahdan polisler geldiğinde baıma vaybe dizlik kaskı fln var bak bişey olmaz sana olum kalk hadi fln dediklerini hatırlıyorum kolumda hififbi sıyrıkla atlatdım benimde motorun hali tam olarak seninki gibiydi ama bizim masraf 500 ytl tutdu kötü bi his ya anlamak mümkün seni yani ÇOk geçmiş olsun dikkat et gözünü sewim
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Geçmişolsun dostum
umarım bu son kazan olur
motoe kullanırken tam korumalı ve çok dikkatli olmalıyız
umarım burada başka kaza haberi okumayız
KAMP ADAMLARI
Yok inandım da çok büyük olay atlatmışsın. Arabanın sürücüsü ya çok tecrübeli ve aynı zamanda da akıllı bir kişiymiş ya da çok tecrübesizmiş. Ortası olsaydı çok kötü olacaktı. Çünkü bacağının üzerinden geçerken frene basmamış anladığım kadarıyla. Bassaydı o bölgeyi asfaltın üzerinde kıyma haline getirecekti; aynı bir yazıyı silerken silgiyi kağıda sürttüğümüzde ortaya çıkan parçalar gibi. Bilmem farkında mısın, ömür boyu bacaksız kalabilirdin. Çooook ucuz kurtarmışsın. Tekrar geçmiş olsun. Söylediğime inanmıyorsan sana bu konuda www.ogrish.com 'dan daha önce gördüğüm motosiklet kazalarının sansürsüz fotoğraflarını bulabilirim. Ancak sitede yayınlamadan mesaj atarım.
büyük geçmiş olsun... ful korumasız çıkmışın belli... ah dostum... bbir de dizliklerin olsaydı ya... neyse buna da şükür...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
bacak kemiği öyle hemen kırılacak kadar ince değildir...
insanoğlunun yapısına göre vücut kemiklerinin bazı bölümleri çeklik metaline karşı bile daha dayanıklı ve esnektir.. bilginiz olsun...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Bununla geçmiş olsun.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)