geçmiş olsun sende birşey yoksa bu sevindirici olmalı cana gelmesin mal nasılsa hallolur.
herkes diyo karizma yerde karizma yerde.adam canını kurtarmış siz karizmadan bahsediyorsunuz.nedir bu karizma yaw tanımlayın bi bakim bana.bilmiyosanız anlamını bilmediğiniz bi kelimeyi niye kullanıyorsunuz.
ben buna iyi olmuş da demicem kötü olmuş da.tamam kötü olabilir ama insan bir ders çıkarmışsa bundan iyi olmuşdur.mesela ben de bi kaza geçirmiştim.motoru eğip virajı dönerken fazla yüklendim gaza.gerisi malum.kötü oldu mu?evet.biraz sürüklendim.bi tek kask vardı.üstüm kısakollu olduğundan kolum yarıldı.acısını çektim anlıycağınız.
peki iyi mi oldu.kesinlikle öyle.artık virajlara mümkün olan en yavaş şekilde giriyorum.motoru eğmeye korkuyom desem yeridir.yani ben de tecrübe kazandım.aynı hatayı tekrar etmemeye çalışıyorum.şöyle bir laf hatırlıyorum.bir konuda 1 kere hata yaparsan tecrübe olur.aynı hatayı bir kez daha yaparsan SALAKSIN demektir.
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Öncelikle geçmiş olsun.Granajları çok iyi tamir ettiklerini biliyorum ama hasar durumuna ve yapan ustaya görede değişiyor.
Arkadasim sen hala yanlis ata oynuyorsun.....Simdi trend "HICTEKER"....Yani tekerleklerin ikisinide yerden keseceksin ki bir seye benzesin.......Kizlar bu harekete acayip tav oluyorlar, vede kivama geliyorlar......Senin yerinde olsam en kisa sürede bu hareketi ögrenirdim....Trafigin en bol oldugu bir yerde bide okulun cikis saatine denk getirip bu hareketi yaptinmi senden krali yok.......Hatunlar birbirini ezicek seninle seviyeli bir beraberlik kurabilmek icin......Motorunun grenajlarini parlatmak icin nice mahalle kavgalari cikacak.........Ayni anda birkac hatunu götüreceksin (Yanlis anlamayin sinemaya götürecek)........Bir uyari daha , bu hareketi yaparken SAKIN korumalarini takma......Kaskin da dirseginde takili olsun......Mümkünse acik terlik giy.........Duruma göre bir tane kisa keymil yakabilirsen acayip havan olur......Dediklerimi aynen uygula...Dua edeceksin su abine.......Gelismelerden haberdar et bizleri......Bu taktikler ise yaramazsa baska yazarim.............
abovv gecmis olsun derim.Sen simdi kizlara da rezil olmusundur muahahha
geçmiş olsun sadece bundan sonra daha dikkatli kullanırsın eminim
Geçmiş olsun... Sende birşey olmaması sevindirci...
Geçmiş Olsun Arkadaşim
Teker Yapsan Belki Unutulurdun Ama O Kizlar Bu Olaydan Sonra Seni Hiç Unutmayacaklardir Emin Olabilirsin
@ Aydinli tek kizlara hava atmak icin yaptiysa laf olsun diye karizmasi gitti.
Yani ben kiz olarak öyle derim arkadaslarla. Tabi iyiki kötü birsey olmamis.
[FONT="Century Gothic"] Fighting is essentially a masculine idea; a woman´s weapon is her tongue.[/FONT]:bounce:
çook güldüm çook allahta seni güldürsün umarım kafanın grenajını çatlatmassın baska bir zaman
BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM KAFAM GÜZEL OLMADIKÇA
çok geçmiş olsun ama yapamadığın şeyleri deneme pahalıya patlar
Geçmiş olsun umarım birdaha aynı hataya düşmezsin....
No women, no cry!
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
hocam öncelikle geçmiş olsun ama incedende haketmişsin sanki
Hocam geçmiş olsun gerçekten karizmayı sıfırlamışsın.
Bence motoru yaptırdıktan sonra aynı yerde bide ön frenle arka kaldırma hareketi yapıp durumu kurtarabilirsin
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
maslak sanayi sitesinde grenaj döktüklerini duydum.crato yavuzun bu konuda bilgisi var.ona sorabilirsin.karizma ise o zor be işte.
turkk ruhu ıste artıslık yapmasa olmıcak sızın gıbılerden kurtulamıcaz beter ol dıesım gelıo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)