Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Zorla kazandığınız helal para ile aldığınız bir malın bi başkası için ne değeri var?

REKLAM ALANI
    SAVASXXL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP XL 650 V
    Bende Nİye Yok Dİyerek Yapan Bu ArkadŞlarin Acİlen Bİ Tedavİye İhtİyaci Var Bence..
    [B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Baş ağrına gel ben çözüm bulurum,,ilaçtan bol ne var arkadaşım bende
    Ehe teşekkür ederim Tuğba. İyiyim şimdi.Murat'la biraz sohbet ettik. (Kadınım burayı okuyordur kesin gelirsem eğer büyük ihtimalle her ikimizin üstüne benzini döküp hiç acımadan bizi yakar, çok kıskançtır + motorlarda Metehan'a kalır )

voldemort - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şu an yok
    dedıklerının harfı harfıen kayılıyorum. bu mılletın kultusuzluğü, cehaletı bıtmıyor. neden neden neden. ya nıye bızım ınsanımız boyle arkadaslar. Doyumsuz. Sanada ne dıyelım ATEŞ gecmıs olsun walla....
    Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Ates adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorlarda Metehan'a kalır )

Mete Han takipte...

Motorlar bende kalsında gerisi umrumda olmaz valla...Kalan sağlar bizimdir...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Ölü var mı ölü? Yuh Mete_Han!

Motosikleti
    Ölü var mı ölü? Yuh Mete_Han!

Bak vesileyle seni topluma pardon MT'ye tekrar kazandırdık...Kötümü yaptık kanka...(Biliyosun kanka samimiyet göstergesidir...Elimizi çabuk tutmakda fayda vardır)

Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Ben motorumun derdindeyim. Bakhele ''Kanka'' buradalarda düzgün iş çıkaramıyor reklam ajansları aşağıdaki logo setlerini istanbulda adam akıllı ve kaliteli işçilikle basabilecek bir yer biliyor musun? (XT660 Supermotomu' AMA Supermoto motosikletlerine çeviricem )

belo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL DRİFT L
    ALAH sabır versin ne dileyebilirimki evet senin dediğin gibi başkasının malını horhatça kullanmak ona zarar vermek hatta kamu malınada zarar vermek maalesef bu ülkede hak olarak görünüyor bazı tiplerde bunu hep yapıyor motorunu iyi günlerde kullanman dileğiyle

DKLG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben motorumun derdindeyim. Bakhele ''Kanka'' buradalarda düzgün iş çıkaramıyor reklam ajansları aşağıdaki logo setlerini istanbulda adam akıllı ve kaliteli işçilikle basabilecek bir yer biliyor musun? (XT660 Supermotomu' AMA Supermoto motosikletlerine çeviricem )

Sticker olarak mı istiyorsun?
    1. sınıf çalışan bi iki butik ajans biliyorum ama ciddi pahalıya patlayabilir..
    eğer istersen PM atıver bilgilerini vereyim sana...
    [B]sadece kazanmaya oynayanlar kazanır...[/B]

merttunax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Teselli olarak daha kötüsü de olabilirdi diyebilirsin. Ya çalsalardı daha mı iyiydi allah korusun şerefsz biri yapmış bu saatten sonra yapılacak bişey yok..
    Geçmiş olsun
    Kaza Anında Sizi Korur...

Tüm yorumlar için teşekkür ederim dostlar.
    Sticker için çok pahalı bir çözüm işime gelmez.Şeffaf bir bant'ın üstüne basılacak bu logolar işimi yeterince görecektir.Yüksek kaliteye gerek yok.
    Tabelacıların kestiği folyolardan bile olabilir. (Kaliteli olmak kaydı ile.) Sitenin eski üyelerinden Eren'le görüştüm bir çözüm üretmeye çalışıyorum bakalım hayırlısı.Makinemi AMA Supermoto'da yarışan motorlar gibi yapma fikrine kapıldımda..

Motosikleti

kanko geçen sene İRA reklam ajansında çalışıyordum...yaratıcı grafikerler...düşünce grupları ve bunların hayallerini baskıya dönüştürebilecek ekipmana sahip A klass matbaalar vardı...Ayrıldık selamı sabahıda kestik...kesmez olaydık...Banada lazım oluyorlardı...Yoksa dükkan senin...

Bu arada şu senin motora "A" kazıyan herife kızmakta ne derece haklı olabilirsin...Bu stickerlarla Caaanım Yamahaya aynı şeyi sahibi olarak sen yapacaksın...O herif yapmadı motoruna senin yaptığın hayınlığı...

yazık be Ateş...Ne istersin caanım motordan...Ne etti sana...suçu ne bu stickerlerı yapıştırıp ele güne rezil edeceksin garibi...

watergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    Geçmiş olsun ne diim. Senin bu başına gelenlerin benzeri yüzünden ben de arabamı satılığa çıkardım eski dandirik bi araba alacağım hiç olmazsa çizilsede vurulsada canım fazla yanmaz.

Rezil etmem merak etme Mete_Han. Ben Tasarımcıyım. İstediğim gibi tasarlayayim makineyi 1 foto gönderirim sana da

Motosikleti
    Rezil etmem merak etme Mete_Han. Ben Tasarımcıyım. İstediğim gibi tasarlayayim makineyi 1 foto gönderirim sana da

Hacı Ateş fotoyla birlikte SR 50 yide gönder...

Bu arada neden 1 foto...İki veya daha fazlada yollayabilirsin sakıncası yok bence... çok komiğim dimi...

SR50'li yağmurda tozda dışarıda bırakmaya içim el vermedi dün akşam iyice bir temizlikten sonra Apriliayı salona koydum valla.(660 Kapıdan geçmiyor ) Annemin yolladığı İncik Boncuk El İşlemeleri ile salonun bir parçası yaptım (TV üzerine örtülen el işlerini kim bilmez ki?!) 24.000 km arkadaşlık yapıp (ki bi 24.000 daha gider.. Elden geçireceğim motorunu) kahrımı çekti makine anısı var Metehan yoksa canın sagolsun birader

Forumdan Uzaklaştırıldı EROLL88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    boş ver iyiki çalmamışlar

Motosikleti
    SR50'li yağmurda tozda dışarıda bırakmaya içim el vermedi dün akşam iyice bir temizlikten sonra Apriliayı salona koydum valla.(660 Kapıdan geçmiyor ) Annemin yolladığı İncik Boncuk El İşlemeleri ile salonun bir parçası yaptım (TV üzerine örtülen el işlerini kim bilmez ki?!) 24.000 km arkadaşlık yapıp (ki bi 24.000 daha gider.. Elden geçireceğim motorunu) kahrımı çekti makine anısı var Metehan yoksa canın sagolsun birader

Abicim malım kıymetli kralı gelse tanımam malımda malım demiyonda hatırası var diyon demi...Sana bişey olmasın kanka be...Dünya malı işte tabiki benden kıymetli olacak...Ne diyelim...Allah sana 10 tane motor versin biz hep yaya olalım...Nazarımız değmez...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler