Bende Nİye Yok Dİyerek Yapan Bu ArkadŞlarin Acİlen Bİ Tedavİye İhtİyaci Var Bence..
Bende Nİye Yok Dİyerek Yapan Bu ArkadŞlarin Acİlen Bİ Tedavİye İhtİyaci Var Bence..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
dedıklerının harfı harfıen kayılıyorum. bu mılletın kultusuzluğü, cehaletı bıtmıyor. neden neden neden. ya nıye bızım ınsanımız boyle arkadaslar. Doyumsuz. Sanada ne dıyelım ATEŞ gecmıs olsun walla....
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ölü var mı ölü? Yuh Mete_Han!
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Ben motorumun derdindeyim. Bakhele ''Kanka'' buradalarda düzgün iş çıkaramıyor reklam ajansları aşağıdaki logo setlerini istanbulda adam akıllı ve kaliteli işçilikle basabilecek bir yer biliyor musun? (XT660 Supermotomu' AMA Supermoto motosikletlerine çeviricem )
ALAH sabır versin ne dileyebilirimki evet senin dediğin gibi başkasının malını horhatça kullanmak ona zarar vermek hatta kamu malınada zarar vermek maalesef bu ülkede hak olarak görünüyor bazı tiplerde bunu hep yapıyor motorunu iyi günlerde kullanman dileğiyle
Teselli olarak daha kötüsü de olabilirdi diyebilirsin. Ya çalsalardı daha mı iyiydi allah korusun şerefsz biri yapmış bu saatten sonra yapılacak bişey yok..
Geçmiş olsun
Kaza Anında Sizi Korur...
Tüm yorumlar için teşekkür ederim dostlar.
Sticker için çok pahalı bir çözüm işime gelmez.Şeffaf bir bant'ın üstüne basılacak bu logolar işimi yeterince görecektir.Yüksek kaliteye gerek yok.
Tabelacıların kestiği folyolardan bile olabilir. (Kaliteli olmak kaydı ile.) Sitenin eski üyelerinden Eren'le görüştüm bir çözüm üretmeye çalışıyorum bakalım hayırlısı.Makinemi AMA Supermoto'da yarışan motorlar gibi yapma fikrine kapıldımda..
kanko geçen sene İRA reklam ajansında çalışıyordum...yaratıcı grafikerler...düşünce grupları ve bunların hayallerini baskıya dönüştürebilecek ekipmana sahip A klass matbaalar vardı...Ayrıldık selamı sabahıda kestik...kesmez olaydık...Banada lazım oluyorlardı...Yoksa dükkan senin...
Bu arada şu senin motora "A" kazıyan herife kızmakta ne derece haklı olabilirsin...Bu stickerlarla Caaanım Yamahaya aynı şeyi sahibi olarak sen yapacaksın...O herif yapmadı motoruna senin yaptığın hayınlığı...
yazık be Ateş...Ne istersin caanım motordan...Ne etti sana...suçu ne bu stickerlerı yapıştırıp ele güne rezil edeceksin garibi...
Geçmiş olsun ne diim. Senin bu başına gelenlerin benzeri yüzünden ben de arabamı satılığa çıkardım eski dandirik bi araba alacağım hiç olmazsa çizilsede vurulsada canım fazla yanmaz.
Rezil etmem merak etme Mete_Han. Ben Tasarımcıyım. İstediğim gibi tasarlayayim makineyi 1 foto gönderirim sana da
SR50'li yağmurda tozda dışarıda bırakmaya içim el vermedi dün akşam iyice bir temizlikten sonra Apriliayı salona koydum valla.(660 Kapıdan geçmiyor ) Annemin yolladığı İncik Boncuk El İşlemeleri ile salonun bir parçası yaptım (TV üzerine örtülen el işlerini kim bilmez ki?!) 24.000 km arkadaşlık yapıp (ki bi 24.000 daha gider.. Elden geçireceğim motorunu) kahrımı çekti makine anısı var Metehan yoksa canın sagolsun birader
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)