hayırlı olsun... tekerin düz bassın dostum...
cidden dikkat et R1 ciddi bi makinadır... çook sıkı gaz yer... sanada bişi olmıya...
burda bi abimizde var R1 2006 sıfır KM aldı.. inanılmaz bi makina...
yaa makina 1 de 165 filan yazıyo...
hayırlı olsun... tekerin düz bassın dostum...
cidden dikkat et R1 ciddi bi makinadır... çook sıkı gaz yer... sanada bişi olmıya...
burda bi abimizde var R1 2006 sıfır KM aldı.. inanılmaz bi makina...
yaa makina 1 de 165 filan yazıyo...
...der __face__
sana bir de zopa atmak lazımmış4.motorum honda twister (çok rahattı)
5.motorum keeway süperlight 150 (çin malı olduğunu bile bile maksat choper zevkinede bakıym diye gidip aldım,aldığıma alacağıma pişman oldum ve 1.500ytl anca sattım
şaka şaka...
hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan.
kazasız belasız, mutlu günleriniz olsun.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun zaten bi kurban kesmem sart ama satacağımı zannetmiyorum inşallah bişey çıkmaz.
r1 e kızlar hasta dikkat et show yapıcam die canından olma
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler inşallah.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
hayırlı olsun bu ölen arkadaş kimdir kankalardanmı onada allah rahmet eylesin
hayırlı işler senin gibiler olmasa devlet vergi gelirlerinde azalma olur be :=)
hayırlı olsun kardeş
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
arkadaşlar ama baya dikkat isteyen bi makina dün baya baya bi farkına vardım,şehiriçinde gezerken hararet yükseldi ve soğutayım dedim
1.2.3 (ve vitesleri 9000dd/k attım)bi baktım 210km diyo tırstım dogrusu biraz
ama olsun yapanada helal olsun çok farklı çooookkkkkkk
arkadaşlar help
ben hafta önce super shadpw aldım 250 fakat bu regal raptor yellow rock modeline hasta oldum motoru satmayıdüşünüyorum bana bi fikir verin neyapayım
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
fakat şu yellow rack konusunda takas veya bi çözüm sunsanız hatamıyaparım acaba bilemiyorum
faruk kardes dedigin motor fiyatı 5000ytl üzeri heralde ben öyle hatırlıyorum,zaten bu çin milleti motorun tipiyle kandırıyo milleti sakın ha sakın bence uzak dur ne kadar hosuna gitse bile o moturun ömrünüde söyliym sana 10000km başka yok ondan sonra çatlamaya,kırılmaya başlar.onun yerine elinde madem 5000ytl'en var git bankadan tüketici kredisi al hem faizi daha düşük olur bütçene görede ödemesini ayarla. böyle 2000-2002 kawa en500 yada virago 535,dragster bulabilirsin 9000-10000 ytl arası.seçim senin karar senin ama şunu bilki o motorlara verilen paralar haram! ben baktım tadına seninde düşmeni istemem.iyigünler
Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan motorunu
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermisin ve olmayanlara nasip etsin amin
[COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler
m.kesci
hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin güzel motor lütfen dikkat
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)