Niğde emniyet müdürlüğünde görevli polis memuru osman bey ile yaptığım görüşme sonucunda merkez veya ilçelerde son 1 hafta
içerisinde ölümlü veya yaralı trafik kazası olmadığı hele hele niğde merkezde R6 yamaha marka motosikletlerin bile 1 elin parmakları sayısı kadar bile olmadığı (tescil edilmiş) dolayı bu haberı yazan denyo peder angutyo deyyusun bu siteden ihracını talep ediyorum sevgiler saygılar..
Niğde emniyet müd irt tel..
Bankalar Caddesi 51100/NİĞDE
Tel : 0 388 232 40 00
Avea: 0 505 318 51 00
Faks : 0 388 232 40 27
Kimsenın böyle önemli bir konuda inanları kandırmaya hakkı yok...
Her kazadan acayip gönülden yara alan beni kandırmaya hiç hakkı yok..
resemen ahlaksızlıktır bu...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Eğer doğruysa Allah rahmet eylesin başımız sağolsun
allah rahmet eylesin.... allah ailesine sabır versin
haydaa şimdi okudumda şu emniyetten alınan bilgiyi,,,ne dicemi şaşırıdm.vardır bi gerçeği arkadaşlar. böyle yalan atılmaz.
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Ya haberi şimdi okudum çook üzüldüm. Allah rahmet eylesin ve geride kalanlarada sabır diliyorum. Mekanı Cennet Olsun
Ayıp vallaha ayıp böyle şey olurmu
işe bak ya bi bu eksikti dikkat çekmek için bu kadar n hassas konuları çekmeleri insanların hayretlik verici dorusu Şok oldum..2 kişi kullanıyoruz dediğinde şaşırmışdım zaten hepsi hayal mahsulu ürünlerbunlarya ne sinir bozusu bişey 20 tane topic açmış 6 adet kilitlenmiş
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
ya saka demi ilk acildiginda diycektim tepki ceker diye yazmadim cunku foglamp surekli gereksiz konu aciyor buda reklam icindir diye dusundum.AYİPTİR KARDESİM AKİLLİ OLUN
İstihbarat için Teşekkür ediyoruz!
> Emniyet Müdürlüğünde bilgi edinme kanunu var.
Kimlik bilgilerinizi vermek suretiyle istediğiniz bilgileri (tabi bazı bilgiler gizlidir) öğrenebilirsiniz...
> Dostum ; kazada ölen arkadaş , sen yine de bu işin doğrusunu anlat. Umarım dinleyen olur...
Allah bir gün bu insanlıktan bihaber arkadaşımızın başına öyle bir acı verir ki ne olduğunu şaşırır!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Art niyet aramak istemiyorum da. Nedir, nasıl bir mantıktır bu, insan niye yalan ölüm haberi geçer? Kandırılmış ve dört sayfayı boşu boşuna okumuş olmaya razıyım, yeterki bir motorcu daha ölmüş olmasın, ama? Nedir yani? Bir insan evladı niye bir foruma girer, yalandan ölüm haberi verir, bir de oturur detay yazmaya kalkar? Anlamadım gitti.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
basimiz sag olsun..offfff yaaaaaaa
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
EVET BU TOPİKLE DAHA FAZLA VAKİT KAYBETMEDEN GERÇEK HABERLERE DÖNELİM!!!
reyting arttırmayalım lütfen!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Allah rahmet eylesin mekanı pür nur olsun...Kalanlara Rabbim sabır ihsan eylesin..başımız sagolsun
Haber asparagastır hem Bor Emniyeti hemde başlığı açan üye bunu teyit etmiştir...Başlık bu sebepten kilitlenmiştir..Yine üye aynı sebepten siteden ihraç edilmiştir...Bu gibi olaylarla şaka yapma ihtiyacı hisseden zihnen gelişmemiş insanlara bunun bir örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz
MT Yönetimi
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)