Allah rahmet eylesin ....ailesine ulaşabileceğimiz bi telefon varmı...arayalım hem cenazeyede katılmak isteyen arkadaşlar olabilir...kaza tam olarak hangi ilde ve nerde oldu acaba
Allah rahmet eylesin ....ailesine ulaşabileceğimiz bi telefon varmı...arayalım hem cenazeyede katılmak isteyen arkadaşlar olabilir...kaza tam olarak hangi ilde ve nerde oldu acaba
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ALLAH rahmet eylesin...Üzücü haber ailesine baş sağlığı dilerim.ALLAH sevdiklerine sabır versin... .::LÜTFEN DAHA DİKKATLİ OLALIM::.
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
Allah rahmet Eğlesin..... Ne diyeceğimi bilmiyorum...
Allah Yakınlarına sabır versin..
Çok üzüldümAllah rahmet eylesin,başımız sağolsun...
Allah rahmet eylesin
Belki hepbirlikte evine gidip bir başsağlığı dileriz, hangi ildesiniz ?
Hay Allahım ya çok kötü oldum
başın sağolsun.
bu arada rahmetlinin eski mesajlarına baktım
600 cc lik motor tavsiyesi istemiş. bir kaç arkadaş " tecrüben yoksa alma, dikkat et" demiş ama kendisi cevap vermemiş.
tecrübelimiydi merak ettim. eğer tecrübeli değilse aynı durumda bir genç arkadaş daha vardı. bir uyaralım
moderatör arkadaşım kaza niğdede oldu.şuan ailesi yasta ama kardeşinin telefonu açık..kardeşide konuşamaz ama telini veriyim..msj çekersenizzz.05376410640
Başımız sağolsun.Allah rahmet eylesin.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
geçmiş olsun ALLAH geride kalanlara sabır versin
Allah ganigani rahmet eylesin sevenlerinin başı sağolsun
kendisine rahmet, yakınlarına yüce allah'dan sabr-ı cemil niyaz ediyorum, hepimiz çok üzülüyoruz şüphesiz bu tür haberlerle, ama mademki motorcuyuz her zaman dikkat, her zaman dikkat, her zaman dikkat, ne olur kaç paralık dikkatimiz kaldığını hiç unutmayalım ve dikkat sermayemiz tükendiğinde ise neresi olursa olsun, motorumuzu kenara çekip üstünden inelim, inşaallah son haber olur ne diyelim, yüce allah gani gani rahmet eylesin...amin...
kardeşimiz nur içinde yatsın yeri mekanı cennet olsun çok üzücü ailesine sabır metanet diliyorum ! mesaj attım ama tel .kapalı galiba sizde sms atın arkadaşlar birde dualarımızı eksik etmeyelim.....arkadaşlar biraz daha düşünmeye ve birlik beraberliğe ve bir şeyler yapmaya davet ediyorum herkezi....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Allah rahmet eylesin
yakınlarına sabır diliyorum
Arkadaşlar dikkatli olun...
[I][B]ya heppp ya hiçç...[/B][/I]:cat:
Allah rahmet eylesin. geride kalanlara sabır versin.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Cümlemizin başı sağolsun... Allah taksiratını affetsin...
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
çok üzücü bir haber.okurken tüylerim diken diken oldu. ailesine ve sevdiklerine allah sabırlar versin.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabr-ı celil diliyorum.Ne olur biraz yavaş ve daha dikkatli olalım.
yav noluyor yav valla cok kotu oldum Allah rahmet eylesin Allahsevenlerine sabır versin
Birader ben bu işi pek anlamadım.
Arkadaşınla beraber dün motor yıkadınız
Sonra o çıktı, 1 saat sonra tel ile ölüm haberi geldi. ( Niğdede ölmüş )
Sonra sen bugün hiç bir şey olmamış gibi gayet normal bi mesaj attın siteye ama akşam 17:00 gibi birden üzüntü çöktü ve bu başlığı açtın ?
Sen şu işi bir daha anlatsana !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)