Hayırlı olsun ''sgt'' kazasız belasız kullanman dileğiyle arkadasım
Hayırlı olsun ''sgt'' kazasız belasız kullanman dileğiyle arkadasım
Hayırlı olsun, kazasız belasız olsun
Darısı başımıza
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
krdesm öncelikle hyrlı ugurlu olsn kazasz belasz kullanasn...cuma gunu okula gcrkn alrsn artıkn...ybr ye bide biz bnlm:D
olm yaa artıkın mt-aliağa mı kursak napsak bilmıom ki sende motorcu oluon:Dnedersn baya motorcu var burda;)ahh ahhh bide ben su asyayı değiştrsem korkuom yolda gdrkn bişi olcak die aga bilion durumu:D
ewt bilder en kısa zamanda sana bi cbr 125 yakışır gerçi her ne kdr bana hava yapcaanı bilsemde cbr yi bekliyorum ee ne demişler senin malın benim malım benim malım gene benim malım
Mt-[izmir(aliağa)] şubesi 2 kişiyle yollarda şimdilik
hayırlı olsun güle güle kullan allah kaza bela vermesin.
DRİFT RELİGİON
@Sgt_Phoenix kardeşim hayırlı olsun. inş. öss de başarılı olursun. sigara konusunda mete_han abiye katılıyorum. yeni sezon senin için iyi geçer umarım.
@bende_emre emrecim, tüm temennilerim senin için de geçerlidir.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım sende motorlular arasına hoşgeldin bu süper duyguyu hiç kaybetmeden kazasız belasız sürüşler dilerim herşey gönlünce olsun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Hayırlı uğurlu olsun kardeş.Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Hayırlı olsun.Kazasız belasız.
Fotolarınıda bekliyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)