Mt İzmir 1.yaş günü (resimler Sayfa 1 ve 4 )
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Sevgili MT Izmir Grubu,
Gureli rahmi üstad, forrap, kuvva murat kardeşim ve degerli eşi aakrep güldemet hanımefendi, karakiz,tomris, egeknn, tenten35, omer üstad ve sn.eşi ve cici kizi gülce, apv41 cengiz kardeşim ve sn. eşi, okram, babyface ve su anaklıma gelmeyen tum izmirli dostlar....
Zia da sölemiş gerçi "İzmir guzel, Izmir'in insanı güzel ama sizler herşeyden güzelsiniz" die ama..Az sölemiş..
Hep derdim hep düşünürdüm İzmir neden bu kadar güzel die..Bir kez daha anladım izmir aslında güzel değil..İçindeki gerçek dostlar izmir i bölesine çekici güzel ve yaşanır hale getirior..
Gerçekten muhteşem bir parti ve hafta sonu idi....
Bende; aakrep'e, kuvva kardeşime, egeknn'e ve özellikle bizleri evinde misafir eden Tenten35'e ne kadar tesekkur etsem azdır..Ha bu arada Rahmi abiyi unutmak mümkün degil..Yaklasık 3 saat yol geldik kendisinin davetine ama değdi valla..Harika bir mangal partisi idi..(Umarım köfteyi beğenmişinizdir.. )
Birde Manisadan katılan 2 arkadasımız vardı..Nickleri aklımda kalmadı.Onlarada tatlı sohbetleri için ayrıca teşekkürler..
Tabi partinin onur konugu ümmet abiyede özel selam ve sevgiler burdan...
Ha bide yine lunaparka gidip o alete binelimmi.. hani en son birlikte bindiğimiz..Ne dersin kenan??
Bencede savasxxl, serkan79(sen zaten gelemezdin ) ve baba muslum, gelmediginiz icin pisman olun....
Evet harika bir hafta sonu ardından yagmurlada olsa sağ salim döndük İstanbul a..
Ha bide bandırmadan son saniyede elimizde biletlerle bizi almadan kalkan 15.30"Turgut Özal" feribotunun saygıdeger!!!!!!!!!! kaptanına burdan selam iletiorum..!!!!!!!!!!!
En kısa sürede tekrar hep birlikte olmayı diliyor ve tüm İzmirli ve Manisalı dostlara tesekkur ediyorum tekrar tekrar.
S&S
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
Arkadaşlar,
Kenan kardeşimle de daha önce konuştuğum gibi aynı tarihte benimde planlanmış başka bir seyahatim olduğundan, çok gelmek istememe rağmen katılamadım. ( ben de dün akşam döndüm )
Çok güzel bir organizasyon yapmışsınız. Tebrik ederim !
Bu güzel dostlukların başlangıcının 1. yıldönümünü gönülden kutlarım !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
resimler bu kadar mi yaa..ekleyin daha, ben az cikmisim bu resimlerde..ellerinize saglik..
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
TÜm Geceye Katilan Ve GÜzel Saatlerİ PaylaŞtiĞimiz ArkadaŞlara Çok TeŞekkÜrler .mİsafİrlerİmİze Geldİklerİ Ve Geceye Renk Kattiklarindan Dolayi Tekrar TeŞekkÜrler.herŞey GÖnlÜnÜzce Ve SaĞlikli Olsun.
-
geziye katılamadım ve çok şey de kaçırmışız gördüğüm kadarıyla neyse. bu arada istanbuldan gelen ziya ve alican abilerimizle tanışmak çok güzeldi. beraber az da olsa vakit geçirdik dostluklar böyle başlar hele bi de rakı sofrasında balık eşliğinde başlamışsa izmirde tadından yenmez. nice yıllara, nice dostluklara. herkese sevgilerle
bu arada ya ben o insanın evrimleşip motorsikletçi olduğu tshirtlerden istiyorum. nerden ve kimden bulurum. kenan bu konuya bi el atsak
-
Ohhşş ne güzel geçmiş.
Nice senelere
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
birlikteliğinizin devamını diliyorum.nice senelere
-
Güzel bir kutlama olmuş... Keşke gelebilseydim... Nice senelere...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
neler kaçıracağımı tahmin ediyordum zaten ama resimleri görünce kıskanmamak
mümkün değil neyse inşallah seneye artık izmir mt nin yıl dönümünü tekrar
kutluyorum
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
iğrençsiniz .. heçte güzel olmamış eğlendiğinizi bile sanmıyorum ühhhüüüühhhüü ;
lanet olası zenciler..
(gidemedik ya acımızdan kıvranıyos)
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu son resimlerde süpermiş ama merak ettiğim bişey var hangi motor daha hızlıydı paşa seninkimi yoksa ziyanınmı
-
gerçekten harika geçmiş show yapmıssınız yaw helal olsun valla ne diyeyim zevkle resimlere baktım orada olmak hele ne güzeldir kimbilir! niye yalan söyleyeyim 10 üzerinde 10 emeği geçen' düşünen' giden' karşılayan misafirperver'lik yapan tüm MT üyelerine mod larına sonsuz sevgiler gönlünüze sağlık
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
kıskanmamak elde deıl walla.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler