Şımartmayın bu pro'yu derim ! Sonra pişman olursunuz
Şımartmayın bu pro'yu derim ! Sonra pişman olursunuz
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
pro ne yemekler vardı ...askerliğin en güzel tarafı eve dönüşüdür...anneler süper yemekler yapar normal yemeğin bile ziyafet olacağı karavanalar sonrası için hayatın dönüm noktası gibidir o geldiğindeki sofra ....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgelmiş - sefalar getirmiş...
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
pro askeremi gidiyor hayırlı olsun hayırlı teskereler çabuk bitir gel sana ihtiyaç var ( şaka şaka ) geçmiş olsun izmirede bekliyoruz yoksa biz geliriz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
benden de bir hoş geldin kardeşim.........
Sivil hayatında başarılar dilerim "prometheus".En zoru şimdi başlıyor,şansın açık olsun.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Hani nerde o, Onur'cum geldin mi askerden. Oh iyi yani artık rahat uyuyabilirim, senin askerlik yaptıın süre içinde hep yarım uyku uyudum. Sana olan hasretimden değil yanlış anlama, savaş çıkarırsın diye tırstım
Ankara MT'den bir hoşgeldin daha
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Hoşgeldin.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Onur kardeşim hoş geldinnn sünnetini gördük askerliği de yedin elimizde büyüdü kerata hadi bakalım mürüvetini de görürüz inşallah
hoşgeldin. istanbul daki son fuarda tanışmıştık seninle.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
hadi geçmiş olsun.
hoşgeldin.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
HOŞGELDİN...
Bana göre omzundaki en ağır yüklerden birini hallettin..
Hayatının geri kalanında başarılar...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
hoşgeldin, yeni yaşamda başarılar dilerim. artık bizim Ankara MT toplantılarına katılırsın değil mi.
hoşgeldin arkadaşım geşmiş olsun darısı daha gitmeyenlerin başına.
DRİFT RELİGİON
Pro hoşgeldin, ne çabuk bitirdin yaa askerliği. Bir de bana sor diyeceğini biliyorum. Asker adam için dakikalar geçmez ama burada hayat çok hızlı akıp geçtiğinden sanki kısa sürmüş gibi geliyor insana. Tekrar aramıza hoşgeldin...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
E Geliş Şerefine Bi Gezi Düzenleyin Bizde Katılalum Da
Sağolun dostlar. Bitirdik geldik işte. Bugün motoru çıkardım garajdan, aküsü falan bitmişti onları hallettim.
Çok özlemişim keretayı yaklaşık bi 70 km falan yaptım bugün. Havalar bozmadan bir uzun yol fikrim var ama ne derece uygulanır bilemeyeceğim. Uzun yol olmasa da toplantılarda görüşürüz.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Hoşgeldin pro; toplantılarda görüşmek üzere. Daha önce bahsi geçen harita metod defterini getirmeyi unutma.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)