Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Cg yle motovlog çekilirmi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    31 Ağustos 2024
    Merhaba arkadaşlar kuba cg m var 125 lik ve Bi amatör kask kamerası alıp videolar çekmek istiyorum şoförlüğüm iyidir teker yapabiliyorum ara sıra çekeceğim videoları atasım var youtubeye sizin önerileriniz nedir ve önerdiğiz kamera varmı uygun bütçeli


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İzmir, Pornova
    Motosikleti
    Ülkedeki en yüksek km.li Kawasaki Er6F (2008)
    İzlenmese bile anı olur.
    espresso bunu beğendi.

  3. #3
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Trakya
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı enescpy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar kuba cg m var 125 lik ve Bi amatör kask kamerası alıp videolar çekmek istiyorum şoförlüğüm iyidir teker yapabiliyorum ara sıra çekeceğim videoları atasım var youtubeye sizin önerileriniz nedir ve önerdiğiz kamera varmı uygun bütçeli
    Siz yine de teker yapmayın. Teker yapanlara sürüşü kötü diyoruz. Düzgün güvenli sürüp bu konuda örnek olacak videolar yaparsanız gençlere güzel örnek olur, yoksa teker yapmalı videolar yapacaksanız zaten ö şekild ebinlercesi var ne farkınız olacak. CG sürenler de doğru düzgün güvenli sürüyor deyip dandik dundik hareketler yerine güzel güzel gezi videoları yaparsanız güzel farklılık olur.
    tommygun bunu beğendi.

  4. #4
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Olur olur tabi neden olmasın ki.

    Bir de boşverin buradaki yorumları. Hele benim yorumum komple çöp.

    Çünkü paylaşımınızda noktalama işareti yok. Teker yapmayı iyi sürüşe örnek vermişsiniz. Velhasıl hangi motosikleti kullanırsanız kullanın sizin video izleyici kitleniz arasında olmayacağım. Lakin bu ne neyi değiştirir ki.

    Önemli olan sizin üreteceğiniz içeriği tüketen yeterince insan olması. Mizah yönünüz güçlü, karizmanız kuvvetli, ağzınız iyi laf yapıyorsa neden olmasın? Bal gibi de başarılı olabilirsiniz. Benim gibi tipler sizi yerse ve ürettiğiniz içeriğe b.k atsa bile bu başarınıza zerre zarar vermeyecektir.

  5. #5

    Üyelik
    31 Ağustos 2024
    Teşekkür ederim hocam teker yapma açısından iyi sürüyorum demedim forumda yeniyim noktalamaya o kadar dikkat edildiğini bilmiyordum cevaplar için teşekkür ederim

  6. #6
    berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2009
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    Yap ne olucak en fazla istediğin geri dönüş olmaz anı olarak kalır ya da bir yerde sıkılırsınız devam etmezsiniz bkz. ben

    Sonunda ölüm yok sonuçta , izleyici kitlen muhtemelen şu an soruyu cevaplayan kişiler olmaz ama daha çok genç motor almamış ya da almış acemi kadro olur zamanla motorunu büyütürsen o kitleyi yükselterek devam edersin ,cg çünkü çok can alıcı bir model değil gençler arasında da tutulmuyor.

    Ama ne olucağı hiç belli olmaz sosyal medya bu biri obezliğin dibini vurmuş olup göbeğini şarkı ritmine göre salladı diye benim göremeyeceğim paraları görüyor ,biri ruh hastasıyım şizofrenim diyip ünlü oluyor ,biri yoldakilerin en ufak hatasında ölüceğinin farkında olmadan bütün kuralları çiğneyerek ve polisten kaçarak ve ''TEKER'' yaparak tanınıp seviliyor.

    Anlıyacağın seçenek çok şansın sana vurmasına ve kendini insanlara ne kadar malzeme yapabiliceğine bağlı olarak tanınıyorsun ha ben kendi halimde takılıcağım dersen de biraz video çeker istediğini bulamayıp kapatırsın.

  7. #7

    Üyelik
    13 Haziran 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    falcon flash 100
    Bir şeyler yapmak, bir şeyler üretmek isteğinizi tebrik ederim.

    Her kör satıcının bir şaşı alıcısı vardır diye tabir vardır. Sizinde izleyicileriniz olacaktır önemli olan bunları elde tutmak.

    Siz bir şeyler yapmaya başlayın yol gösterenler olacaktır ona göre istikametinizi düzenlersiniz.

    Aksiyon kamerası almanıza gerek yok cep telefonları daha başarılı. Hatta iyi kullananlar editleme işini de cep telefonundan başarılı bir şekilde yapıyor ve nasıl yaptıklarını youtube de anlatıyor oradan bakabilirsiniz.
    Kısacası iyi bir kullanıcı iseniz bir telefon her işinize yeter.

    Bir adet tripot, selfi cubuğu, cep telefonu boyunluğu, kısa kablolu mikrofon ve 6 metre kablosu olan mikrofon başlangıç için yeter de artar.

    Sürüş esnasında telefonu boynunuza takar mikrofonu kaskın içine kor zamanla sürüş esnasında güzel konuşmalar kayıt edersiniz.

    Tripota telefonu kor 6 metre kablosu olan mikronla da konuşmalarınızı gayet güzel kayıt edersiniz. Zamanla para kazandıkça kablosuz ikili mikrofon alırsın.

    Kayıt esnasında güneşe dikkat et yüzün güneşe karşı olsun veya telefonu kayıt esnasında güneşe karşı tutma net görüntü çıkmaz.

    Yaptıklarınız herkese açık olacağı için beğenenler de olacak beğenmeyenlerde o yüzden herkese yaranmaya çalışmayın bir tarz tutturup devam edin.

    Sizi kırmak için yazanlar da olacak fazla takmayın.

    Hadi başarılar. Başarı bir şey yapanlarındır.

  8. #8
    Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ekim 2015
    Şehir
    Kastamonu
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Yutup ve tiktok camiyasında çok büyük bir boşluğu dolduracağınıza Emin'im.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)