geçmiş olsun.ucuz atlatmışsın.
1 hafta önce motoru ile kaza geçiren bir doktor abimiz senin kadar şanslı değildi. sol bacak ve ayağında kırıklar var ve sol ayağı fena halde dağılmış. tedaviye cevap vermezse (fazla ümit yok) diz altından kesecekler.diz koruması yokmuş. diz korumaları gerçekten önemli.
çok geçmiş olsun nejdet ya valla şaşırdım okuyunca allah(c.c)tan uçuz atlatmışsın kendine iyi bak aman babacım ya daha hisara gideceğiz hamburger yiğeceğiz söz sizi satmayacağım bu sefer yeniden çok geçmiş olsun
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Geçmiş olsun. Küçükte olsa tecrübelerimizi burada paylaşmamız hepimizin kendince ders çıkarması demektir. Tanrı bütyüklerden korusun...
Çok çok geçmiş olsun....
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
necdet abi çok çok geçmiş olsun , umarım ilk ve son kazan olur.Sen zaten korumasız binmezsin .
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Geçmiş olsun,Allah daha beterlerinden saklasın hepimizi.Umarım şu anda daha iyisindir.Allah yar ve yardımcımız olsun...
büyük geçmiş olsun abiiii....
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.en kötü kazamız böle olsun dielim
[B][COLOR="Red"]HER DÖRT TEKER VE YUKARISI BİRER TEHLİKE UNSURUDUR:pr: [/COLOR][/B]5562:P
geçmiş olsun abi.
allah kazalrdan belalrdan korusun hepimizi
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
geçmiş olsun allah beterinden korusun.
DRİFT RELİGİON
geçmiş olsun abi...
aman diiimm sezon biterken yağışlar başladı ..
okullar başladı ..
artık biraz daha dikkat..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)