doğalgaz döşüyoruz diye heryeri eştiler..çukura düştüm 60 ile o hızla motor fırladı..
kolum acıyor la ne biçim yer açık poliklinik bile yok..
doğalgaz döşüyoruz diye heryeri eştiler..çukura düştüm 60 ile o hızla motor fırladı..
kolum acıyor la ne biçim yer açık poliklinik bile yok..
geçmiş olsun yaw vala üzüldümm zaten gece olan kazalar ya belediyenin yüzünden yada sarhoş sürücülerden dolayı oluyo
[B][COLOR="Red"]HER DÖRT TEKER VE YUKARISI BİRER TEHLİKE UNSURUDUR:pr: [/COLOR][/B]5562:P
kazanında flood olanı varmış la helal bana
hüeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwww
bir kınetıc bile bu kadar düşmeye dayanamaz geçmiş olsun dikkat et kınetıcler en az suda bile çok çabuk kayarlar ama anlaman ve alışman için daha 7-8 ay geçmesi lazım ben de il günü yere yapışmıştım
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
allah korusun neyse kol acısıyla kurtarmışşsın
büyük geçmiş olsun
...tın tın giderim abi....
Hemen polis çağırıp zabıt tuttursaydın ve o zabıtla belediyeye gidip "böle böle oldu paramı verin" diyebilirsin.
Soda Ayran Cool
Geçmiş olsun.
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
Geçmiş olsun musti aynı günde 2 kere düştün yani,
sendeki bu sansmı şanssızlıkmı.?
Hep senimi buluyor yahu
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=21668
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
gecmis olsun..dikkat et..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Geçmiş olsun.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Geçmiş olsun kardeşim, inşallah birdaha başına gelmez.
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]
Geçmiş olsun.
İki tekerden yana yüzün gülmeyecek anlaşılan
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
BELEDİYEDEN ŞOK İTİRAF!
Mikrofonlarımıza konuşan belediye başkanı Kadri Hopbaş;''Kros sporunun gelişmesi için sağı solu kazdırıyom''dedi.
Kolpa Adamları
geçmiş olsun la belkı ben bu satırları yazarken sen yıne motordan dusuyor olacaksın la
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Tekrar geçmiş olsun musti...
Eski motor varken sürekli arızalarını, baltayla parçalama çalışmalarını okuyorduk, şimdi kaliteli motor buldun, anlaşılan bunun da dağılana kadar kazalarını, hasarlarını dinleyeceğiz...
Yine de umarım bu son kazan olur, ne sen, ne biz daha fazla çekmek zorunda kalmayız...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Bende dedim ki olcan kardeş bu başlığı kitliyecek.
Şaka gibi musti aynı günde 2 kaza geçirdi istemiyen inanmaz.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)