tam virajda sabunlu su motor bi tarafa ben bi tarafa acıyor sol yanım boydan boya ya...bacağım tutuldu Allah'tan hızlı değildim
tam virajda sabunlu su motor bi tarafa ben bi tarafa acıyor sol yanım boydan boya ya...bacağım tutuldu Allah'tan hızlı değildim
musti olm south park taki kenny gibisin lan,sürekli başına bişe geliyo.
neyse geçmiş olsun
Geçmiş olsun musti...Keşke daha dikkatli girseydin viraja,bende çok defa benzer olaylarla karşılaşıyorum ama bu durumda maksimum dikkati sergilemek önemli.Umarım bu son kazan olur(sanki ölde bir daha kaza yapama demek istermiş gibi oluyor ama).Ağrılarının biran önce geçmesi dileğiyle...
acıyor la
hüeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Geçmiş olsun
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Geçmiş olsun kardeş burası Turkiye her şey olabilir bizim caddelerde.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
gecmiş olsun yaw bzim burdada halıyı yolun kenarında yıkıolar wala yurdumun .. insanları işte
Geçmiş olsun musti.Senin canın akşamdan sıkkındı galiba.
Kendine iyi bak,kırık çıkık yoktur inşallah,bir doktora görün istersen.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Çok geçmiş olsun.Sende kötü birşey olmaması sevindirici
Geçmiş olsun...
İyi bari halı yıkayanlara baltayla dalmamışsın
Sen ne alemdesin, motor nasıl?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
yanımda yoktu emanet bonanzaaaaaaaaaaaaaaaaa
ceyar aşkına 30 kupona vcd
çok geçmiş olsun burası türkiye temde bile halı yıkarlar
geçmiş olsun!!..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
yok ihtiyar ya ne gerek var doktora
saolun
Tabii canım...Aspirin al geçermusti81 adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Geçen bahar halı yıkayan hatunlar yüzünden iki oto Kağıthane Deresine uçmuştu. Polislerin hatunları alıp karakola götürmelerini hatırlıyorum da, bikaçyüz YTL para cezası kesmişlerdi hanımlara. Trajikomik bir olaydı doğrusu.
Geçmiş olsun..
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
virajı görünce kendini pistte zannettin.motoru yatırıp kavşağı geçim diye hava atacakken düştün.rezil olmamak içinde bahaneyi sabunlu suda buldun değilmi
geçmiş olsun
.sen yaz ayında böyleysen kışın ne yapacaksın
Al o haliyi ve yak bence. Halen kurtulamadik su olaydan. Gecmis olsun. Millet halen paspaslarini sokaga atiyor ustunden arac gecsinde tozu ciksin diye. Yahu motora bir dolansa bizim tozumuz cikacak asil.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Geçmiş olsun Musti; Bi akıllı uslu otur yerinde canım kardeşim yawww
Şaka bir yana ucuz atlatmışsın. Anladığım kadarı ile pek ciddi bir durum yok. Doktor'a gitmediğine göre. Tekrar geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)