motor almadan ilk kazamı yaptım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
geçmiş olsun kardeş...
-
-
Geçmiş olsun.Son kaza olsun...
-
vışşşş bazı trafık okuzlerı yuzunden bole oluyor buyuk gecmıs olsun
-
trafikte insandan çok öküzler araç kullanıyo zaten.büyük geçmiş olsun kardeş.
-
Annesini işten almaya gidiyormuş o arkadaş ve gecikmiş o yüzden durmamış kaza mahallinde.. Annesi seyyar çalışıyormuş da, kusura bakmasın diyor kendisi..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
Geçmiş olsun arkadaşım
-
herkese teşekkür ederim.
cenkmenderes adlı üyeden alıntı
Annesini işten almaya gidiyormuş o arkadaş ve gecikmiş o yüzden durmamış kaza mahallinde.. Annesi seyyar çalışıyormuş da, kusura bakmasın diyor kendisi..
bu arada cenkmenderes, arkasından söylediklerimin haddi hesabı yok. onu tanıyan herkesin kulakları çınım çınım çınlamıştır. eminim.
-
geçmiş olsun,daha beterinden korusun.en büyük kazan bunla kalır umarım
-
kardeş çok büyük geçmiş olsun benzer bişeyi bende yaşadım ama hızlı değildim aman dikkat et senin canın daha önemli sipariş 10 dk geç gitsin boşver sana bişey olmasın.inşallah bacağın çabuk iyileşir ama eğer şiştiyse iç kanama olmuş olabilir(bacağının içinde damarlar yırtılınca kaslarına basın uygular ve kasların şişer)
-
Bence mutlaka ama mutlaka hemen doktora görün.. çok ciddi sonuçları olabilir. ayağım şişti felan demişsin..aman dikkat !!!!
[COLOR="Red"][B]vınnnnnnnnnn !!![/B][/COLOR]
-
-
-
Geçmiş olsun kardeş allah daha kötüsünden korusun
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
-
:cat: [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]34 GS 7131[/COLOR][/FONT]
-
Moderatör (forrap)
Çok geçmiş olsun.Eğer gitmediysen bencede hemen bir doktora görün...Şirket motorun tamir parasını senden istemek gibi bir açlık yapmamıştır umarım?
godfather adlı üyeden alıntı
senin canın daha önemli sipariş 10 dk geç gitsin boşver sana bişey olmasın.
O tür yerlerin çalışma prensibini bilmiyorsun sanırım...O sipariş 10 dakika geç giderse,arkadaşımızı işten bile atabilirler.Sen onun canının patronu için siparişten daha önemli olduğunu mu sanıyorsun?Bende pizza vs. siparişi sık sık veririm ama bana gelenlere de söylerim,10-15 dakika geç olsun ama Allah aşkına yavaş gel...Çünkü biliyorum onun hızlı gelmesinin benim yemeği daha erken yememin dışında başka etkilerininde olduğunu.Ama kaç kişi bu düşüncede ki?Müşteri için tek düşünce var,çabuk olsun...Bir katalogda görmüştüm 10 dakika da jet servis...Düşünüyorum da geleceği yol 10 dakika sürüyor,bu adam hiç mi ışıkta durmayacak,hiç mi paketin çıkmasını beklemeyecek,hiç mi ışığa takılmayacak?
Bir arkadaşıma (kurye)patronu 5 dakika vermiş,Alsancaktan Gaziemir serbest bölgeye,tıra yetişmesi gerekiyormuş ve eğer kaçırırsa maaşından keseceğini felanda söylemiş.O yol full gaz ve ışıklarda hiç durmadan bile gelse 125 cc lik ybr motoruyla yaklaşık 9-10 dakika sürer.Peki bu adam hiç durmayacak mı?Hiç ışığa,trafiğe takılmayacak mı?
Dahası bu patronunun umrunda mı?...
Allah kolaylık versin ne diyim,zor iş...
-
-
-
forrap adlı üyeden alıntı
O tür yerlerin çalışma prensibini bilmiyorsun sanırım...O sipariş 10 dakika geç giderse,arkadaşımızı işten bile atabilirler.Sen onun canının patronu için siparişten daha önemli olduğunu mu sanıyorsun?Bende pizza vs. siparişi sık sık veririm ama bana gelenlere de söylerim,10-15 dakika geç olsun ama Allah aşkına yavaş gel...Çünkü biliyorum onun hızlı gelmesinin benim yemeği daha erken yememin dışında başka etkilerininde olduğunu.Ama kaç kişi bu düşüncede ki?Müşteri için tek düşünce var,çabuk olsun...Bir katalogda görmüştüm 10 dakika da jet servis...Düşünüyorum da geleceği yol 10 dakika sürüyor,bu adam hiç mi ışıkta durmayacak,hiç mi paketin çıkmasını beklemeyecek,hiç mi ışığa takılmayacak?
Dahası bu patronunun umrunda mı?...
Allah kolaylık versin ne diyim,zor iş...
burda da proleter bir yaklaşım yakaladın ya helal olsun sana yani.
memlekette hiçmi insan evladı patron yok, hiç mi sabırlı müşteri yok; var tabi.... ben de aynı şekilde sipariş verdimmi motorla 2 dakikalık mesafeden yeri geldimi 30 dakikada geliyor ve bu zamana kadar sesimi çıkarmadım.
kapişş_çocuk
hiçbir şey senin canından önemli değil, biriki dakika kazanacağım diye hayatını tehlikeye atma. forrapın dediği gibi patronlar gündelik hayatta pek karşımıza çıkmaz daha çok proleter amaçlı türk filimlerinde oynarlar
ama yavaş gitmezsen sana çarpan öküz gibilerine daha çook rastlayacaksın.
geçmiş olsun, en kötü kazan bu olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler