Selamlar uzun bir süredir (yaklaşık 6 yıl) motosikletlere bakınıyordum.Hem yaşımın yetmemesi hem de ehliyetim olmamasından dolayı motor benim için hayaldi.Uzun bir bekleyişten sonra ilk motorum RKS 125R'ımı teslim aldım.Herkese iyi günler dilerim
Selamlar uzun bir süredir (yaklaşık 6 yıl) motosikletlere bakınıyordum.Hem yaşımın yetmemesi hem de ehliyetim olmamasından dolayı motor benim için hayaldi.Uzun bir bekleyişten sonra ilk motorum RKS 125R'ımı teslim aldım.Herkese iyi günler dilerim
Hayırlı olsun. Ekipmanını üzerinden eksik etme.
Hayırlı olsun.
Herhalde 12 yaşından beri düşünüyorsun gibime geldi. 😀👍
Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Ben ilk motorumu yalvar yakar sizin yaşlarda belki biraz daha gençken aldırmıştım. Dolayısıyla sizin de şu an ne kadar heyecanlı olduğunuzu tahmin edebiliyorum.
Çok teşekkürler hocam.Merak etmeyin ekipmanlarımı motordan önce almıştım.Kaskım,eldivenim ve montum var yakın zamanda uygun bir pantolon da alacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
Çok teşekkürler hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
Teşekkürler hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
Teşekkürler hocam çok sağolun.9 veya 10 yaşımdan beridir düşünüyorum hocam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
Vallahi hocam o kadar heyecanlıyım ki anlatamam.Teşekkürler güzel dilekleriniz için.
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Çok teşekkür ederim hocam
Ekipman demişler, siz de aldım demişsiniz, pantalon alırken düzgün bot almayı da ihmal etmeyin. Hepsi tam olsun.
Bir de eğitim alırsanız süper olur.
Gençsiniz, hava atmayı sevecek yaştasınız, motorla veya motorla dandik dundik hareketler yapmakla değil de eğitim alarak, her zaman tam ekipman sürerek ne kadar akıllı olduğunuzla hava atın.
Hayırlı olsun.
Öğretiler ve güzel bilgiler için teşekkür ederim hocam. Dandik dundik hareketler yapmayı düşünmüyorum evvelden beri.Söylediğiniz her zaman tam ekipman sürerek ne kadar akıllı olduğunuzla hava atın sözü ise çok hoşuma gitti.Teşekkürler yeniden.Eğitim konusunda sürücü kursum hala daha devam ediyor daha ilk haftasındayım fakat gayet iyi ileriliyor umarım bu başarımı uygulamada da gösterebilirim.
Teşekkürler hocam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)