Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kaza: Hyosung GT250R ile sağdan giderken....

REKLAM ALANI
    xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    geçmiş olsun
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bazen25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x evo 400
    geçmiş olsun ,ama arkadaşlar benim sormak istediğim başka bişi var bu araç sahipleri yada şöförler dönecekleri yöne sinyal verdiklerinde extradan eve elektirik faturasımı geliyor

fener1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway KW250-H SUPERSHADOW
    Büyük gecmiş olsun.İnşallah son kazan olur

İskenderunluKILIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İskenderun/HATAY ama Şimdilik AĞVA/İstanbul
    Motosikleti
    Yok Yok İşte Beah ama Olacak merak etmeyin
    Geçmiş Olsun AEO (ALLAH'a Emanet Olun) arkadaşlar

___ KILIÇ ___
    [B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]

cortes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ya taksiciye ne yaptın sonra ???

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    geçmiş olsun arkadaşım en güzeli yavaş ve kontröllü git şehir içi yani
    herzaman durabiliceğin hızla ve trafik durduğu zaman en soldan devam et
    belki artisin biri sağdan kapıyı açıp tükürmek ister olmadımı

kurt_kapani_mos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pegeout 103 simsek+honda cbr 125 r
    Geçmiş olsun...
    en iyi sürücü en dikkatli olandır...
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
    kurt_kapani

lewane_lee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x max
    geçmiş olsun arkadaşım umarım çabuk iyileşirsin

Kyonari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sarışın Honda CBR600F
    Selam arkadaşlar. Bende motoru alalı yaklaşık 1,5 oluyor. Kartal kum deposu civarında bomboş yolda saat 22:00 - 22:30 civarlarında düz giderken önümde sağ taraftan yani sahil tarafından bir araç pendik yönüne doğru girdi yaklaşık 50 km ile yavaş ve dümdüz ilerlerken ve de soldan ilerlerken herif bir anda sola patinaj yaparak kırdı araba bir anda önüme duvar gibi çıktı sola kırdım fren yapabildim mi yapamadım mı bilmiyorum sağa yatırdım motoru sonra arkasından baktım 34 te gerisini göremedim bastı kaçtı. Sonrasında olay anını bir polis aracı gördü ve peşinden gitti. Bu arada benim de ehliyetle ilgili sıkıntım vardı ve motoru kenara çekip kaldırdım ve bindim tekrar büyük hata biliyorum ama orada duramadım, bindim pendik tarafına hastaneye gittim. Birşeyler kırıldı yerde birşeyler vardı ama çok fazla yoktu bakamadım sadece gidonun sağ tarafı yamuldu ve sağ fren maneti terse kıvrıldı o şekilde hastaneye geldim. Ayağım ağrıyordu basabiliyordum ama adrenalinden hissetmiyor olabilirdim birşeyler varsa da, kaskı ve montu motorun çantasına koyup gittim hastaneye birsürü polis vardı belki de yakaladılar herifi ama dediğim gibi sıkıntı olduğundan şikayetçi olamadım zaten plakayı da göremedim ama gümüş gri dobloydu. Utanmaz bir anda öyle bir hareket ben hiçbir yerde görmedim sanki kasti yaptı inanamazsın ben ki çok çok sakinimdir panik yapmam ama duvar gibi bir anda önüme çıktı o adamı bulursam o arabasını ona yedireceğim. Motorun sağ sinyal ve gidon ile fren manet yamulması dışında birşey olmadı gibi gözüküyor. Bacağımda da çatlak ihtimali vardı başka bir hastaneye gittik baktılar ettiler yok dediler 2 hafta sahalardan uzağım. Ama bu gerzek araba sürücülerinden bıktım bomboş yolda önüme kırmalar, taksiciler zaten onlara söylenen lafları haketmek için çaba harcıyor onları saymıyorum bile, yavaş gidiyorum arkama yapışmalar, kural gereği öndeki aracın lastik hizasında gidiyorum herif şeridin yarısını boş bulunca oraya giriyor bilmemne ne biçim ülkede yaşıyoruz arkadaş! yeter artık yani!

Motosikleti
    2013 S1000RR Hp4
    Geçmiş olsun.

Alıntı Kyonari adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar. Bende motoru alalı yaklaşık 1,5 oluyor. Kartal kum deposu civarında bomboş yolda saat 22:00 - 22:30 civarlarında düz giderken önümde sağ taraftan yani sahil tarafından bir araç pendik yönüne doğru girdi yaklaşık 50 km ile yavaş ve dümdüz ilerlerken ve de soldan ilerlerken herif bir anda sola patinaj yaparak kırdı araba bir anda önüme duvar gibi çıktı sola kırdım fren yapabildim mi yapamadım mı bilmiyorum sağa yatırdım motoru sonra arkasından baktım 34 te gerisini göremedim bastı kaçtı. Sonrasında olay anını bir polis aracı gördü ve peşinden gitti. Bu arada benim de ehliyetle ilgili sıkıntım vardı ve motoru kenara çekip kaldırdım ve bindim tekrar büyük hata biliyorum ama orada duramadım, bindim pendik tarafına hastaneye gittim. Birşeyler kırıldı yerde birşeyler vardı ama çok fazla yoktu bakamadım sadece gidonun sağ tarafı yamuldu ve sağ fren maneti terse kıvrıldı o şekilde hastaneye geldim. Ayağım ağrıyordu basabiliyordum ama adrenalinden hissetmiyor olabilirdim birşeyler varsa da, kaskı ve montu motorun çantasına koyup gittim hastaneye birsürü polis vardı belki de yakaladılar herifi ama dediğim gibi sıkıntı olduğundan şikayetçi olamadım zaten plakayı da göremedim ama gümüş gri dobloydu. Utanmaz bir anda öyle bir hareket ben hiçbir yerde görmedim sanki kasti yaptı inanamazsın ben ki çok çok sakinimdir panik yapmam ama duvar gibi bir anda önüme çıktı o adamı bulursam o arabasını ona yedireceğim. Motorun sağ sinyal ve gidon ile fren manet yamulması dışında birşey olmadı gibi gözüküyor. Bacağımda da çatlak ihtimali vardı başka bir hastaneye gittik baktılar ettiler yok dediler 2 hafta sahalardan uzağım. Ama bu gerzek araba sürücülerinden bıktım bomboş yolda önüme kırmalar, taksiciler zaten onlara söylenen lafları haketmek için çaba harcıyor onları saymıyorum bile, yavaş gidiyorum arkama yapışmalar, kural gereği öndeki aracın lastik hizasında gidiyorum herif şeridin yarısını boş bulunca oraya giriyor bilmemne ne biçim ülkede yaşıyoruz arkadaş! yeter artık yani!
    6 Senelik Konuyu Hortlatmıssınız:D

Kyonari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sarışın Honda CBR600F
    bunda komik birşey mi var benim göremediğim?

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    En güvenli şerit tüm şeritleri kullanmaktır. Deli gibi makas atmayacaksın ama herkesi usul usul geçeceksin, gelsin biri vursun der gibi fıtı fıtı ortadan gitmeyeceksin. Bi hort da benden, sıkıntı? Hyocular toplansın

Motosikleti
    drifti sattık yenisini arıyoruz
    ben düzcede oturuyorum istanbulla trafik kıyaslanmıycak kadar az 2 şerit şehir merkezinde adam sağ şeritte ben sol şeritteydim solun sag tarafında
    adam 1 saniyede durudu kapıyı açtı yavaştım durdum dayı napıyon dedim kusura bakma diyo geçmiş olsun allah kaza bela vermesin kimseye
    agrasiwe bunu beğendi.

Alıntı Kyonari adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunda komik birşey mi var benim göremediğim?
    Bana Komik Geldi.Hayırdır Bir Sıkıntımı Var?

Motosikleti
    CRF 250 L
    ben her zaman şeridi ortalarım yoksa insanın sağına soluna giriyorlar

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    adam gt250 den hayabusaya geçmiş bile

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    öküz çok , sağdanda gitsende soldanda gitsen ;

sağdan gitsen araç yerine koymaz tepene tepene gelir, bakmadan döner, kapı açarlar, tali yoldan çıkarken bakmaz önüne çıkarlar;
    Orta şeritte giderken slalom yapan birinin tacizine uğrayabilirsin.
    Sol şerittede hızlı tayfa tarafından bariyere itilme veya direk alta alınma veya sola dönecek bir mal tarafından altına alınırsın. iş sende biter , nerede güvende hissediyorsan, nerede stabil hızınla gidiyorsan orası iyidir. önünü görmediğinde yardırmamak , yeni bilmediğin yollarda temkinli , sıkışık trafikte arkanda önünde adam olsa bile takip mesafeni kendi motorunun durma potansiyeline göre ayarlaman gerekiyor hacııııııı...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler