ben kolay kolay motor begenmem ama bu motoru nedense arkadaşıma bile tavsiye ettim ALLAH kazabela vermesin inşallah iyi günlerde kullanırsın
ben kolay kolay motor begenmem ama bu motoru nedense arkadaşıma bile tavsiye ettim ALLAH kazabela vermesin inşallah iyi günlerde kullanırsın
dostum bizim iş yeri kavacıkta, bir ara getirde üçüzler sevelim.
valla ehliyetim yok olsa gelirim onun cesaretiyle.
neresindesiniz kavacığın orda tanıdığım 1emlakçı 1tane de telefoncu var baba oğullar zaten
hayırlı olsun kazasız belasız
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
kardes hayirli olsun ama on lastigin inik o vaziyette kullanma..hava bas..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
inik olduğunu yazmıştım oraya gerçi
şişirdim zaten çoktan 96km de motor şu anda sağolasın
hacı motorun yakıyo dikkat et nazar değmesin.
kazasız belasız sorubsuz kullanırsın inş.
==============================
==============================
Güle güle kullan.Allah kaza bela vermesin...Gerçekten güzel motosiklet,tabi üzerindekininde payını unutmamak lazımUyumlu olmuşsunuz,motosikletine ve sana nazar değmesin,yakışmışsınız
Hayırlı uğurlu olsun ve Allah nazardan korusun ışıklarda merakla kesenlere dikkat et
motorumla 1haftada 170km yi geçtim
ve gayet memnunum aletten.üzerinden inmek istemiyorum nerdeyse sürekli bir iş olsa birileri çağırsa bir bahane olsa bir yerlere gideyim diyorum.öyle birşeyler yoksa da geziyorum kafama göre zaten
siyah almayı düşünenler varsa vazgeçsin sarı alsınlar bence
185. kilometrede hesap yapmak için benzinciye gittim 8.3 lt benzin aldı depo neredeyse yarısı sayılır.full deposu 350-370km arası gider bu motorun.
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan ama kaskını göremedik umarım kasksız
binmiyorsundur
kardesım hayırlı olsun allahkaza bela vermesın hoşgeldın motorunla.. gule gule kullan..:queen: ben namı deyer delii...
çok güzel sarı renk bendede acayip bi haz uyandırıyor
hayırlısı olsun çok güzel
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)