Aslında önemli bir sorun yaşadım, her markada olabilecek bir durum. neredeyse 1 aydır tabanvay durumdayım. Globalmotorun İstanbul dışında ve motosiklet net gibi bir ortamda reklamlarını yapma ihtimali olmayan kullanıcılarına karşı takındıkları tutumu test etmek için birşey yazmadım. Bakalım pazartesiden sonra bir başlık açarım.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Hayırlı olsun dostum cok iyi bir seçim yapmıssın 250 cc sınıfının en iyisi ;)
MaXwELL
gıallorosso cok yakısmıs sarı sana ben bu motora bıtıyorum ama ben sıyahını ıstıyorum Allah nasıp edersede alacagım, Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz kullan, nazarlardan sakin
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
hayırlı olsun motor sana sen motora çok yakışmışsın allah kaza bela vermesin...!
:cat: [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]34 GS 7131[/COLOR][/FONT]
maxwell
sağolasın
MEGAN66
Sağol, kim görse çok yakışmış diyor artık yakıştığına inandım umarım en yakın zamanda sende alırsın cometini.
pierzig
sağol hep beraber inşallah
kamilaslan
teşekkürler bir yakıştırma da senden
çok şık durmuş hayırlı olsun
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
hayırlı olsunAllah bize de nasip eder inşallah
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Hayırlı olsun kardeşim.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Hayılı olsun Sarı renk bu motora çok yakışıyo motorda şık tabi
Kazasız Belasız Sürüşler
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
hayırlı olsun güle güle kullan kardes.... güzel seçim .. kaskın takılı farın acık olsun
[img]http://img5.imageshack.us/img5/5658/atabayrak1dy.gif[/img]
bende 2 gün önce siyah gt 250 r aldım..güle güle kullan
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
Allah kaza bela vermesin.
Güzel gunlerde huzurla kullan insallah
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
hayırlı uğurlu olsun
allah tekerini düz bastırsın inşallah
çok iyi seçim... cbr den sonra klımdaki tek motor...
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
hayırlı olsun.gerçekten güzel alet.ilgi odağı olcaksın haberin olsun.
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)