Tüm müslüman aleminin, sevdiklerimizin, ailelerimizin Tüm MT üyelerinin Berat Kandili Mübarek olsun, Motorlarımız düz bassın, Allah kazadan beladan hepimizi korusun..
Nice Kandillere hepbirlikte...
S&S
Tüm müslüman aleminin, sevdiklerimizin, ailelerimizin Tüm MT üyelerinin Berat Kandili Mübarek olsun, Motorlarımız düz bassın, Allah kazadan beladan hepimizi korusun..
Nice Kandillere hepbirlikte...
S&S
Tüm insanlığın Berat Kandili mübarek olsun..
"Kalkın ey ehl-i vatan" dediler. Kalktık... Onlar oturdu. Biz ayakta kaldık.
Tüm Müslümanlik Aleminin Ve Motorcular Aleminin Kandili Mübarek Olsun.
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
Hepimizin Kandili Mübarek Olsun.
[I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
::tutkuy::
Kandiliniz mübarek olsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
cümlemizin kandili mübarek olsun.....................
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
Önce bayramlar şekil değiştirdi. Küçükken öğrendiğimiz adetler tamamen ortadan kalktı, çünkü artık bayram deyince tatile çıkmak akla geliyordu...
Teknoloji geliştikçe, bayram ve kandil tebriklerinde de yeni adetler ortaya çıkıyor.
Geçmişte posta ile gönderilen tebrik kartlarında bile olayı kişiselleştirmek için el yazısı ile bir iki kelam edilir ve yaş imza atılırdı. Daha sonra bu özen ortadan kalkarak, basılı bir kartı sekreterler herkese göndermeye başladı.
Bir sonraki aşamada da sms ve e-mail ile herkese tek tip tebrik mesajları göndermek işin en kolay hali oldu.
Bu tür forumlarda da tebrik mesajları, panoya kağıt asar gibi bir hal aldı.
Ben biraz eskide kaldım galiba...
Halen Bayramlarda ziyaretleri ve el yazısı ile yazılmış tebrik kartlarını tercih ediyorum. Kandillerde ise dost arkadaş ve yakınlarımı en azından telefon ile aramaya çalışıyorum.
Ancak madem burada bu şekilde bir fırsat doğdu, ben de kısaca mesajımı vermek isterim :
Bu forumda bulunan tüm müslüman kardeşlerimin mübarek kandilini en içten dileklerimle kutlar, ömürleri boyunca bu tür güzel günleri hep sağlıklı, neşeli, mutlu ve sevdikleri ile beraber geçirmelerini temenni ederim.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
cümleten hayırlı kandiller
butun musluman alemının ve mt aılesının berat kandılı mubarek ve hayırlara vesıle olsun
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
Tüm Müslüman'ların Berat kandilini tebrik eder,İslam aleminin birlik ve beraberliğine,insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Allah'tan dilerim.
Kandiliniz Hayirli Olsun
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
kandiliniz mübarek olsun
aman derim kardeşim alkol kötü bir artçıdır.....
Allah (c.c) hepimize bu geceyi ibadet ederek geçirmeyi ve tevbelerimizin kabulunü nasip etsin.
Hayırlı kandiller...
Bu gece hepinizin duaları kabul olsun... Kandiliniz mübarek olsun...
Cüneyt Eralp
07 Eylül 2006 Perşembe gecesini Cumaya bağlayan gece Berât kandilidir.
Şaban ayının 14'ünü 15'ine bağlayan gecedir.
Kur'anı-ı Kerim Levhilmahfûz'a bu gece indi. Allahü Tealâ (C.C.), ezelde, hiç bir şey yaratmadan önce, her şeyi takdir etti, diledi.
Bunlardan bir yıl içinde olacak her şeyi, bu gece meleklere bildirir.
Rahmet kapılarının açılıp, duâların kabul olacağı 4 geceden biridir.
Kıyâmette pişman olmamak için, bu geceyi ganimet bilmeli, tevbe ve istiğfar etmeli, kaza namazı kılmalı,
Kur'an-ı Kerim okumalı, Tüm İslam âlemi için dua etmeliyiz.
Tüm İslam Âleminin Berât Kandilini Kutlar
Hayırlara vesile olmasını niyaz ederim.
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
kandılımız mubarek olsun arkadaslarımmmm......
MT ANTALYA
Bu mübarek gecede yüce rabbim yapılan tüm tövbeleri ve duaları kabul etsin.Tüm müslüman alemi ve mt ailesinin beraat kandili mübarek olsun...
Gün geçer, gece gelir.Yaşam biter ölüm gelir.Geçsede zaman, unutulduğunu sansada insan her önemli günde akla ilk yürekten Sevilenler gelir.KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)