Hayatımdaki İlk Cezamı Bu Sabah Yedim
Reklamlar
-
5 Yıldır e sınıfı ehliyetim ve 1 gunluk a2 sınıfı ehliyetim suresinde ilk cezamı bu sabah bogaz koprusunun giselerine gelmeden yedim. Esseklik bizde. Sagda otobus duraklarına girdim zoraki. Solumdaki arabanın beni sıkıstırması sonucunda. ee tabi durakta bekleyen polis amcamız da ceviriverdi oracıkta. Gel bakem seninki altın kaplamamı ne işin var senin burda diye )
Allahtan dun cevirmedi
Yoksa dun cevirseydi ceza kagıdında heralde 649 ytl falan olurdu.
Bunada eyvallah..
Hamd u Senalar olsun..
Bu arada her kardesimin Beraat kandilini kutlarım ve hayırlara vesile olmasını dilerim....
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Reklamlar
-
Geçmiş olsun
Biz nasiplendik o senim dediğinden
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
-
her işte bi hayır varmış. dediğiniz gibi dün olsa idi...
geçmiş olsun.
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
Geçmiş olsun.Son cezan olur umarım ...
-
ewt arkadaşlar hepinizin Beraat kandilini kutluyorum ve huzur içinde bir ömür yaşamanızı diliyorum......
bu arada geçmiş olsun umarım benim başıma böyle birşey gelmez daha 16 yaşındayım ama 17 olunca Allah nasib ederse inşallah ehliyet almayı düşünüyorum tabi yasa ne getirir bilmiyorum..
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
-
spatula sen 1 sene daha bekle men iyisi
-
FutureShock adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun.Son cezan olur umarım ...
İnsallah.
Halbuki ilk ehliyetimi aldıgımda asla bir kere bile ceza yememekti hedefim.
Ama kısmet işte. 5 yıl sonra a2 aldıgım ertesi gun surpriz oldu acıkcası :(
İnsallah bu son olur ve hiçbir arkadasımızın basına gelmez.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun ama kaçma fırsatın yokmuydu yada çorba parası verseydin
bunlar bu bekliyor zaten
-
Ceza tutarı ne kadar dı ?.
malum arada bir girmek gerekiyor duraklara
[COLOR="Red"][B]vınnnnnnnnnn !!![/B][/COLOR]
-
49 ytl kadar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler