Bugün saat 9:30 sularında İzmir'de
Bugün saat 9:30 sularında İzmir'de
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
Geçmiş olsun abi.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Geçmiş olsun, en büyük kazanın bununla kalması dileğiyle
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Geçmiş olsun.
Sana birşey olmadığına sevindim.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Büyük Geçmiş olsun sana birşey olmamiş o yeter.
gecmıs olsun daha dıkkatlı surusler dılegıyle
byük geçmiş olsun canım abim Allah korusun nazara geldin herhalde 41 kere maşallah
gecmişler olsun..ama aracın plakası olduguna göre bence şikayetde bulunabilirsin hala..
S&S
çok geçmiş olsun gelen zarar mala gelsin
geçmiş olsun bir arabaya yapsaydı aynı olayı trafşk gelene kadar hareket edemezdi ama sözkonusu olan motosiklet olunca gazlayıp gidiyorlar sanki tamiri basit bedava gibi
Seneryolar hep aynı ama kahramanlar değişik. ne diyelim pür dikkat te etsek oluyor işte. Çok geçmiş olsun umarım son olur
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
geçmiş olsun
bırde unutmadan
gıbı seylere ınanmayın lutfen...ben Bornova 3. Sanayide çalışıyorum, gel onaralım
ıstanbulda bu tıp olayla cok sık yasanıyor mutlaka trafık polısı cagırın
zabıt tutsun yok yere cebınızden para cıkmasın..
tekrar gecmış olsun...
____it's my life_1982____
geçmiş olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
geçmiş olsun... nekadar konuşsak boş bu türkiyede yaşayan motorcuların kaderi...
bizler dikkatli olarak kazalardaki hasarları minimum'a indirmeye çalışıyoruz. yoksa kaza yapmama gibi bir lüxümüz yok. illaki birisi sinyal vermyecek veya aynaya bakmadan şerit degiştircek... ben artı bunu kabullendim
geçmiş olsun ucuz atlatılmış ama madem plakasını aldın peşini bırakma derim sinyalini ve grenajını yaptırsın madem yaptırırım dedi ve olay mahalini terk ettiniz yaptıracak aradın buldun baktın yaptırmıyo bi ses ver yeter 3. sanayi ye ufak bir ziyaret yaparız bakım günü geldi zaten motorların
Geçmiş olsun. umarım araç sahibini bulursun.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
çok geçmiş olsun 'allah(c.c)korumuş ya biraz daha sert çarpışma olsaydı bide utanmadan kaçmış karaktersiz neyse sizde bişey yok ya
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Geçmiş olsun inşallah son kazan olur.
Geçmiş olsun... Umarım ki son kazan olur. Arabasına bir eksoz takıp, bir tampon takıp, bir jant değiştirip caddelere yarışçı gibi dalan tiplerden nefret ediyorum..
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)