Herkese çok teşekkür ederim!
Gittim gidonumu yaptırdım, sinyali sipariş ettim, bakalım bekliyoruz
Herkese çok teşekkür ederim!
Gittim gidonumu yaptırdım, sinyali sipariş ettim, bakalım bekliyoruz
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
Geçmiş olsun!
geçmiş olsun , 316 bmw ve egsoz sesliyse sanayiden olması muhtemel. en büyük kazanız bu olsun.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Geçmiş olsun
Walla ucuz kurtulmuşsun sana bişey olmamış ya sewindik
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
geçmiş olsun arkadaşım.......
bence bu aracı ve sahibini şikayet etmelisiniz........
geçmiş olsun... plakadan adresi bulmaya çalışsan iyi olur yada uğraşmak istersen tabi...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
geçmiş olsun,en büyük kazan bunla kalsın.plakayı alman iyi.tabi araç o şahsiyete aitse
Geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun biz ne kadar kollarsak kollayalım mutlak biri bunu yapıyor özellikle Mithat Paşa lisesi önü ve yola park etmiş araçlar istikameti iyice daraltıyor ben ne zaman o yola çıksam kaza atlatıyorum en iyisi M:K:S bulvarından devam etmek en güvenlisi bu...
abi çok geçmiş olsun
:cat: [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]34 GS 7131[/COLOR][/FONT]
çok geçmiş olsun canım abim ya kaza çok kötü bişi ya ama insanın asıl moralini bozan bizi trafikte takmıyolar abi görseler bile üstümüze geliyolar neyse allah bidaha yaşatmasın
Büyük geçmiş olsun hocam. Allah beterinden saklasın.
plaka kayıtlara geçti gereken yapılacaktır sen masrafından fatura al tahsil edilecek
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
geçmiş olsun ağbi
[B][CENTER]MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR HER YAŞTA...[/CENTER][/B]
geçmiş olsun, bende bundan 1.5 ay önce aynı sebepten kaza yapıp bacağımı kırmıştım, iyiki korumaların varmış. tekrardan geçmiş olsun.
geçmiş olsun malesef böyle hanzolardan çok memlekette
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Çok geçmiş olsun.. İnşallah son kazan olur..
-McA-
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)