ilk kazamı yaparak kazazede kervanına katıldım arkadaşlar..malum geçen hafta necdet abiyle bodrum-marmaris yapmıştık.2 bin km'lik yolda inanın her şeyi yaşadım.kaza yapmak icin bütün etmenler önüme çıktı.
Bunlardan bazıları:
1-Sarıgerme'den marmaris'e dönüşte arkamdan-beyaz şahin içinde- 3 kişi ateş etti.muhtemel kurusıkıydı ama alışık olmayan insanı korkutur ve düşürüp yaralayabilirdi.Jandarmaya haber verdik ama sonuç çıkmadı.
2-Kamyonların hamurlaştırdığı yol.yoldan baska herseydi.2-3 defa savruldum.yanımda araç olsa bitmiştim.
3-debriyaj kolunun vidası çıktı ve o halde 130 km süratte durdum.kolun hiç işlevinin olmadığını düşünürseniz Allah korudu derim .
bunlar en önemlileri.bunun dışında köpek mi çıkmadı,araba mı sıkıştırmadı,yağmur mu yağmadı 3 saat boyunca.Yollar sabun gibiydi.
Ama bütün bunlara rağmen şehir içinde 1.viteste benim kız arkayı bir oynattı. bir şey yapamadan yol kenarındaki çelik tellere girdim.kızımda biraz masraf var ama ben iyiyim.full koruma giydiğim için göğüs ve kaburga korumalarım ciddi bir yaralanmadan kurtardı beni..